Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот BRF » 03 авг 2012 13:25

Гледах репортаж от контролата с Етър!Като ги обединя с впечетленията си от другия мач с Черно море стигнах до извода,че сте много зле :lol: !Това не трябва да ви притеснява много защото освен Лудогорец всички други са също много зле!Така,че явно това първенство ще бъде под мотото"По-малко слабия отбор ще победи" :) Колкото до случката след мача,голамо героиство на 5-те фена на Нафтата.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 03 авг 2012 13:48

BRF написа:Гледах репортаж от контролата с Етър!Като ги обединя с впечетленията си от другия мач с Черно море стигнах до извода,че сте много зле :lol: !Това не трябва да ви притеснява много защото освен Лудогорец всички други са също много зле!Така,че явно това първенство ще бъде под мотото"По-малко слабия отбор ще победи" :) Колкото до случката след мача,голамо героиство на 5-те фена на Нафтата.

По обясними причини, не успях да гледам контролите лятото! (също както при Коцето) Но вчера гледах контролата на Лудогорец срещу Евертън ( които си играха с титулярите)! Пичове! Може и да е контрола, но "Лудогорец" на моменти просто си мачкаше! А за нашите ( говоря и за зелени и за сини), каквито и да са, са наши! Надявам се утре да науча повече подробности за случая, но при всички положения си е тъпа история!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 03 авг 2012 14:08

BRF написа:Гледах репортаж от контролата с Етър!Като ги обединя с впечетленията си от другия мач с Черно море стигнах до извода,че сте много зле :lol: !Това не трябва да ви притеснява много защото освен Лудогорец всички други са също много зле!Така,че явно това първенство ще бъде под мотото"По-малко слабия отбор ще победи" :) Колкото до случката след мача,голамо героиство на 5-те фена на Нафтата.

Абсолютно съгласен с всяка дума.
А за Ади ще се молим!!! Късмет,Ади!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

kme7a
Контакти:

Мнениеот kme7a » 03 авг 2012 14:41

kartago написа:Вчера Сашко беше при мен, разбрахме се, в събота среща при мен с младите дихатели от форума! Заповядайте всички!

За какво става въпрос ?

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 03 авг 2012 14:50

kme7a написа:
kartago написа:Вчера Сашко беше при мен, разбрахме се, в събота среща при мен с младите дихатели от форума! Заповядайте всички!

За какво става въпрос ?

Среща на по бира на форумната група! Млади, стари, всички да се съберем, да закрием стария сезон, и да се видим за началото на новия!

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 03 авг 2012 14:58

kartago написа:
kme7a написа:

За какво става въпрос ?

Среща на по бира на форумната група! Млади, стари, всички да се съберем, да закрием стария сезон, и да се видим за началото на новия!

Мен ме бройте :) Само някой трябва да ме докара :mrgreen: :mrgreen: (къв съм нагъл :lol: )

kme7a
Контакти:

Мнениеот kme7a » 03 авг 2012 15:14

Евала голям специалист си

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 авг 2012 15:27

kme7a написа:

Евала голям специалист си

По скоро реалист

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 03 авг 2012 15:53

Нещо полезно за тези които са с операционна система Андроид на смартфоните или таблетите си ;) https://play.google.com/store/apps/deta ... W9yZXRzIl0.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 03 авг 2012 16:07

burgazliqta написа:Нещо полезно за тези които са с операционна система Андроид на смартфоните или таблетите си ;) https://play.google.com/store/apps/deta ... W9yZXRzIl0.

Мерси. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”