Тоя Nuke още ли защитава Тоньо барабар с ментетата които докара. Да Nuke ментетата на Тоньо са по - добри футболисти от мен, но това не пречи, да са некадърници взети от аматьорски отбори. Пък аз и както си го написал и Zlobul не сме футболисти.
Бе няма оправия за някой хора от форума. Пак повтарям под ботуша на Тонев Левски е МЪРТАВ отбор и отбор без бъдеще. Така ще е докато не се измете шайката на Тоньо от Герена.
Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Levskar_90
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Ма ти си повтаряй, само недей да си мислиш, че ми пука. Ако Батков се откаже и ВТБ стане собственик на Левски, ще чакам да ви видя на вас реакцията.
Кой клас си?
Levskar_90 написа:МЪРТАВ
Кой клас си?
Последна промяна от Nuke на 03 авг 2012 20:01, променено общо 1 път.
Nuke написа:zlobul написа:едно запомни , разликата между мен и тези за които споменаваш е , че аз винаги "рева" преди каруцата да се обърне !
Браво! Приятно ти реване, тогава!
Ми аз ревна ли пич , след тва реве и половин България (синята част) , щото едва ли някой е изпитал хубави емоции от както се пръкна тоя тоньо например
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
zlobul написа:Nuke написа:zlobul написа:едно запомни , разликата между мен и тези за които споменаваш е , че аз винаги "рева" преди каруцата да се обърне !
Браво! Приятно ти реване, тогава!
Ми аз ревна ли пич , след тва реве и половин България (синята част) , щото едва ли някой е изпитал хубави емоции от както се пръкна тоя тоньо например
Да бе, ти си вождът, вече се разбрахме по тоя въпрос.

Nuke написа:Да бе, ти си вождът, вече се разбрахме по тоя въпрос.
Добре де айде , имаш си мнение . Жив и здрав.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
Всички които имат пръст в селекцията тази година, трябва да бъдат разкарани от Левски по най-бързия начин начело с Донев. Такива некадърници не са взимани по времето когато се привличаха играчи само по видео от youtube, а сега с това скаутско звено направо избиха рибата.
Марсиньо играе на един от най-важните постове в отбора, а освен, че се оказа некадърен е и без алтернатива. Дарко в сравнение с него е като Марадона. Крилата ни също са много слаби - никаква бързина, никаква техника, никакво центриране, а бе пълна скръб. При такава подкрепа от съотборниците си и най-добрия нападател е обречен на провал, затова не искам да коментирам Силва и Карвальо. Арс не беше никак лош нападател и единствено в Левски изпитва затруднения, дали е случайно?
Марсиньо играе на един от най-важните постове в отбора, а освен, че се оказа некадърен е и без алтернатива. Дарко в сравнение с него е като Марадона. Крилата ни също са много слаби - никаква бързина, никаква техника, никакво центриране, а бе пълна скръб. При такава подкрепа от съотборниците си и най-добрия нападател е обречен на провал, затова не искам да коментирам Силва и Карвальо. Арс не беше никак лош нападател и единствено в Левски изпитва затруднения, дали е случайно?
- Обичам Левски
- Контакти:
1.Преди мача със нас Сараево също бяха взели 7 човека.Оправданията,че на нашите им трябва време са глупави
2.Нашите какво тренират,валс ли тренират какво,че те на подготовката по-добре играеха отколкото срещу Сараево
2.Нашите какво тренират,валс ли тренират какво,че те на подготовката по-добре играеха отколкото срещу Сараево
Две от новите попълнения на Левски – Ромен Ели и Агиеманг Опоку са със сериозни контузии, твърди „Тема спорт“. Според изданието и двамата страдат от хронични травми в коляното. Това означава, че възстановяването им ще продължи много по-дълго.
Преди две седмици писах, че Ели ми напомня по нещо Ларс Рисп.То се оказаха хроничните травми и тоя ще изиграе явно 5-6 мача преди да си тръгне.Това да не те искат и в Катар
явно също си имало защо само дето " Уморените коне вече не ги убиват" тука визирам и Пелето, а ги приютяват в Левски.
Преди две седмици писах, че Ели ми напомня по нещо Ларс Рисп.То се оказаха хроничните травми и тоя ще изиграе явно 5-6 мача преди да си тръгне.Това да не те искат и в Катар

- Santiago Munezz
- Контакти:
Наистина селекцията тази година е пълен ама наистина пълен провал...много по зле от футболистите,които взимаше Гонзо,работата тогава беше,че Левски взе добри футболисти,но нямаше треньор или на тоя треньор Гонзо му се бъркаше много в работата....а в момента който и да е треньор с тази малоумна селекция от пенсионер,вечно контузени и откровени недоразумения,които бяха оставени в отбора няма как да направи нещо повече от 5-6 място...
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
zlobul написа: Прохазка ли ?.....ми такива като него с лопата да ги ринеш . За 150 000 щяха да вземат 3-ма като него...
Това искрено ме усмихна

Ха-ха, ей, страшни критици сте. Много акъл давате, а сигурно не може да си управлявате собствения портфейл, тръгнали да оправят цял футболен клуб

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!