Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue Man
Контакти:

Re: Батков, дай властта на народа!

Мнениеот Blue Man » 28 авг 2009 10:16

Червени момчета,
Толкова ли наистина сте боси и голи в сферата на финансите или го правите по инерция само за да се заяждате?
Най-развитите капиталови пазари (място където може да си купиш АКЦИИ, които представляват част от собственост) са САЩ, Япония и Зап.Европа ..... май доста "комунистически" държави. Както и да е - с безплатното ограмотяване толкова!
Батков, отново към теб - върви си докато все още имаме отбор и играчи!

Fichango
Контакти:

Re: До Тодор Батков...

Мнениеот Fichango » 28 авг 2009 10:17

Хора, не съм фен на Левски, но не разбирате ли, че Мъри е най-големия виновник за дереджето ви?

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 28 авг 2009 10:18

krum_kravov написа:Господин Батков,

днес Станимир Стоилов ще бъде освободен като старши треньор на Литекс. Получавате уникалната възможност да поправите грешката си от преди година и да го върнете в Левски като помощник треньор на Ратко Достанич. така нашият любимец отново ще е тук- където му е мястото, а като помощник на Достанич ще се научи докрай на треньорската професия.

ПОМОЩНИК? ПО СКОРО ОБРАТНОТО!КАКЪВ ТРЕНЬОР Е ДОСТАНИЧ?
Батков вън от ЛЕВСКИ!

lyubs
Контакти:

Re: Защо Топчо и Бардон,а не Делев и Стоянов?

Мнениеот lyubs » 28 авг 2009 10:18

Изказването на Д. Борижов за всеки, който го е чел, а не се е осланял на журналистически интерпретации е всъщност едно желание "да се класираме възможно най-напред" - "още една стъпка по-близо до купата на Лига Европа".

Но това няма значение. Мечтите са безплатни, всички ги имаме и много хора обичат да осмиват чуждите. Истината обаче е, че мечтите и целите в тях ни мотивират да намерим силата и възможностите в себе си всеки път да се представим малко по-добре.

И ние се смеехме на "Левски продължава да мичтае", но фактите са си факти, че се възползваха от ситуацията и стигната напред. Човек може да преодолее само това, което съдбата е сложила на пътя му.

Съдбата сложи на пътя на червените Динамо Москва - слаби, силни все таз, ЦСКА не си ги е избирал сам. Бяха едно преминато препятствие. Като се появи следващото също ще е такова.

Сравнения между Дебрецен, Динамо и Бате Борисов са излишни. Важно е да се минават препятствията. Тази седмица само едно от тях беше преминато - от ЦСКА. За това докато не дойдат следващите, може би трябва противниците на ЦСКА просто да си замълчат и да се концентрират върху бъдещето.

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 28 авг 2009 10:21

Fichango написа:Хора, не съм фен на Левски, но не разбирате ли, че Мъри е най-големия виновник за дереджето ви?

ДА вярно е!защото не е в ЛЕВСКИ!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Enravota
Контакти:

Re: Президентите на двата "гранда".Мечтите са безплатни.

Мнениеот Enravota » 28 авг 2009 10:21

Батков е най-големият на приказки и странни виждания на нещата. Какво да го правим.
Факт беше че незаслужавахме да загубим 2рия мач. Животът продължава.
А шефа на Цска е прав приближават се. Като отстраняваш отбор се приближаваш. Не е казал взимаме я.
П.С. Тема за Жребия кога ще отваряме :)

blue_zara
Контакти:

Re: Жребия за Лига Европа!

Мнениеот blue_zara » 28 авг 2009 10:24

beroefan написа:Някой може ли да даде линк за жребия?

Заповядай, beroefan!
http://www.uefa.com
Започва в 14 часа българско време и го предават директно. Аз поне ще го следя тук, защото съм на работа :)
Късмет на двата български отбора!

beroefan, успех днес в Пловдив!

Petar_Levskara
Контакти:

Мнениеот Petar_Levskara » 28 авг 2009 10:28

Пичове, Батков е голям в "приказките", ама Лупи беше най-голям! :lol:
Тоя никога не беше виновен за нищо. И сега като го разследват, пак е най-невинният!
Вие поне се отървахте от него, ама ние от нашия...

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Re: Защо Топчо и Бардон,а не Делев и Стоянов?

Мнениеот messi7 » 28 авг 2009 10:33

honda написа:Колкото и изтъркано да звучи във футбола няма млади и стари , можещи и не толова можещи. Иначе според мен Бардон, Йовов и Симонович едновременно на терена са малко много ,но играят тези които са най-подготвени според треньора . Иначе ако пускаме примерно Хичо, Огнянов, Балтанов, Генев,Чипилов, Цачев, Табаков и т.н само защото са наши юноши ще им направим мечешка услуга, ако не могат да се преборят с така наречение от някой"пенсионери' за къде са тръгнали. иначе аз не считам ,че Делев е по-добър от Цачев или Табаков, или пък Ив. Стоянов от Жо(кото нашия е и с 6 години по-млад). Като лично според мен Топчо винаги има място на Герена -в отсъствието на Гонзо той може да бъде сърцето на отбора. А също така според мен се избърза с освобождаването на Бистрон- за мен той има място на Герена.

Toчно така има можещи и не можещи. Нали знаете Били Костакурта, Паоло Малдини, Яп Стам до каква възраст играеха за Милан. Но те са от друга планета футболисти.
Колкото до Бистрон - не е лош футболист, опитен е , взима високите топки, но е ПРЕКАЛЕНО БАВЕН. Според мен Генев и Милиев са по-добър вариант. Само че трябва много работа с тях. ;)
Изображение

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 28 авг 2009 10:33

:mrgreen:

Аз пък си мисля, че с последните си мачове срещу "Дебрецен" и "Динамо -Москва" нашите грандове подсказаха, че възможностите им са далеч по-големи от това, което мислехме досега ! Защо пък да се задоволяваме само с едното участие в групите ? Нека помечтаем за нещо по-значимо независимо дали ЦСКА или "Левски" ще го сторят ! Защо не ?!?!
Мечтите са безплатни ...и понякога се сбъдват !
Първо да видим жребия ...
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Върни се в “Архив”