Черно море 0 - 3 Лудогорец /FT/

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Re: Черно море - Лудогорец/1 кръг

Мнениеот wicked1913 » 03 авг 2012 12:36

Аз ли бъркам или точно ние опънахме Лудогорец с 0-2 през пролетта?
Всичко е възможно, мойте уважения към изградената структура и добра работа в Лудогорец но имате време да станете отбор с някакви претенции. ОК спечелихте титлите тази година но в Европа записахте 180 минути и вашите ръководители(уж европейски) започнаха със селянията-за ограбения труд на момчетата, за съдията, да не говорим за лежането и изгубеното време на реванша в Загреб.
За разлика - справка интервюто на Кольо Спасов след загубата ни от ПСВ(където треньора съвсем трезво не е обвинявал никого за несполуката си, освен самия себе си и футболистите,които явно ги е било страх от нещо...).

И от кога Барт,Миро Иванов,Ив.Стоянов,Голубович, Минев и т.н. са някакви мегафутболисти,които да не могат да загубят на "Тича" - та това са едни посредствени селтаци, които не един път са си тръгвали с насрани гащи от "Тича".
Няма какво да се лъжем Лудогорец имат 3-4 добри играчи,както и ние, останалото е пълнеж. Това, че си спечелил "А Група" не те прави някакъв мега гранд защото видяхме отражението на това в Европа - един ден ще разправяте на внуците си за собствената си селяния и митичната загуба от разкъсания от конфликти Динамо... гледайте малко по-трезво на нещата. Срещата е тройна отвсякъде. Както ние може да ви бием без особени проблеми, така срещата може да свърши наравно,така и ако вашата игра потръгне и контузиите ни се увеличат можете съвсем спокойно да си тръгнете с резултатна победа от Тича... обстоятелствата в деня на срещата ще решат всичко. Черно Море да не ви е юношите на Миньор ;)
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 03 авг 2012 12:48

wicked1913 написа:Аз ли бъркам или точно ние опънахме Лудогорец с 0-2 през пролетта?
Всичко е възможно, мойте уважения към изградената структура и добра работа в Лудогорец но имате време да станете отбор с някакви претенции. ОК спечелихте титлите тази година но в Европа записахте 180 минути и вашите ръководители(уж европейски) започнаха със селянията-за ограбения труд на момчетата, за съдията, да не говорим за лежането и изгубеното време на реванша в Загреб.
За разлика - справка интервюто на Кольо Спасов след загубата ни от ПСВ(където треньора съвсем трезво не е обвинявал никого за несполуката си, освен самия себе си и футболистите,които явно ги е било страх от нещо...).

И от кога Барт,Миро Иванов,Ив.Стоянов,Голубович, Минев и т.н. са някакви мегафутболисти,които да не могат да загубят на "Тича" - та това са едни посредствени селтаци, които не един път са си тръгвали с ******и гащи от "Тича".
Няма какво да се лъжем Лудогорец имат 3-4 добри играчи,както и ние, останалото е пълнеж. Това, че си спечелил "А Група" не те прави някакъв мега гранд защото видяхме отражението на това в Европа - един ден ще разправяте на внуците си за собствената си селяния и митичната загуба от разкъсания от конфликти Динамо... гледайте малко по-трезво на нещата. Срещата е тройна отвсякъде. Както ние може да ви бием без особени проблеми, така срещата може да свърши наравно,така и ако вашата игра потръгне и контузиите ни се увеличат можете съвсем спокойно да си тръгнете с резултатна победа от Тича... обстоятелствата в деня на срещата ще решат всичко. Черно Море да не ви е юношите на Миньор ;)

Хм, да можеше поне една стотна от това което правят "посредствените селтаци" - разбирам! Откъде това самочувствие не мога да разбера. Може да се критикуват играчи, да се правят анализи ама да ги титулуваш по този начин, след като ти самия едва ли си нещо по вече, е грозно, смешно и показна комплексарщина!!

Айде, останете си със здраве, плюйте си и си вярвайте! Този сезон мача с Черно Море ще завърши с победа за Лудогорец!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 03 авг 2012 13:20

Човек, виж поведението на споменатите от мен футболисти, виж ги само какво представляват и къде са ритали и ме обори, че това не са някакви селтаци, или пък,че поведението на Лудогорец в Загреб с това безсмислено лежане,бавене на време,тъчове и рев срещу съдии,ограбен труд на момчетата и т.н. не са "селташки".
Или викаш това е нещо нормално?
Това нещо го има навсякъде в българския футбол, и аз съм против това нещо,включително когато се случва и в моя отбор, не слагам розовите очила да възхвалвам някакви "звезди" набедени за футболисти с космически заплати. Заслужават малко да побачкат в заводите ви, да берат тютюн или както там турците ви си изкарват прехраната, че да видят "от къде изгрява слънцето".

