Черно море 0 - 3 Лудогорец /FT/

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Re: Черно море - Лудогорец/1 кръг

Мнениеот mad forest » 03 авг 2012 22:50

Гочето1913 написа:За мен лично можем да претендираме за участие в ЕКТ , когато стадион Тича покрива изискванията на УЕФА за провеждане на мачове от Лига Европа!

Съгласен съм с теб за казаното за стадиона, но си сбъркал името му! Стадионът трябва да е "Варна", а след това Тича! 8000 стадион не подхожда на град като Варна! Относно мача бием с 2-0! Имаме да си връщаме от пролетта! Успех след този мач от първенството!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 03 авг 2012 22:53

Имам в предвид стадион "Тича" да се разшири капацитетът между 15000 -18000 места! Достатъчно е на този етап , но да предлага условия за провеждане на мачове от ЕКТ и да отговаря на изискванията на УЕФА!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 03 авг 2012 22:56

Гочето1913 написа:Имам в предвид сдион "Тича" да се разшири капацитетът на 15000 места! Достатъчно е на този етап , но да предлага условия за провеждане на мачове от ЕКТ!

Да се разшири, но накъде? Няма как да излезе на ул.Вапцаров според мен! Евентоално да се направят сектори зад вратите или да се вкопае както направиха при нас, но пак стои въпроса за паркоместата , особено при очакваното продължение на ул.Царевец , но май много офтопик стана! Дай боже да се случи на всички стадиони в България! Поздрави!

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 03 авг 2012 23:12

mad forest написа:
Гочето1913 написа:Имам в предвид сдион "Тича" да се разшири капацитетът на 15000 места! Достатъчно е на този етап , но да предлага условия за провеждане на мачове от ЕКТ!

Да се разшири, но накъде? Няма как да излезе на ул.Вапцаров според мен! Евентоално да се направят сектори зад вратите или да се вкопае както направиха при нас, но пак стои въпроса за паркоместата , особено при очакваното продължение на ул.Царевец , но май много офтопик стана! Дай боже да се случи на всички стадиони в България! Поздрави!

Стадион "Варна" ясно даваха празни обещания , но казвам поне стадион "Тича да оправят като хората!Ще се радвама да стане, но това е един блян! То не бяха подпочвени води само и само да се оправдаят като малки деца! Наслушал съм се на обещания и не им вярвам на ТИМаджиите!А стадион Тича може да се разшири в посока Данъчното както и отстрани да се направят трибуни, а за парко места може да се използва паркинга може до стадиона , който е в момента! Между Стадион Тича и Данъчното има предостатъчно място! Много неща могата да се направят , стига желание да има!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 03 авг 2012 23:27

По принцип като има желание се намира начин! Доколкото аз знам дерето между данъчното и стадиона трябва да става булевард, но може би ще е наред след бул.Левски! Няма да цапам повече темата! Успех след първия кръг!

palio_morqka
Контакти:

Мнениеот palio_morqka » 04 авг 2012 09:28

Големи спорове-Разгрод село ли е ,терена на Тича нива ли е и т.н.т,а темата е "Кой ще спечели мача".За мен Лудогорец са много добър отбор,гледах и двата мача с Динамо и мисля че играха по добре и трябваше да продължат напред но....страха от победата не им позволи това да стане/моряците помнят "същия мач"-Щутгарт-Черно море/,просто не си повярваха а нямат и необходимия опит.А за мача другата седмица мога да кажа че не е ясно кой ще победи,ако Генов си подреди добре играчите/а той го умее/ съм сигурен че няма да загубим и съм почти сигурен че един гол ще реши мача-вярвам че той ще е във вратата на Лудогорец, дано и късмета да не е на тяхна страна като миналата година когато от половин положение ни вкараха гол и ни биха.Успех моряци,ни ще сме с вас на стадиона

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 04 авг 2012 12:32

Май просто те е яд, че Литекс и Лудогорец станаха шампиони и затова все тях посочваш за примери....признай си, не се срамувай. Термина "градове от селски тип" не гоп бях чувал досега, но явно такива индивиди като теб обогатяват българския книжовен език. Гледайте си традициите и се запасявайте с вазелин за другата седмица :arrow:

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 04 авг 2012 13:22

hijack1 написа:Май просто те е яд, че Литекс и Лудогорец станаха шампиони и затова все тях посочваш за примери....признай си, не се срамувай. Термина "градове от селски тип" не гоп бях чувал досега, но явно такива индивиди като теб обогатяват българския книжовен език. Гледайте си традициите и се запасявайте с вазелин за другата седмица :arrow:

"Пази Боже, сляпо да прогледа", че и вашата работа... :roll:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 04 авг 2012 18:29

Мисля,че е смешно да се зачеква темата "еднодневки".Сами осъзнавате колко сте анонимни,нямате и 1/10 от успехите на Черно Море,1/100 от историята и 1/1000 от традициите.ЗНАЙТЕ СИ МЯСТОТО,мноооооого пъти има да извървите докато се сравнявате с нас,едно 50 години трябва да тичаме срещу вас,за да ни стигнете.Не се самозабравяйте,утре прането на парите ще свърши и си заминавате по зоните където винаги сте били.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

VAN
Контакти:

Мнениеот VAN » 04 авг 2012 22:23

Гоче аман от такива мънкащи и критикуващи фенове на отбора като теб.Едно време като имаше дървени пеики стадиона беше пълен и на никого не му трябваха седялки и осветление,защото хората обичаха отбора.В момента имаме отбор какъвто сме нямали много отдавна отбор с потенциал и то голям.Ходи и поткрепяй отбора,и недей да гледаш какво имало в Каварна или Разград.Ама то такива като тебе явно света им е крив.

Върни се в “Черно море”