04.08.12 - ЛЕВСКИ - Пирин Гоце Делчев /Приятелски мач/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 04.08.12 - ЛЕВСКИ - Пирин Гоце Делчев /Приятелски мач/
Аз пуснах мача, видях как седмицата от Гоце Делчев мина през четирима и го фаулираха и повече не гледах. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Опоку защо не е играл? Питам сериозно, не искам малоумни отговори, ако обичате.
САМО ЛЕВСКИ
-
Аз ще съм доволен на подобен резултат срещу този отбор и в двата ни мача за първенство ... 

- Santiago Munezz
- Контакти:
Tommi написа:Аз пуснах мача, видях как седмицата от Гоце Делчев мина през четирима и го фаулираха и повече не гледах.
Седмицата от ГД не е случаен футболист -Анатоли Тодоров на ФМ 2003/2004 е машина!

- santiliana
anakin написа:Опоку защо не е играл? Питам сериозно, не искам малоумни отговори, ако обичате.
доколкото знам- има някаква контузия. Дали е така в действителност- един Господ знае...
santiliana написа:anakin написа:Опоку защо не е играл? Питам сериозно, не искам малоумни отговори, ако обичате.
доколкото знам- има някаква контузия. Дали е така в действителност- един Господ знае...
Опоку трябва да отстъпи мястото си на някой юноша. Сега е моментът да се действа смело! Илиан трябва да покаже, че наистина може.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Santiago Munezz написа:Tommi написа:Аз пуснах мача, видях как седмицата от Гоце Делчев мина през четирима и го фаулираха и повече не гледах.
Седмицата от ГД не е случаен футболист -Анатоли Тодоров на ФМ 2003/2004 е машина!![]()
![]()
Не знаех, че е той. Иначе го знам Анатоли Тодоров, даже от истинския футбол, не от ФМ.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Кондиционно сме трагични. Не е нормално да се издържа само 50 минути и при това смешно темпо. Така наречение спец по физ. подготовка кога ще го сменят ?
аз мисля че сме сини машини! Този сезон ще газим, просто не виждам кой ще ни спре. Илиян успя да улеци ваксата и като почнем с Херо, Феро, Тройчо...... и така до 85-90 точки напролет

TB1957 написа:аз мисля че сме сини машини! Този сезон ще газим, просто не виждам кой ще ни спре. Илиян успя да улеци ваксата и като почнем с Херо, Феро, Тройчо...... и така до 85-90 точки напролет
А,дано,ама надали.