Лондон 2012: Ден 8

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vasko1
Контакти:

Re: Лондон 2012: Ден 8

Мнениеот vasko1 » 05 авг 2012 00:28

MORSKI написа:стига пък и вие. Преди Олипмиадата не ги брояхме за живи. Успех е, че бихме Полша. Утре поне да не паднем, че загубим ли ще се натресем на Бразилия или Русия.... Но даже и да паднем, поне трупат опит. А и с Бразилия често ни е връзвало

Бихме Полша и 2-та по-слаби от нас и сега очакваме най-малко сребро. Незнам какво сте очаквали, но играеме без Андрей и Матей и колкото и да не ви се иска това си дава отражение....нямаме и треньор, който вместо да вика и да чака помощника му да даде настъвления им се кара

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 05 авг 2012 00:33

Притеснявам се, че Олимпиадата ни ще се изчерпи с една победа над Полша. Макар че Австралия явно не е чак толкова слаб отбор. Ще видим какво ще стане, способни сме да правим чудеса и много глупости...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 05 авг 2012 00:33

Dimitar_T написа:
MORSKI написа:
Dimitar_T написа:Загуба с 3:2 е идеалния резултат днес. Така при победа на Бразилия тази вечер ще сме сигурни, че играем с Сърбия/Германия... победа тази вечер може да ни спечели Бразилия ако те решат, че искат да играят с нас.

ахахаха така ли... Ами, Италия питал ли си ги по въпроса... Ако вземем, че паднем утре с 1:3 или 0:3? Поляците няма ли да станат първи в групата, а? Бразилците имат мач след нас. те да не са луди да паднат нарочно, да станат четвърти и накрая да излязат срещу Полша? Не мога повече, идват ми нагоре твоите безумици...
И мача не върви...

Жалко, че немога да те блокирам явно си дървен философ.....сега почна друга песен да пееш.....Просто ще спра да ти чета бисерите лека ти вечер дано някой ден да ти влезе в главата какво се опитват да ти кажат хората.

Дървеният философ си ти бате. Загуба на Бразилия от Сърбия означава, че отиват на 4то място в тяхната група и директен мач с Германия за класиране на 1/4 финал. Смяташ ли, че са готови да си рискуват класирането?

Потребителски аватар
valdi
Контакти:

Мнениеот valdi » 05 авг 2012 00:36

докато в отбора е това недоразумение Тодор Алексиев така ще е

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 авг 2012 00:37

vasko1 написа:
MORSKI написа:стига пък и вие. Преди Олипмиадата не ги брояхме за живи. Успех е, че бихме Полша. Утре поне да не паднем, че загубим ли ще се натресем на Бразилия или Русия.... Но даже и да паднем, поне трупат опит. А и с Бразилия често ни е връзвало

Бихме Полша и 2-та по-слаби от нас и сега очакваме най-малко сребро. Незнам какво сте очаквали, но играеме без Андрей и Матей и колкото и да не ви се иска това си дава отражение....нямаме и треньор, който вместо да вика и да чака помощника му да даде настъвления им се кара

Не знам защо на мен пишеш тея неща, като аз не очаквах нищо от тях преди началото на Олимпиадата. И в момента ме е яд само за това, че все малко не ни достига.... И, че при победа днес имахме отличните шансове да стигнем при добро стечение до полуфинал. Но сега за нас е успех и 1/4 финала реално погледнато

Потребителски аватар
Wishes
Контакти:

Мнениеот Wishes » 05 авг 2012 00:39

Въпреки, че знаех резултата, победата и радостта на нашия ми върна настроението. 8-)
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 05 авг 2012 00:40

Момчето се разплака пред камерата даже,заслужава медала,дано да е златен :)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 авг 2012 00:41

Жоржиньо написа:Момчето се разплака пред камерата даже,заслужава медала,дано да е златен :)

Дано!

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 05 авг 2012 00:42

MORSKI написа:
vasko1 написа:

Не знам защо на мен пишеш тея неща, като аз не очаквах нищо от тях преди началото на Олимпиадата. И в момента ме е яд само за това, че все малко не ни достига.... И, че при победа днес имахме отличните шансове да стигнем при добро стечение до полуфинал. Но сега за нас е успех и 1/4 финала реално погледнато

Допълвам мнението, може ли? :lol:
щеше да се разреве....всички го отписаха, а той прави чудеса...

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 05 авг 2012 00:42

Жалко че свърши плуването - страхтни състезания ставаха ,много силни атлетите на Великобритания .
Сега изгледах мачът на Александър Александров - скъса го в 3-ят рунд ,браво на момчето - даже се разплака от радост в интервюто си за БНТ,дано победи и следващият - ИМА ШАНС
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Върни се в “Лондон 2012”