Лондон 2012: Ден 7
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лондон 2012: Ден 7
Монголия и Сингапур имат медали,а ние къде сме ? 
След час започва квалификацията на Антон Ризов... Стискам палци от там да изскочи зайчето
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
По всяка вероятност Ивет ще стартира направо в следващия кръг довечера, защото в стартовите списъци за сериите тази сутрин отсъстват всички най-добри, а този кръг е представен като предварителен. Според личните времена на участничките най-добра от всички е Тея Уисил от Папуа Нова Гвинея с 11.49. Началото на същинските серии е в 21.05
Георги Иванов стартира в Група А на квалификациите на хвърлянето на чук от 12.00. Антоанета Бънова също е в първата група А в квалификациите на троен скок с начало 12.25.
ВАНЯ СТАМБОЛОВА НЯМА ДА СТАРТИРА НА 400 МЕТРА ДНЕС, отсъства от стартовите списъци
Георги Иванов стартира в Група А на квалификациите на хвърлянето на чук от 12.00. Антоанета Бънова също е в първата група А в квалификациите на троен скок с начало 12.25.
ВАНЯ СТАМБОЛОВА НЯМА ДА СТАРТИРА НА 400 МЕТРА ДНЕС, отсъства от стартовите списъци
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Ризов ще го дават ли по Бнт,ако няма предаване дайте някой линк за неговото състезание да следя
[center]

[/center]

[/center]- Пловдивчанинът
- Контакти:
Ризов има шанс за финал надявам се най-накрая да счупят каръка стрелбата и да се класира на финала.
Данчо Лазаров се снимал с феновете в Лондон

- za nas e toj religiq
- Контакти:
ros написа:Данчо Лазаров се снимал с феновете в Лондон![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
С английските ли
Слаба стрелба на Ризов... За 4 врътки не можа да направи нито една стотачка (99,97,99,96) С такава стрелба няма как да влезе на финал...
- Plamenator
- Контакти:
За съжаление, от тук не виждам продължаващи... Надеждите ми са само с Ивет... За съжаление ни бива само във Борбата (не че това е лошо де) и бокса... От Маринов, Далаклиев и Пулев очаквам медали!
И без готин аватар, и без готин подпис, и без 10000 мнения, и без снимки на играчите, и без да съм от сектор А, В или Г, аз съм фен на ЦСКА!!!
[strike]Батков[/strike], [strike]Борисов[/strike], [strike]Иванов[/strike], [strike]Живков[/strike], [strike]Домусчиев[/strike]
[strike]Батков[/strike], [strike]Борисов[/strike], [strike]Иванов[/strike], [strike]Живков[/strike], [strike]Домусчиев[/strike]