Град Русе ви благодари Г-н Домусчиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Град Русе ви благодари Г-н Домусчиев

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 авг 2012 10:47

T&T написа:
Обичам Левски написа:Как да ме разберете като не сте от град,който доскоро футбол нямаше.Пълен хаос владееше русенския футбол.Дядо ми е бил левскар,баща ми е левскар,аз съм левскар и децата ми ще бъдат левскари,НО никога няма да спра да подкрепям русенския футбол със каквото мога.

Кофти наследствен ген имаш :lol: .....

Нали, друго си е да бъдеш като една майничка, пишеща във форума - върл фен на "Реал" - Мадрид. Тя сигурно е с "кралски" гени. 8-)
Що се отнася до "задължителната" подкрепа към местните отбори - голяма глупост, която се повтаря непрекъснато във форума. Любовта не се базира на географски принцип, момчета и момичета. По същата логика русенци трябва да се влюбват задължително в русенки, пловдивчани трябва да се влюбват задължително в пловдивчанки, българите задължително трябва да се влюбват в българки и т.н... ;)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 03 авг 2012 11:12, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 03 авг 2012 10:48

"Обичам Левски", постовете ти са достатъчно объркани и е нормално да предизвикват недоумение и 9 страници глупости. Плюс това самата тема е неправилно формулирана, защото преди да благодариш на Домусчиев трябва да благодариш на д-р Симеонов, Явор Кирилов, 20-те спонсора и всички фенове на отбора, които са плътно до него в този тежък момент и помагат с какво ли не нещата да се получат както ние ги искаме и както трябваше отдавна да са. И още д-р Симеонов не е собственик на клуба, а председател на УС, поне от всичко изписано надявам се да изяснихме, че Дунав е ОБЩЕСТВЕН клуб и в неговото финансиране може да участваш и ти ако станеш член. То затова са тези онлайн свободни отчети, затова са и членските карти и прочее.
Трето Дунав няма как да е сателит на Лудогорец, бил той и неофициален, просто защото клубът се финансира независимо и това сътрудничество е логично, особено предвид това, че сме 2 нива по-надолу и няма какво да делим с Разград, то просто е смешно и тотален нонсенс от всяка гледна точка. Смешно да се твърди, че тук ще обиграваме и когото и да било, защото в Русе ще пристигнат МАКСИМУМ 2-ма преотстъпени играчи от Разград, по тази логика 4575757 отбора в България са сателити на Левски и ЦСКА.
И накрая, когато цитираш информация, го прави от официалния сайт на Дунав, не от f24, където са добавяли лично творчество с това, че сме били някакви сателити на Лудогорец. Има си официална информация, която е на 100% точна.
И последно, темата не мисля, че е за този раздел!

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 03 авг 2012 10:56

Прочетох цялата полемика и, без да ме питат, като много стар привърженик на Дунав (първият мач, който съм гледал на градския стадион, беше между Дунав - по памет: Иванов, Добчев, Минчев, Василев, Г. Димов, Г. Георгиев, Флоров, Малинов, Н. Йорданов, Разсолков, П. Колев срещу Локомотив (ГО), тогава член на А-РФГ - с Блъсков, по-късно играл за Дунав, и Т. Маринов - пожарникаря), ще си дам мнението. Приятели, Дунав има нужда, преди всичко, от съживяване, от възстановяване на авторитета му в нашия футбол. В този смисъл съвместителството с Лудогорец (отбор, с който навремето Дунав играеше контроли само при липса на по-добър съперник, но сега времената са други) е добре дошло, ще има несъмнена полза от него!
Колкото до "Дунав, сателит на Лудогорец" - рибата още в морето, ние вече слагаме тигана на огъня! Нека първо да си заемем нашето си място в елита, пък тогава ще се разбере - ако Дунав изгради по-силен отбор от Разград, няма как да е сателит. Няма да ставаме Перник, нали? Бой докъдето стигат силите, иначе можем да загазим като едно време с "черните каси". От друга страна дотогава (до влизане в елита) - я камилата, я камиларя. Не се знае кой ще го бъде и кой - не! Сега ни е нужен нормален старт и после ... всеотдайна работа на терена! И не се сърдете на русенци, подкрепящи Левски или ЦСКА - важно е да идват на стадиона и да подкрепят отбора, имаме нужда. Ама че викали един мач за другите - зависи от възпитанието, щом си за другия, а си от Русе и инак подкрепяш Дунав - стой си кротко и си стискай палците, важно е всички да сме на мача!
САМО ДУНАВ, момчета!

