Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

mazut
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот mazut » 03 авг 2012 20:03

Без да знам подробности от източник различен от вашия форум съм сигурен,че дрънкате глупости след като прочетох как петимата били избягали от двама ваши.Аз и на живо да го видя това,пак няма да го повярвам,като знам много добре как стоят нещата.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 03 авг 2012 20:06

mazut написа:Без да знам подробности от източник различен от вашия форум съм сигурен,че дрънкате глупости след като прочетох как петимата били избягали от двама ваши.Аз и на живо да го видя това,пак няма да го повярвам,като знам много добре как стоят нещата.

Без да знаеш, а се обаждаш? А аз знам, познавам двамата, притекли се на помощ, познавам и момчето, което е било нападнато. Сега имаш ли нещо друго да кажеш или просто така си пишеш, за да си размърдваш пръстите?
П.П. А как стоят нещата? Като видя някой с фланелка на Нафтата да навеждам глава, да обикалям улиците или да се на*ирам от страх ли? Това нали се сещаш кога ще стане? Някъде към 30 февруари...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 авг 2012 20:10

mazut написа:Без да знам подробности от източник различен от вашия форум съм сигурен,че дрънкате глупости след като прочетох как петимата били избягали от двама ваши.Аз и на живо да го видя това,пак няма да го повярвам,като знам много добре как стоят нещата.

Би ли ни казал как стоят нещата. ? :|
Впрочем ти си поредното потвърждение, че работим в правилна посока. И най-малкото съмнение, че са замесени фенове на Нафтата отпадат. Ти да не беше един от "героите" ? :oops:
[offtopic]Можеш и на лични да ми кажеш, как точно са стояли нещата...и колко наистина са били бегълците :evil: ...Момчета - бъркате в жарта с голи ръце и продължавате да сипвате масло в огъня. Помагайте за да не гори покрай сухото и мокрото. Не е шега работа. Този акт си е престъпление и, като такъв е отнесен, където трябва. От личен мъст през клавиатурата не мога да спася никой, но и вие не си правете гаргара с този случай. Ние ще си задействаме специализираните за това органи. Имаме и идеята за извършителите. Ако знаеш нещо по-различно - помагай.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Мнениеот nakamura » 03 авг 2012 20:25

НА 100 % съм сигурен , че именно Стоенчо се е обадил на аверчетата си ,защото 1 час след края на мача продължаваше да се навърта в района на Водолейчето
忍者

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Мнениеот nakamura » 03 авг 2012 20:28

Честити Дани Младенов е вече акул :)
忍者

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 авг 2012 20:33

nakamura написа:Честити Дани Младенов е вече акул :)

От га ? :shock:

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 03 авг 2012 20:34

Под "знам как стоят нещата" имам предвид нещата с "когато видяха 2ма от наще 5мата мазути изпаднаха в панически страх и дим да ги няма".Както написах и в предното мнение,всички подробности около случката ги знам от вашия форум,но помня преди 2 години как добричките ваши фенове насиниха наш фен в 5 часа сутринта прибирайки се от дискотека с приятелката му,а за това което направихме в негова защита може да попитате Дечо смелчагата,известен след тази случка с прословутия паник бутон :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 авг 2012 20:35

nakamura написа:НА 100 % съм сигурен , че именно Стоенчо се е обадил на аверчетата си ,защото 1 час след края на мача продължаваше да се навърта в района на Водолейчето

Да. Натам вървят нещата.

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Мнениеот nakamura » 03 авг 2012 20:37

Знаеш , че Дечо няма нищо общо със случката и всички знаете кой е отговорен .
忍者

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Мнениеот nakamura » 03 авг 2012 20:40

ntodorov написа:
nakamura написа:Честити Дани Младенов е вече акул :)

От га ? :shock:

Ами ся истече инфото от менижъра му
忍者

Върни се в “Черноморец”