Всичко по темата "Анисе"!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Всичко по темата "Анисе"!

Мнениеот k.dimitrov » 15 юли 2012 02:02

k.dimitrov написа:Осем нови футболисти представи ЦСКА преди официалния старт на сезона. 1. Анатоли Господинов (вратар) 4. Сивард Спрокел (защитник) 7. Христо Янев (полузащитник) 8. Саша Лукас (защитник) 12. Томаш Черни (вратар) 16. Нилсон Антонио - Дито (защитник) 23. Мишел Платини (нападател) 24. Бернардо Тенгариня (защитник) А,нали и Анисе уж е нов, току що получили жълтата му карта от Литва. ЦСКА пак се оа--ха, сами потвърждават, че това не е нов футболист, а как е имал договор с тях, като жълтата му карта била в Литва. Мишел Платини отиде за 4 месеца в Динамо, сега се връща - нов футболист, Анисе - цял полусезон уж в Литва, сега се връща, а май не е между новите. Ами то си е така, как да го представиш, като не се е мръднал от ЦСКА.

Извинявайте, но трябва да се поправя. Анисе не се връща(и аз вече се обърках в сложните им игри), той въобще не е бил в ЦСКА(макар че, когато им отърва, го обявяваха, че бил). А, пък на, не е нов футболист- ТИТАНски(градевски) истории.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 юли 2012 11:53

Кво има да я коментираме тази мармазетка на име Анисе.
Той свърши с футбола, като плажен онанист върху мокър пясък. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Решиха бъдещето на Анисе

Мнениеот dreben23 » 16 юли 2012 13:14

nakamura написа:Бъдещето му може да се реши още в първия му мач , като му се счупи едно-две крачета 8-)

И аз се опасявам от това! ;) Адски лъзгав футболист! :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 17 юли 2012 07:49

От Черноморец: Подали сме жалба за спиране на картотеките в ЦСКА
17 юли 2012 04:29
"БФС трябва да издаде забрана заради Анисе", смята Киряков

Силният човек в Черноморец Пламен Киряков смята, че БФС трябва да забрани на ЦСКА да картотекира футболисти за рамките на един трансферен прозорец, като причината затова е Анисе Абел.

"БФС може да картотекира Анисе. Според чл.45, ал.2 от наредбата обаче, те веднага трябва да получат забрана да картотекират нови играчи в рамките на един трансферен прозорец. Подали сме такава жалба, но БФС не се произнася. Нямаме отговор от тях и ми е чудно кога ще получим", заяви Киряков.

"Не мога да кажа дали ЦСКА са се опитвали да процедират с друг наш играч, както с Анисе, но не е изключено и да са го правили. Може би има неща, които не знам", смята Киряков, който заяви, че червените не са водили преговори за трансфер на вратаря Стоян Колев.

Потребителски аватар
Капитана
Контакти:

Мнениеот Капитана » 27 юли 2012 22:34

ЦСКА започна днес процедура по освобождаването на осем футболисти от първия тим.

Мярката е взета по време на срещата днес по обяд между наставника на тима Стойчо Младенов и собственика Димитър Борисов.

Ръководството на ЦСКА започва поетапно освобождаване на следните играчи, на които ще бъде предложено разтрогване на контрактите по взаимно съгласие: Райс М`Боли, Сивард Спрокел, Тодор Янчев, Христо Янев, Петър Стоянов, Николай Дюлгеров, Коста Янев и Нилсон.

Тук очаквам развитието с интерес на така нареченото "взаимно съгласие", имайки предвид колко уверено се привлякоха заместници ;)

Тодоор
Контакти:

Мнениеот Тодоор » 03 авг 2012 17:37

Решение ДК - 03.08.2012 г.

03.08.2012

С Решение на СТК от 03.08.2012 .г. ДК е сезирана за извършено нарушение от ПФК „ЦСКА" на чл. 45, ал. 2 от ПСТФ със сключването на договор с Анисе Адрианантенаина на 12.03.2012 г., като футболист-професионалист. Решението е прието въз основа на жалба от ПСФК „Черноморец-Бургас". След като ДК се запозна и разгледа документацията РЕШИ:

Налага на ПФК „ЦСКА" спортна забрана за картотекиране на нови футболисти в периода от 03.08.2012 г. до 31.08.2012 г. на летния трансферен период за 2012/2013 г.

Решението подлежи на обжалване пред АпК на БФС по установения ред.

Източник : http://www.bfunion.bg/bg/58?news_id=3145

Алилуя братя!

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 03 авг 2012 18:02

Тодоор написа:Решение ДК - 03.08.2012 г.

03.08.2012

С Решение на СТК от 03.08.2012 .г. ДК е сезирана за извършено нарушение от ПФК „ЦСКА" на чл. 45, ал. 2 от ПСТФ със сключването на договор с Анисе Адрианантенаина на 12.03.2012 г., като футболист-професионалист. Решението е прието въз основа на жалба от ПСФК „Черноморец-Бургас". След като ДК се запозна и разгледа документацията РЕШИ:

Налага на ПФК „ЦСКА" спортна забрана за картотекиране на нови футболисти в периода от 03.08.2012 г. до 31.08.2012 г. на летния трансферен период за 2012/2013 г.

Решението подлежи на обжалване пред АпК на БФС по установения ред.

Източник : http://www.bfunion.bg/bg/58?news_id=3145

Алилуя братя!

:o :o :o Стига бе :shock: Не мога да повярвам. Дали това е краят на тази измъчена сага :roll:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 03 авг 2012 18:11

Не мисля, че е краят. Мисля, че пак се измъкнаха от БФС. И пак нищо няма да стане, обжалвания...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 03 авг 2012 18:48

Bourgas написа:Не мисля, че е краят. Мисля, че пак се измъкнаха от БФС. И пак нищо няма да стане, обжалвания...

Абе това бързане от БФС не мисля, че е случайно още повече ,че нещата ще се завържат заради прибързаното му картотекиране ЕТ ,което беше направено на извънредно събиране на същата тази комисията. Сега и БФС ще се омаже, заради моментното си полягане по случая!
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Капитана
Контакти:

Мнениеот Капитана » 03 авг 2012 19:49

Искам само да обърна внимание на няколко детайла:
Жалба от 02.07., разгледана на 03.08. (един месец!!!)
Решение в сила от 03.08. при следния текст:

(2) Приема се, освен ако не бъде установено обратното, че футболен клуб, сключил договор с футболист-професионалист, който е прекратил своя договор (състезателни права) без основателна причина, е причина професионалистът да извърши нарушение на договора. На този футболен клуб се налага спортна санкция - забрана да картотекира нови футболисти за един трансферен период.

Опитахме се да придвижим нещата бързо, за да има някакъв смисъл, но явно на някого не му се бърза.

Върни се в “Черноморец”