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 03 авг 2012 11:26

Искаме А група, Б и В са Срам за Русе !!!!!!

Ако Наистина Домусчиев Помогне на Дунав ще е добре за Русе щотооо на Почти всеки мач Градския ще е Пълен до Краен Предел. На приказки всеки го може Искаме Резултати от 20 и кусур години Се говори Едно и Също но Резултата е Такъв В ГРУПА.
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 03 авг 2012 11:33

anihilator написа:Съжелявам русенският футбол с такива фенове доникаде няма да я докара , но пък няма лошо все пак можете да си викате за левски :idea:

Еххх Много е Лесно да говорите Така за Русенските Фенове. Но ако Някой Ден дай боже Дунав Влезе във А група ще Пълни Стадионите и Никой Няма да Може да му се опре по Показателя за Посещаемост на Всички Срещи освен Ботев Пловдив естествено :)) Така, че........
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 03 авг 2012 12:05

E пича който е фен на Ман.Юн. но е роден в Свищов трябва да подкрепя Академик ли,я стига тъпизми ,какво значение има къде си роден за да обичаш някой отбор е още по хубаво е да си за родният си град -клуб но не е задължително,това е като любовта не знаеш кога къде и в кого ще се влюбиш,не бъдете тесногръди оставете хората да обичат когото си искат.

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 03 авг 2012 12:08

veteran1972 написа:Подкрепяйте своя градски тим , това е най великото нещо , и не подкрепяйте ЦСКА и Левски те са си от София и колкото привърженици си имат са си достатъчни , много ми е чудно феновете на Разград докато ги нямаше на картата кой подкрепяха ?

Иначе Дунав е отбор с традиций и слава и история и е нужно уважение към него , побеждавал е Рома в Евротурнири , биеше и Софийските отбори чат пат изкарал е добри футболисти като Валери Кулинов , Анатоли Нанков , Йордан Димитров и други

И аз като съм от Разград какво сега трябва да ставам фен на това измислено отборче ли? Цял живот съм си бил Левскар и такъв ще си умра,но да отида да подкрепям Лудогорец никога няма да стане.Радвам се за успехите им,но да ходя да ги подкрепям когато играят с Левски това никога няма да стане.На техен мач съм ходил само веднъж и това беше като играха с Левски. ;)
И само Левски оле

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 03 авг 2012 12:21

Забавна тема.Аз като съм си от Разград и на преклонна възраст :lol: Никога не съм подкрепял шопите,
но симпатизирах на Литекс,че им спукаха сапунения мехур.Но съм си лудогорче старо по душа и сърце.
Честно казано дядо ми тачеше Левски,защото така е трябвало.Вече е на 90 и е Лудогорец,но не по задължение,както е било някога,а по сърце.
Лудогорец ОЛЕЕЕЕЕЕ... :lol:
Дано повече български отбори се събудят,да видим тогава къде ще са столичните градове,АМИН!
[center]Изображение[/center]

GerrarD. is back
Контакти:

Мнениеот GerrarD. is back » 03 авг 2012 12:38

подкрепяйте си местният отбор.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 авг 2012 12:45

Обичам Левски написа:Пичове питам ви,ако сте примерно от Велико Търново обаче сте фенове на Цска,Локомотив и други няма ли да отидете на стадиона и да гледате елитен футбол или ще седите във форума на Гонг да се правите на интерестни.Сигурно някои от форума не са стъпвали на стадион и не са прочели една книга

Аз ще ти отговоря.От Бургас съм и съм фен на ЦСКА.Бих отишъл на стадиона в Бургас да гледам елитен футбол както ти се изрази,но без шалче на друг отбор различен от ЦСКА!Смятам за неуместно човек като тебе фен на друг отбор да се прави на интересен относно бъдещето на Дунав!

Върни се в “Лудогорец”