Илиан Илиев [фен тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Илиан Илиев [фен тема]

Мнениеот zlobul » 03 авг 2012 12:27

Санти ,
ако бяха оставили Вуцата , съ сигурен че батетата щяха да потънат там . Тара е измамник и аз сериозно се съмнщвам в определени мачове . Иначе всички знаем , кой отиде и взе топката от хичо при онази дузпа срещу трактористите . Какво нещо е живота ..същата тази примадона след това вися цели три години като началник и треньор .Виж кво направиха с Божинката в Спортинг заради същото изпълненеие .Нещат и да чуят за него .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 03 авг 2012 19:56

Илиянчо не е треньор за Левски, тактически неграмотен и мишок в съблекалнята. Мястото му е в Берое и Ч Море
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 04 авг 2012 17:05

evj написа:ДО 1977 много смешно изказване.Първо да те питам когато Я>П>лепеше пло4ки в Германия ти лепилото за пло4ките ли бъркаше?Друго ИЛ ИЛ като спе4ели купата на БГ с кой игра на ФИНАЛ,с колко победи и т.н. ИЗВОД ЯСЕН ПЕТРОВ ПРЕВЪЗХОЖДА ИЛ ИЛ мога да изброя някои неща първо не е СТРАХЛИВЕЦ,ВТОРО ФУТБОЛА ГО РАЗБИРА В ПЪТИ ПОВЕ4Е,ТРЕТО НИКОГА НЕ СЕ Е КРИЛ ЗАД ФУТБОЛИСТИТЕ<НИКОГА НЕ СЕ Е ОПРАВДАВАЛ ПРЕДШЕСТВЕНИЦИТЕ СИ ДОКАЗА 4Е може да работи безпрекословно за каузата ЛЕВСКИ никога не постави условия с този ще работя с този НЕ.

ти си смешен. Илиян когато взе купата с Берое отстрани ЦСКА и накара старозагорци да играят тактически грамотно. Ясен наистина е слагал плочки и аз лично съм му виждал обявата че боядисва с латекс за 3.5 евро/м2. в района на Дортмунд. Ясен-безгласен е слабохарактерен и затова все няма претенции и искания за нищо. Гонзо го псуваше, навикваше и веднъж дори изгони от тренировка, а Джанини мълчи и няма капка достойнство да се защити само и само да се води треньор на хартия, всички знаем кой редеше отбора, тактиката и смените през 2010 и накрая с невероятен Гара взехме калъфката айде моля ти се не ми обяснявай за безгласния колко разбира футбола
Изображение

evj
Контакти:

Мнениеот evj » 04 авг 2012 22:20

ДО ТВ1957 ,ако аз съм смешен ти си направо траги4ен вси4ко което си написал е пълна измислица на теб и още няколко такива като теб.Не знам дали наистина си фен на Левски и ако си такъв толкова по зле за отбора.То4но заради такива като теб страдаме,но според това което си написал прозират доста неща.....Няма какво да се занимавам с такива като теб не си ми интересен

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 05 авг 2012 01:56

Според мен Ясен Петров си има голяма заслуга за успеха в Лига Европа, на другата година Гонзо самостоятелно всички видяхме докъде стигна. Освен това не забравяйте,че миналият сезон Ясен дойде като бяхме доста зле, но все пак ни класира на 3-то място. Според мен той трябваше да остане да води тима, вместо да се бърза да се подписва с Илиан Илиев!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 06 авг 2012 11:06

Svetlio написа:Според мен Ясен Петров си има голяма заслуга за успеха в Лига Европа, на другата година Гонзо самостоятелно всички видяхме докъде стигна. Освен това не забравяйте,че миналият сезон Ясен дойде като бяхме доста зле, но все пак ни класира на 3-то място. Според мен той трябваше да остане да води тима, вместо да се бърза да се подписва с Илиан Илиев!