И забележи,че като правя изказване винаги вметвам и НАС, защото положението в България НИКЪДЕ не е по-различно!
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 03 авг 2012 13:29

VAN написа:Aбе до оня ден имахте една картофена нива без осветление,а сега и вие с претенции станахте.Толкова сте смешни,че нямам думи.

Те тогава са били на друга вълна, преди мача с Цска като ги интервюираха по улиците всички казваха, че са "бивши фенове на Цска и Левски, но вече са от Лудогорец". :mrgreen:

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 03 авг 2012 13:38

Вярвам и съм сигурен че Лудогорец е по-добрия отбор от Черно море !.Знаем че Морето ще илязат надъхани, но едва ли това ще им помогне. Нека да приказваме след мача, сега и да си ги мерим..файда няма.Очаквам да ни посрещнете както подобава, без селски изцепки на феновете ви.
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 03 авг 2012 13:56

За съжаление лошата физическа подготовка и многото контузии ме карат да си мисля , че ще загубим мача! Колкото и да ми е мъчно за първи път прогнозата ми е песимистична! С такъв старши треньор като Генов не виждам как ще победим! Единственият ни шанс е да имаме огромна доза късмет!Ако измъкнем равен ще е успех , а победа -голям успех! Просто в момента Лудогорец са светлинни години пред нас и като база,подготовка , и като условия на работа и като играчи! Много е важно да запазим първото полувреме вратата си "суха", вкарат ли ни в началните минути -мачът свършва! Контузени са - Камазола , Ив. Янев ,Детелин Димитров , Миро Манолов , Божилов , Дончо! Щом разградчани са направили 1:1 с Евертън, значи са силно подготвени! ето я дугата ни слабост - контроли със слаби съперници - Добруджа ,Черноморец, Калиакра , Славия, Миньор , Банско , Септември Симитли , а съперникът -Астра Плоещ, Динамо Букурещ , Евертън, Блекпул! Разликата е огромна! За да бъде отборът силен, трябва да се организират контроли с колкото се може по силни съперници!

Реалистична прогноза 0:2, 0:3

Мечнана прогноза: 1:0, 2:0

Дано се сбъдне мечната прогноза! :)

Потребителски аватар
ebvkoko10
Контакти:

Мнениеот ebvkoko10 » 03 авг 2012 13:58

Лудогорец са по-добрия отбор,Черно море печели 2:1. :)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 03 авг 2012 14:15

Като чуя "лош терен","жега","надъхан противник"...и се сещам моментално за героите от ЖЕЛЕЗНИЧАР САРАЕВО и другите геори - любителите на сладкарските изделия и най-вече вафлите МУРА.Пролетта имаше мач Лудогорец-Черно Море,на уж перфектния терен в Разград.Колко завърши мача?2:0 за Черно Море.Тъй,че не падайте на нивото на онези,да не ядете и вие МУРА с фъстъци и глазура :).Мача е троен,във Варна Черно Море е винаги фаворит,макар и в случая лек.Вие показахте,че сте класа над отборите в България и вероятно ако не стане нещо невероятно спокойно ще си дублирате титлата,може би и Купата,но този мач имате толкова шанс да вземете,колкото и да го загубите.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 03 авг 2012 14:28

snakebite написа:Вярвам и съм сигурен че Лудогорец е по-добрия отбор от Черно море !.Знаем че Морето ще илязат надъхани, но едва ли това ще им помогне. Нека да приказваме след мача, сега и да си ги мерим..файда няма.Очаквам да ни посрещнете както подобава, без селски изцепки на феновете ви.

АУУ ще ви чакам с хляб и сол , майкоо и това доживях селяни да ме предупреждават за селски изцепки , сега за мача няма какво да говорим , защото преди да почне мача резултата винаги е нула на нула , но е добре тия дето летят в галактиката да ги приземим за малко ,както го направихме на техен терен ,аман от бутикови "отборчета еднодневки" , до оня ден не знаеха на кой свят са сега цепят космоса
ex Popeye

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 03 авг 2012 15:14

Моите уважение към Варненци,обичам този град.
Но...аз съм си момче капанче и мисля,че победата е наша.От друга страна винаги съм оптимист преди наш мач,но гащите ми не... :lol: Все пак имайки предвид състоянието на морските в момента,ми дава надежда да мисля,че срещата ще завърши 2:0 за нас.
Пожелавам ви успех!
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Черно море”