Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Жребия за Лига Европа!

Мнениеот delpi » 28 авг 2009 11:42

Незнам кога ще разберем, че колкото е по-силен съперника толкова по-добре за нас... омръзна ми да играем с безизвестни отбори и след това... на всеки е ясно какво става. По-добре средно силни съперници, за да можем да играем без напрежение и страх от пореден резил. Аз предлагам: ПСВ, Лацио, Левски, Рапид Виена. Преодолими отбори, но ппределено не случайни и не такива срещу които наливаме гипса още от съблекалните, да не би да се провалим, и то обикновенно става точно това.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

pl_nikolow
Контакти:

Re: Президентите на двата "гранда".Мечтите са безплатни.

Мнениеот pl_nikolow » 28 авг 2009 11:44

marmi52 написа::mrgreen:

Аз пък си мисля, че с последните си мачове срещу "Дебрецен" и "Динамо -Москва" нашите грандове подсказаха, че възможностите им са далеч по-големи от това, което мислехме досега ! Защо пък да се задоволяваме само с едното участие в групите ? Нека помечтаем за нещо по-значимо независимо дали ЦСКА или "Левски" ще го сторят ! Защо не ?!?!
Мечтите са безплатни ...и понякога се сбъдват !
Първо да видим жребия ...

Прав си. А какво ще кажеш за осминафинал Левски - ЦСКА? :?: Мисля, че ще бъде много интересно, пък и ще класираме един отбор за четвъртфинал. :P

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Батков, дай властта на народа!

Мнениеот delpi » 28 авг 2009 11:50

Blue Man написа:Все някога ще сдаде!
Рано или късно това ще стане
и на нашата улица слънце ще се покаже....

Батков, вън!

Е какво повече да дава човека адвокат?
Та той каза, че онзи ден сме мачкали като Барса, та даже и повече... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

fenut
Контакти:

Re: До Тодор Батков...

Мнениеот fenut » 28 авг 2009 11:53

БАТЭ написа:Така е късмета е много важен като цяло в живота!Съдята не свири чиста дузпа 1 мин по-късно ЦСКА вкарва гол и мача свършва :)

Окей, 2:2 е мача и продължаваме. Пукни се[/quote]
Колко пъти са орязвали BG отборите.Хубавое че се възползвахме.

gong
Контакти:

Re: Президентите на двата "гранда".Мечтите са безплатни.

Мнениеот gong » 28 авг 2009 12:02

ivan_kalev написа:
gong написа:
metodito написа:Какво мислите за изказванията на Димитър Борисов: ПРИБЛИЖАВАМЕ СЕ ПО-БЛИЗО ДО КУПАТА НА ЛИГА ЕВРОПА и на Батко : "Не сме за ШЛ, мястото ни е в ЛЕ"

Ами той отговорът се съдържа във въпроса бе, пич. Гонзо например, преди първия мач с Дебрецен, се беше изказал неподготвен, че мястото на Левски е в Шампионската лига, а не в Лига Европа. Собственикът ви пък казва точно обратното... Докато в ръководството ви са орел, рак и щука и всеки си говори простотии без никаква ясна визия за нещата, така ще си падате от средняшки отбори (както вие ги наричате) и ще се излагате... Докато не си махнете сините очила и не погледнете реалността, така ще бъде!
А що се отнася до Димитър Борисов и неговото изказване за Купата на Лигата... Ами донякъде, чисто математически, си е прав човекът - не мислиш ли? Всеки преодолян етап до нещо, те приближава до това нещо... Защо пък да не мечтаят хората? Той и Мъри продължаваше да мечтае, ама снощи пак го качиха на трактора. И то как! :lol:

а ве ти луд ли си... и после ми кажи, че не гледаш с червени очила... влезли в групите и вече говорят за купа ?!? евала добре играхте... но трудното тепърва започва... то по тая логика Левски като игра четвъртфинал ... направо да сме я спечелили? :) :) :)

Ванка, аз червени очила нямам... Ако не си разбрал това, което се опитах да кажа, проблемът си е в тебе...
Когато си прост, то е завинаги!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Късмета на Левски ще ги изпрати в една група с

Мнениеот delpi » 28 авг 2009 12:02

Предвиждам от последната урна да изтеглим отново Бате!

gembala
Контакти:

Re: Защо Топчо и Бардон,а не Делев и Стоянов?

Мнениеот gembala » 28 авг 2009 12:03

Тази физическа издържливост, която показаха чорбата, само може да се мечтае не само от Левски а от по-вечето отбори в България. Колкото и да не ми е симпатичен Л. Пенев, немога да не му кажа браво за инвестицията, която прави в тези момченца и за увереността и спокойствието, които им дава. Каква инвестиция са пенсиите Бардон, Йовов, Тропчо и Симонович? Пълнеж да, но не и инвестиция. Жалко че такива истински спортни мъже, като Гонзо, се солидализират с абсолютния и смешен футболен лаик Батков, жалко че заприличва на него т.е. с ибрик в ръка... А Динамо дали са силни или слаби е видно от националите в състава им и от бюджета им, а това колко играе един отбор, зависи от това колко му разрешава противника - а чорбата си го извоюва... Затова ако не ги похвалим, то поне да замълчим.

drakona25
Контакти:

Колко точки са изкарали БГ отборите в ЕКТ

Мнениеот drakona25 » 28 авг 2009 12:05

Някой ако може да каже за всеки отбор отделно, колко точки е изкарал. Аз горе долу съм наясно, но не знам дали се дават бонуси за Лига Европа .

Fen_BG
Контакти:

Re: Жребия за Лига Европа!

Мнениеот Fen_BG » 28 авг 2009 12:06

Най-добър жребий за мен е Стяуа Андерлехт и Шериф
дано имаме шанс да ги срещнем
Най-лош вариант може да баде Рома Евартън Тулуза

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Колко точки са изкарали БГ отборите в ЕКТ

Мнениеот POPCORN » 28 авг 2009 12:07