White Fang написа:Злобуле,слушай сега.Аз съм от Бургас и ходя на всеки мач на Черноморец,следя новините около тях и знам характера на Херо.Той НИКОГА нямаше да пусне Шаешу в Левски,помни ми думата.Херо е специалист в далавераджийството и гледа да продаде футболистите си в чужбина,защото ако ги даде в България,това значи,че те ще знаят как да го победят.Разбираш ли?
Незнам братле , ама с тази пародия на футболисти в Левски сме за никъде . А с тия платени фенчета и клакьори на тара и тоньо станахме съвсем за посмещище . След мача със сараево говорих с тъпата гугутка . Ми то на тоя не можеш нищо да му обясниш . Пълен нещастник ....ПРОДАЖЕН НЕЩАСТНИК !
Миналата година след отпадането от търнава казах , че тази ще отпаднем от отбор от ЗАДтърнава и то зехме , че отпаднахме . Сега казвам , че с тара и тоньо Левски влиза жив в гроба . Та едно черногорско отборче от селце с 3000 души падна с по малко от сараево бе . За къв Левски говорим ? И тия смешни гугутки вместо да нападнат и псуват тара ,тоньо и доньо , те псуват и ритат футболистите . Пфуууу
ПП Щом видяха футбол и в тоя Прохазка представям си за кво иде реч

) Тя работата стана "гладна кокошка просо сънува" . За Марсин'о и Опоку нямам думи
два мача гледах , нямат вярно отиграване . Старокин продължавам да твърдя , че ако ще е полезен с нещо , няма да е на тази позиция , а по скоро като ляво крило , защото отзад е пълна дупка , а преди седмица го направиха по същия начин луд , както го направиха търнавците. За пелето е ясно , че не е централен защитник , ама големите капацитети тон'о и доньо като не взеха такива навреме ....