България - Италия 3-0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: България - Италия | 06.08.2012 | 16:45

Мнениеот POPCORN » 05 авг 2012 15:42

Eminem написа:Трябва да знаете едно нещо. Когато правите сметки, винаги, ама винаги се осираме.

ние сме фенове.може да си правиме сметки.от нас нищо не зависи.всичко зависи от тия където играят на терена.а това за италия тоя Йовков няколко пъти го каза, затова го твърдях.явно и той незне какво става
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 05 авг 2012 15:43

POPCORN написа:
Eminem написа:Трябва да знаете едно нещо. Когато правите сметки, винаги, ама винаги се осираме.

ние сме фенове.може да си правиме сметки.от нас нищо не зависи.всичко зависи от тия където играят на терена.а това за италия тоя Йовков няколко пъти го каза, затова го твърдях.явно и той незне какво става

Така е, ама ми е направило впечатление. 10 000 мнения свързани със сметки и накрая един голям к*р.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 05 авг 2012 15:47

То и така да е, не ми се вярва Господ да ни наказва, явно толкова си можем :)
Само Левски!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 05 авг 2012 16:04

То всъщност няма кой знае какви сметки да правим, защото Полша сигурно ще си бие Австралия с 3:0 :roll: В такъв случай от нас ще се иска просто да вземем поне гейм на Италия, за да не останем 4-ти и да избегнем САЩ. Както някои написаха, нищо чудно да се разберем с италианците и да ги пуснем да бият с 3:2, за да преебем аржентинците :lol: :lol: :lol: А иначе от Бразилия и Русия предпочитам да се паднем с бразилците, макар че да избираш някой от тези 2 отбора е все едно да избираш между чума или холера :roll: Ех, дано храбрите австралийчета вземат поне гейм на Полша 8-)
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 05 авг 2012 16:08, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 05 авг 2012 16:07

Viktor4o_Rs написа:То всъщност няма кой знае какви сметки да правим, защото Полша сигурно ще си бие Австралия с 3:0 :roll: В такъв случай от нас ще се иска просто да вземем поне гейм на Италия, за да не останем 4-ти и да избегнем САЩ. Както някои написаха, нищо чудно да се разберем с италианците и да ги пуснем да бият с 3:2, за да преебем аржентинците :lol: :lol: :lol: А иначе от Бразилия и Русия предпочитам да се паднем с бразилците, макар че да избираш някой от тези 2 отбора е все едно да избираш между чума или холера :roll:

Е да де, ама тук става дума вече и за благоприятни съперници и такива срещу които откровено не можем да играем ;) Примерно наречете ме самоубиец но предпочитам Бразилия пред Аржентина :) (Сори, ама ме мързи да слагам запетаи :mrgreen: )
Само Левски!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 авг 2012 19:04

В крайна сметка излиза, че между 2-рите и 3-тите в групите има жребий ...
Това е било променено след стартът на Олимпиадата.

Така или иначе няма особена разлика между Русия и Бразилия ...
Общото между двата тима е, че не са във форма и изпитват големи колeбания в играта си.

Срещу Италия нямаме особен избор ...
Не трябва да губим тежко.
Най-добре си е да бием, което ще ни гарантира 2-рото място в групата ...
Освен ако Австралия не направи някоя изненада.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

slavi 5
Контакти:

Мнениеот slavi 5 » 05 авг 2012 20:59

При равни точки мисля, че първо се гледа точковото съотношение.

Има голяма вероятност да сме 4-ти, а САЩ наистина играят много силно и тази Олимпиада.

Има моменти в които отбора просто изключва. И на едно от последните прекъсвания хубаво им се навика Найден, чух го да вика "сами си правим грешките и после се стряскаме...!"

Тъй като стана ясно, че няма да сме 1-ви мисля, че най-добри шансове имаме с/у Бразилия. Срещу Русия според мен имаме комплекс, а САЩ са най-силния отбор на турнира. От друга страна бразилците ми се струват поостарели и уморени. И защо точно Бразилия ще изиграе последния мач от групите?! Отбора, който прави най-много сметки, дори когато е най-силен :evil: Пак ще си избират съперник. Сигурен съм, че ако бяхме първи щяха да завършат четвърти за да избягат от Полша. Сигурен съм, че и Аржентина не искат. Дано да сме 2-ри или 3-ти и да ги изненадаме както изненадахме Полша.

Ако не вземем 2 гейма на жабарите сме 4-ти.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 05 авг 2012 22:10

slavi 5 написа:При равни точки мисля, че първо се гледа точковото съотношение.

Има голяма вероятност да сме 4-ти, а САЩ наистина играят много силно и тази Олимпиада.

Има моменти в които отбора просто изключва. И на едно от последните прекъсвания хубаво им се навика Найден, чух го да вика "сами си правим грешките и после се стряскаме...!"

Тъй като стана ясно, че няма да сме 1-ви мисля, че най-добри шансове имаме с/у Бразилия. Срещу Русия според мен имаме комплекс, а САЩ са най-силния отбор на турнира. От друга страна бразилците ми се струват поостарели и уморени. И защо точно Бразилия ще изиграе последния мач от групите?! Отбора, който прави най-много сметки, дори когато е най-силен :evil: Пак ще си избират съперник. Сигурен съм, че ако бяхме първи щяха да завършат четвърти за да избягат от Полша. Сигурен съм, че и Аржентина не искат. Дано да сме 2-ри или 3-ти и да ги изненадаме както изненадахме Полша.

Ако не вземем 2 гейма на жабарите сме 4-ти.

Не се гледат точките ;) Геймовете се гледат, трябва ни само гейм, за да си гарантираме 3 място ;)
Само Левски!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 06 авг 2012 10:50

За мен няма значение срещу кого ще играем. Всички тези отбори сме ги били, но и сме падали от тях. И сега може да стане. От нашите волейболисти може винаги всичко да се очаква и в двете посоки. За това мача за ма както се казва, а този с Италия е последния който е без значение.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 06 авг 2012 12:02

ХМ,става интересно
Полша губи първия гейм срещу Австралия.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Върни се в “Волейбол”