Старши треньорът на "А" националния отбор на България Любослав Пенев обяви разширения състав за предстоящия приятелски мач с Кипър. Контролната среща ще бъде на 15 август в София на стадион "Георги Аспарухов", а началният час е 21:00.
Новите лица в отбора са Илия Миланов от Литекс и Александър Александров от Черно море.
Отново е повикан и Стефан Велев от Берое (Стара Загора). В състава очаквано липсват имената на Димитър Бербатов и Мартин Петров.
Ето и пълния списък от 22-ма футболисти:
Вратари: Николай Михайлов (Твенте, Хол), Стоян Колев (ПФК Черноморец Бургас), Владислав Стоянов (Шериф, Мол).
Защитници: Иван Бандаловски (ПФК ЦСКА София), Йордан Минев (ПФК Лудогорец Разград), Николай Бодуров (Литекс Ловеч), Илия Миланов (ПФК Литекс Ловеч), Иван Иванов (Партизан, Сър), Александър Александров (ПФК Черно море), Петър Занев (Волин Луцк, Укр), Веселин Минев (Анталияспор, Тур)
Полузащитници и нападатели: Светослав Дяков (ПФК Лудогорец Разград), Георги Сърмов (Касъмпаша, Тур), Владимир Гаджев (Левски София), Георги Миланов (ПФК Литекс Ловеч), Стефан Велев (Берое Стара Загора), Александър Тонев (Лех Познан, Пол), Станислав Манолев (ПСВ Айндховен, Хол), Емил Гъргоров (ПФК Лудогорец Разград), Илиян Мицански (Кайзерслаутерн, Гер), Ивелин Попов (Газиантеп, Тур), Иван Стоянов (ПФК Лудогорец Разград).
Любо Пенев определи избраниците си за двубоя с Кипър
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Любо Пенев определи избраниците си за двубоя с Кипър
мерси на GOLEADOR за помоща и песента която ми подари 

Re: Любо Пенев определи избраниците си за двубоя с Кипър
2:0
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Харесва ми това, че е взел Илия Миланов, но се чудя какво прави пак там сърмата...
- wicked1913
- Контакти:
Дано пак да не се изгаврят със Сашко ...
Иначе ако не ме лъже паметта Хичо е в доста по-добра форма от Сърмов?
Жоро Илиев е с класи над въпросния Сърмов.
Мениджърските игрички продължават, до кога ще гледаме звезди като Сърмов, Иван Стоянов и посредствените братя Миневи в национала?
Мениджърските игрички продължават, до кога ще гледаме звезди като Сърмов, Иван Стоянов и посредствените братя Миневи в национала?
фалшива коса - фалшив футбол!
wicked1913 написа:Дано пак да не се изгаврят със Сашко ...
За Тонев и Хичо съм сългасен, но на Миневи трябва да им се даде още някой друг шанс в националния, защото ако не помниш срещу Холандия и двамата играха доста добре. На Иван Стоянов не знам кой би му бил алтернатива в момента...
и ние като имаме двама защитници с името александър александров? нямаше да е лошо да уточнят кой от двамата - бека или централния защитник ...въпреки че ако е ново име, би трябвало да е бека ама знам ли 
а халфа с най-много голове и асистенции по 10 за миналия сезон - георги илиев пак го няма

а халфа с най-много голове и асистенции по 10 за миналия сезон - георги илиев пак го няма

- hristo1306
- Контакти:
Защо мача е в София ??? Забравихте времето, когато падахте в краката на Порточанов ! Само стадион "Нефтохимик" беше лицензиран. Защо не го направихте в Бургас - летен сезон, фенове от цяла България на почивка на морето..... Сега в държавата Шопия ще има невероятно голям зрителски интерес -- от 68 любовници и останалите 94 роднини ! Мърши Софийски !!! Да беше поне в Разград !!!
hristo1306 написа:Защо мача е в София ??? Забравихте времето, когато падахте в краката на Порточанов ! Само стадион "Нефтохимик" беше лицензиран. Защо не го направихте в Бургас - летен сезон, фенове от цяла България на почивка на морето..... Сега в държавата Шопия ще има невероятно голям зрителски интерес -- от 68 любовници и останалите 94 роднини ! Мърши Софийски !!! Да беше поне в Разград !!!
+1
hristo1306 написа:Защо мача е в София ??? Забравихте времето, когато падахте в краката на Порточанов ! Само стадион "Нефтохимик" беше лицензиран. Защо не го направихте в Бургас - летен сезон, фенове от цяла България на почивка на морето..... Сега в държавата Шопия ще има невероятно голям зрителски интерес -- от 68 любовници и останалите 94 роднини ! Мърши Софийски !!! Да беше поне в Разград !!!
+1
- shotgun blues
- Контакти:
Възраженията ми спрямо състава са - Георги Сърмов - абсолютно дърво ,а и кой го гледа него ... и Владимир Гаджев ( да сега ще кажете - ами кой да е на негово място ) незнам кой,ама Гаджев от 2/3 години няма НИКАКЪВ напредък в ЛЕВСКИ - даже става все по-зле и по-зле - лично мнение
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]