А, не. Ясен вече не е приеман добре от феновете и това няма да се промени. Никой не е успявал срещу тях. Освен това резултатите на другите отбори където е бил треньор Я.Петров дават да се разбере, че той няма потенциал за Левски. Това не изключва възможността която за мен е доста вероятна, а именно да се окаже, че и Илиан Илиев няма потенциал за Левски, но това не прави Ясен по-добър треньор. За Илиан скоро ще се разбере истината. Всъщност треньора който е за Левски е Мъри, но това всички разумни левскари го знаят.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 06 авг 2012 23:23

и на Ясен и на Мъри сме им сърбали попарата. Бездарни са и двамата. Единия дюлгерин лепи плочки и боядисва с Латекс, с другия брахме срамотиите от Тампере, - 16 т. после оцапа гащите и в Литекс, Националния и Анортозис с "правилния си футбол" ходеше да ги лъже в Кипър че бил треньора за 21:45 а го разкриха Гарга и Работнички. Можете да си обясните защо за 3 години беше изгонен от 4 отбора, а последната една година се разписва с циганите в бюрото по труда и никой не го иска на работа. Много долно от негова страна да се опита да натрапи Сираков, когато го извикаха на преговори пролетта в кабинета на Г-н Батков. Оставете Илиян на мира да покаже какво може и ако не става нищо след третата година тогава да си ходи
Изображение

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 07 авг 2012 11:07

TB1957 написа:и на Ясен и на Мъри сме им сърбали попарата. Бездарни са и двамата.
Защото Илиан е много даровит. А от неговата попара вече яко ми загорча.
TB1957 написа:Единия дюлгерин лепи плочки и боядисва с Латекс, с другия брахме срамотиите от Тампере, - 16 т. после оцапа гащите и в Литекс, Националния и Анортозис с "правилния си футбол" ходеше да ги лъже в Кипър че бил треньора за 21:45 а го разкриха Гарга и Работнички.
Все пак преди Тампере играхме на четвъртфинал за УЕФА и групи за ШЛ, а преди Сараево нищо. Литекс след Мъри като си купиха две титли, какво направиха? Сега май пак до него ще опрат. Националния отбор първо Матеус, а сега и Пенев така го оправят, че по добре да го закрием. Анортозис бяха тръгнали да изпадат, Мъри ги класира за турнирите. Това не беше малко. За участие в групи и титла му трябваше време. Не му го дадоха и го изгониха, но ще ги видим как ще продължат нататък

TB1957 написа:Можете да си обясните защо за 3 години беше изгонен от 4 отбора, а последната една година се разписва с циганите в бюрото по труда и никой не го иска на работа.
Много е просто. Хората които го изгониха не разбират от футбол. Той е без работа защото не е приел някои предложения за работа, а не защото не е имал такива. А може ли някой да ми отговори защо Гонзо беше три години директор от които две и треньор на Левски и никой не го изгони?

TB1957 написа: Много долно от негова страна да се опита да натрапи Сираков, когато го извикаха на преговори пролетта в кабинета на Г-н Батков.
И тук е просто. В Левски в началото, когато още нямаше успехи, именно Сираков застана зад гърба му и го запази от сигурно уволнение. Ако го бяха уволнили, щяхме да видим ШЛ през крив макарон. Сираков може да бъде упрекван за много неща, но той разбира от футбол за разлика от тези които уволниха Мъри в споменатите отбори. Мъри знае на кого може да разчита и е прав, че иска да работи със Сираков. Любопитен съм да видя, дали Иво Тонев ще застане зад гърба на Илиев по същия начин.

TB1957 написа:Оставете Илиян на мира да покаже какво може и ако не става нищо след третата година тогава да си ходи
И да го оставим, няма да го чакаме цели три години да се доказва. От друга страна защо да го оставяме на мира, след като феновете на Анортозис не изтърпяха Мъри и година. Все пак Илиев няма зад гърба си ШЛ и четвъртфинал за УЕФА.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 07 авг 2012 19:14

Илиан трябва да си опича акъла. В добрият смисъл на думата. Изглежда разумен мъж и най-вече- принципен. Хубаво, даде възможност на "умрели коне" да докажат дали имат място все още в Левски- всички видяхме, че вече НЕ стават. Въпреки, че с тяхното пускане, жертва ЛЕ и отстраняване от бошняците, но поне разбра кой- колко струва. Йовов, Старокин, Райков (за резерва донякъде става) не трябва да помирисват официален мач. Мнението си го изказвам най-добронамерено, без никаква нотка на агресия или упрек. Но вече е време да започне избистряне на състава и поне според мен горепосочените играчи не бива да бъдат дори и в групата за даден мач...Защото, в противен случай, пускането на тези (както и на Гаджев и някой от набедените чужди "звезди") ще му "изяде главата" по същият начин както на Гонзо, Костов и Яско...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 авг 2012 15:24

Илиан ще е гост на Крум Савов днес от 17:00

Върни се в “Архив”