Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
Здравейте акули ! Дните минават , а още не се знае кой ще предава мачовете ... остават броени дни ! Аз лично се надявам да се предават 

Ivo-Chernomoretz написа:Здравейте акули ! Дните минават , а още не се знае кой ще предава мачовете ... остават броени дни ! Аз лично се надявам да се предават
Аз пък се надявам да не се предават мачовете по телевизията,само така ще накараме хората да излязат от тях и да отидат на стадиона.

[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
- Bartolomej
- Контакти:
Днес е големият ден за Бургас на олимпиадата! Единственият спортист от града ни на най-престижния спортен форум Иван Марков ще се състезава във вдигането на тежести. Категорията му е до 85 кг. Надпреварата започва от 21:00 часа българско време, но няма да се излъчва пряко, а на запис в по-късен час по БНТ. Марков е единственият представител на България в щангите при мъжете.
„Самото спечелване на олимпийска квота беше достатъчно голям успех за Иван, който направи едва 6-месечна подготовка. Участието му е геройство, а ако спечели медал, ще бъде малко чудо“, коментира брат му Георги, който е негов личен треньор. Георги Марков е от последното успешно поколение български щангисти, което беше посечено с 4-годишно лишаване от състезателни права заради положителни допинг проби. Това стана преди Олимпиада-2008 в Пекин. В списъка с 11 санкционирани тежкоатлети тогава попаднаха и братята Маркови. За баткото Георги това беше краят на кариерата, докато наказанието на Иван изтече през юни т.г. 27-годишният вече спортист се завърна на подиума с участие на държавния шампионат по вдигане на тежести, където заслужи квотата за Лондон с титла и добри постижения. Бургазлията е състезател на клуб „Георги Марков“, който носи името на основателя си. По-големият брат и личен треньор на днешния ни представител на Игрите постави връх в богатата си на отличия кариера със сребърния медал от Олимпиада-2000 в Сидни.
„Да знаете, може да съм олимпийски вицешампион, но Иван е по-голям талант от мен. И инат. Иначе нямаше да се върне на подиума. С него подновихме тренировки от декември миналата година. Подготовката се водеше в нечовешки условия – без ток и вода в залата на стадион „Черноморец“. Зимата, сещате се, беше от най-лютите. В минусовите температури щангата едва не отлепяше кожата от дланите му. Задачата, която съм му поставил, е да направи колкото се може повече успешни опити в Лондон. Да реализира потенциала си, пък кой знае, може чудото и да стане“, надява се баткото-треньор Георги Марков. Той констатира, че категорията на Иван е най-силната във вдигането на тежести на Олимпиада-2012. Предварителните заявки са много близки и предвещават ожесточена конкуренция. Бургазлията например е със седма заявка от 388 кг двубой, а третият е само с 2 кг повече. Листата се води от иранец с 395 кг, следван от белорусин с 393.
„Самото спечелване на олимпийска квота беше достатъчно голям успех за Иван, който направи едва 6-месечна подготовка. Участието му е геройство, а ако спечели медал, ще бъде малко чудо“, коментира брат му Георги, който е негов личен треньор. Георги Марков е от последното успешно поколение български щангисти, което беше посечено с 4-годишно лишаване от състезателни права заради положителни допинг проби. Това стана преди Олимпиада-2008 в Пекин. В списъка с 11 санкционирани тежкоатлети тогава попаднаха и братята Маркови. За баткото Георги това беше краят на кариерата, докато наказанието на Иван изтече през юни т.г. 27-годишният вече спортист се завърна на подиума с участие на държавния шампионат по вдигане на тежести, където заслужи квотата за Лондон с титла и добри постижения. Бургазлията е състезател на клуб „Георги Марков“, който носи името на основателя си. По-големият брат и личен треньор на днешния ни представител на Игрите постави връх в богатата си на отличия кариера със сребърния медал от Олимпиада-2000 в Сидни.
„Да знаете, може да съм олимпийски вицешампион, но Иван е по-голям талант от мен. И инат. Иначе нямаше да се върне на подиума. С него подновихме тренировки от декември миналата година. Подготовката се водеше в нечовешки условия – без ток и вода в залата на стадион „Черноморец“. Зимата, сещате се, беше от най-лютите. В минусовите температури щангата едва не отлепяше кожата от дланите му. Задачата, която съм му поставил, е да направи колкото се може повече успешни опити в Лондон. Да реализира потенциала си, пък кой знае, може чудото и да стане“, надява се баткото-треньор Георги Марков. Той констатира, че категорията на Иван е най-силната във вдигането на тежести на Олимпиада-2012. Предварителните заявки са много близки и предвещават ожесточена конкуренция. Бургазлията например е със седма заявка от 388 кг двубой, а третият е само с 2 кг повече. Листата се води от иранец с 395 кг, следван от белорусин с 393.
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
-
- Контакти:
cena62 написа:Ivo-Chernomoretz написа:Здравейте акули ! Дните минават , а още не се знае кой ще предава мачовете ... остават броени дни ! Аз лично се надявам да се предават
Аз пък се надявам да не се предават мачовете по телевизията,само така ще накараме хората да излязат от тях и да отидат на стадиона.
Да така е донякъде !
- ronaldomrasnika
- Контакти:
дано не ги дават
билетите не са скъпи
някой знае ли тоя сезон по колко ще са, всички отбори вече казаха само нашите не
билетите не са скъпи
някой знае ли тоя сезон по колко ще са, всички отбори вече казаха само нашите не
Само да вметна,че Стоенчо го познавам от 20 години и мога да гарантирам,че не е направил това,за което го обвинявате.Това,че е бил на мача не е гаранция,че той е виновен за случилото се.Така че не е нормално да обвинявате момчето.А на потърпевшите деца и техните родители да отидат в съответното 5 рпу,да си подадат жалба.А на тези дето правят разпознаване компетентни ли са да го извършат.А при ситуации на уплах децата може изобщо да не са запомнили добре лицата на извършителите.Съжалявам за случилото се,дано децата да са добре.Но сме цивилизована държава и щом е извършено престъпление има си съответните органи на разследване.И изобщо не толерирам насилието по стадионите и извън него.Но привърженик на противоположния отбор да отиде на мач и после да го обвиняват само,защото са го видели на мача е не сериозно.И мен ме извикаха да отида да гледам мача и аз съм фен на нафтата,и какво и аз ли щях да съм виновен за случилото се с тези деца? 

