Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

El greco
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот El greco » 03 авг 2012 16:09

ЕЕЕЕ я да се похваля малко . В този момент , мой гост на бара ми " Гуаба биич бар " в Сл. бряг е Тайни Темпа .
Ще се утъркаме у звездитеееее

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 03 авг 2012 16:14

El greco написа:ЕЕЕЕ я да се похваля малко . В този момент , мой гост на бара ми " Гуаба биич бар " в Сл. бряг е Тайни Темпа .

Кат не си ма поканил мене, за кви "звезди" ми говориш? :lol:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 03 авг 2012 17:18

El greco написа:ЕЕЕЕ я да се похваля малко . В този момент , мой гост на бара ми " Гуаба биич бар " в Сл. бряг е Тайни Темпа .

Коце, с тебе се разминахме на Лъка днеска следобеда...
С Данчо се засякохме до Кроношпан, а ми се стори че се разминах и с Тошко около Поморие, но не съм сигурен дали беше той..
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 03 авг 2012 17:28

topalkata написа:Само да вметна,че Стоенчо го познавам от 20 години и мога да гарантирам,че не е направил това,за което го обвинявате.Това,че е бил на мача не е гаранция,че той е виновен за случилото се.Така че не е нормално да обвинявате момчето.А на потърпевшите деца и техните родители да отидат в съответното 5 рпу,да си подадат жалба.А на тези дето правят разпознаване компетентни ли са да го извършат.А при ситуации на уплах децата може изобщо да не са запомнили добре лицата на извършителите.Съжалявам за случилото се,дано децата да са добре.Но сме цивилизована държава и щом е извършено престъпление има си съответните органи на разследване.И изобщо не толерирам насилието по стадионите и извън него.Но привърженик на противоположния отбор да отиде на мач и после да го обвиняват само,защото са го видели на мача е не сериозно.И мен ме извикаха да отида да гледам мача и аз съм фен на нафтата,и какво и аз ли щях да съм виновен за случилото се с тези деца? :?

Приятелю, въпросния Стоян бълва по цял глупави коментари по адрес на Черноморец и феновете, което само по себе си е достатъчна провокация ;) Колкото до петимата "мъже" с меки атрибути - само не ми пробутвайте номера от сорта: ама то не е сигурно че са наши фенове и т.н. 5ма на 20-23 години нападат едно 17 годишно момче и две 15 годишни момичета...След появата на две момчета от нашите - дим да ги няма. Големи герои, няма що :? Аз също съм против насилието, но явно нашата толерантност се обръща срещу самите нас...Началото на агресията от страна на ваши фенове е дадено отдавна. Вече няма да даваме глас на благоразумието в моменти на колебание ;)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 03 авг 2012 18:11

Инсталирах си приложението, много е добро, чакам ви "у чата" :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 03 авг 2012 18:13

Искам да изпратя специални поздрави на другарката Градева за днешното решение на СТК, като се надявам това извънредно събрание да вследствие на натиск от Европа.Ако е така интересните новини :mrgreen: тепърва предстоят
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

kme7a
Контакти:

Мнениеот kme7a » 03 авг 2012 18:40

"С Решение на СТК от 03.08.2012 .г. ДК е сезирана за извършено нарушение от ПФК ЦСКА на чл. 45, ал. 2 от ПСТФ със сключването на договор с Анисе Адрианантенаина на 12.03.2012 г., като футболист-професионалист. Решението е прието въз основа на жалба от ПСФК Черноморец-Бургас. След като ДК се запозна и разгледа документацията РЕШИ:

Налага на ПФК ЦСКА спортна забрана за картотекиране на нови футболисти в периода от 03.08.2012 г. до 31.08.2012 г. на летния трансферен период за 2012/2013 г.

Решението подлежи на обжалване пред АпК на БФС по установения ред."

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 авг 2012 19:33

Bourgas написа:Инсталирах си приложението, много е добро, чакам ви "у чата" :mrgreen:

Tоше. За това приложение ти говорих на мача. Постничко е, но пък ще се развива. Харесва ми лайф и видео-секциите му ...тези с Айфоните го нямат туй чудо. Ще се регистрирам за чата.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 авг 2012 19:37

kme7a написа:"С Решение на СТК от 03.08.2012 .г. ДК е сезирана за извършено нарушение от ПФК ЦСКА на чл. 45, ал. 2 от ПСТФ със сключването на договор с Анисе Адрианантенаина на 12.03.2012 г., като футболист-професионалист. Решението е прието въз основа на жалба от ПСФК Черноморец-Бургас. След като ДК се запозна и разгледа документацията РЕШИ:

Налага на ПФК ЦСКА спортна забрана за картотекиране на нови футболисти в периода от 03.08.2012 г. до 31.08.2012 г. на летния трансферен период за 2012/2013 г.

Решението подлежи на обжалване пред АпК на БФС по установения ред."

С една дума: Пръц. Ако ЦСКА са виновни това не е наказание, ако са невинни - туЙ си е наказание. Абе пак по перукански: "Истината е нейде някъде там".
Тези от БФС са пълни...некадърници. Шаблонно е, но пък е факт.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Мнениеот nakamura » 03 авг 2012 20:00

Не мисля ,че някой ще играе , защото ЦСКА едва ли са картотекирали футболистите за п-то .
Преди години имаше същия случай с играчи на ЦСКА , които не получиха картотека за п-то , но играха за УЕФА
忍者

Върни се в “Черноморец”