topalkata написа:Само да вметна,че Стоенчо го познавам от 20 години и мога да гарантирам,че не е направил това,за което го обвинявате.Това,че е бил на мача не е гаранция,че той е виновен за случилото се.Така че не е нормално да обвинявате момчето.А на потърпевшите деца и техните родители да отидат в съответното 5 рпу,да си подадат жалба.А на тези дето правят разпознаване компетентни ли са да го извършат.А при ситуации на уплах децата може изобщо да не са запомнили добре лицата на извършителите.Съжалявам за случилото се,дано децата да са добре.Но сме цивилизована държава и щом е извършено престъпление има си съответните органи на разследване.И изобщо не толерирам насилието по стадионите и извън него.Но привърженик на противоположния отбор да отиде на мач и после да го обвиняват само,защото са го видели на мача е не сериозно.И мен ме извикаха да отида да гледам мача и аз съм фен на нафтата,и какво и аз ли щях да съм виновен за случилото се с тези деца?
Запази си размислите. Хората в този форум не са случайни.

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Може да ходя към Манхатън. Кафе ??
[center]
[/center]

Вчера Сашко беше при мен, разбрахме се, в събота среща при мен с младите дихатели от форума! Заповядайте всички!
kartago написа:Вчера Сашко беше при мен, разбрахме се, в събота среща при мен с младите дихатели от форума! Заповядайте всички!
По кое време??
[center]
[/center]