Град Русе ви благодари Г-н Домусчиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kiririki1
Контакти:

Re: Град Русе ви благодари Г-н Домусчиев

Мнениеот kiririki1 » 03 авг 2012 09:49

Дунав заслужава по- добра участ от сателит на еднодневката лудогорец !

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 03 авг 2012 09:50

Като човек, който е малко по-навътре се страхувам, че не сте разбрали за какво по-точно става дума. Двата клуба се договориха да си сътрудничат по няколко направления, като става дума най-вече за ДЮШ, където ще се обменят спортни и треньорски кадри, съвместно участие на семинари за подобряване на подготовката на треньорските кадри. Като допълнение Лудогорец може да изпраща футболисти от първия си отбор, на които няма да се разчита, но пък Дунав няма и задължение да ги обиграва като титуляри. Става дума за не повече от 1-2 играчи, едното момче се казва Диян Димитров, които да осигурят по-голяма дълбочина на състава. Започнатите подобрения по базата са с пари на клуба, който привлече 20 спонсора (и числото ще расте), които дават по малко, но като цяло се получава доста солидна сума.
След последния си фалит Дунав пое по нов път на обществена организация с огромна прозрачност и стартиране на изграждане на клуба от базата, ДЮШ (нещо, което предните ръководства направиха така, че закъсня страшно във времето). Сега отборът ни е съставен на 90% от играчи от Област Русе и на 100% от футболисти от Североизточна България. В тима няма нито един играч над 28 години в момента, а целта е да се завърнем в професионалния футбол този сезон, където този отбор да бъде надграден с още 2-3 футболисти преди да се замисли и за още по-високи цели.

Сътрудничеството между Дунав и Лудогорец е чисто на приятелска основа и не преследва някакви странични цели, защото е от ясно по-ясно, че Домусчиев спокойно може да мине и без нас, ако искаше да прави сателити, щеше да си вземе Шумен, който има една дивизия преднина и би влязъл по-бързо в "А" група. Целта на заниманието изобщо не е такава. Дунав все пак е клуб, който се финансира и издържа автономно от Лудогорец.

Колкото до това кой на кого е фен, аз не бих държал сметка на никого. Лично за мен има само един единствен отбор и това е отборът на моя град - Дунав и аз ще си го поддържам и подкрепям независимо от обстоятелствата, както още доста хора, които активно подкрепят в момента клуба не само на трибуните, а с идеи и предложения - все пак клубът е обществен и всеки, който може и 10 лв на месец да дава е добре дошъл.
Не разбирам двойното фенство, защото на мен не ми трябват титли и купи, че да се хваля, че съм от "голям" отбор. Моят голям отбор е ДУНАВ РУСЕ, обаче не мисля да съдя хората, които са glory hunters. И те сигурно си имат някакви причини

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 03 авг 2012 09:50

nedko написа:Феновете на Разград си подкрепяха Лудогорец и тогава, когато според теб ни е нямало на картата. Дори и тогава на стадиона имаше почти толкова хора, колкото има и сега.

Айде, айде, преди мача с Цска няма да забравя един сутрешен репортаж по телевизията от Разград, в който всички до един интервюирани от местните казваха: "Аз съм бивш фен на Цска/Левски, но вече съм за Лудогорец". :lol:

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 03 авг 2012 09:54

boys85 написа:
nedko написа:Феновете на Разград си подкрепяха Лудогорец и тогава, когато според теб ни е нямало на картата. Дори и тогава на стадиона имаше почти толкова хора, колкото има и сега.

Айде, айде, преди мача с Цска няма да забравя един сутрешен репортаж по телевизията от Разград, в който всички до един интервюирани от местните казваха: "Аз съм бивш фен на Цска/Левски, но вече съм за Лудогорец". :lol:

Бил съм на мач между Дунав и Разград във "В" и в "Б" група (съответно на "Балканфарма" и "Дянко Стефанов") и мога да ви кажа, че и двата мача в двете нива на футбола бяха много сериозно посетени. Единият мач във "В" група се игра при около 2 000 души, на другият в "Б" имаше 5 000 души (90% от капацитета на стадиона тогава, сега не знам как е след промените).

И ако ви е интересно - http://www.fcdunav.com/ е страницата на Дунав и можете да намерите всичката информация за клуба, включително подробни публични финансови отчети и подробности за спонсорите на клуба.

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 09:59

Бил съм на мач между Дунав и Разград във "В" и в "Б" група (съответно на "Балканфарма" и "Дянко Стефанов") и мога да ви кажа, че и двата мача в двете нива на футбола бяха много сериозно посетени. Единият мач във "В" група се игра при около 2 000 души, на другият в "Б" имаше 5 000 души (90% от капацитета на стадиона тогава, сега не знам как е след промените).[/quote]

Те си знаят тяхното остави ги .На мачовете на Дунав има повече хора отколкото на забавните им отборчета

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 03 авг 2012 10:17

RUSE написа:Бил съм на мач между Дунав и Разград във "В" и в "Б" група (съответно на "Балканфарма" и "Дянко Стефанов") и мога да ви кажа, че и двата мача в двете нива на футбола бяха много сериозно посетени. Единият мач във "В" група се игра при около 2 000 души, на другият в "Б" имаше 5 000 души (90% от капацитета на стадиона тогава, сега не знам как е след промените).

Ходил съм не малко пъти в Разград, имам и роднини там, знам че всички до един се деляха на червени и сини, което не им пречеше да ходят на някой по-важен мач на Лудогорец най-вече в Б група и да съберат 3-4 000.

За Русе виж колко голям град сте, имате още по-големи традиции във футбола, а също мнозинството се делите на чорбари и левскари в свободното време, когато не сте фенове на Дунав. Надъхали сте се един мач, раздавали сте билети по улиците и ето ти 7-8 000 за мач със Спартак Варна примерно, а в останалото време цъкате с дистанционното мачовете на Цска и Левски. Отборът се подкрепя всяка седмица, а не 3 пъти на 10 години.

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 03 авг 2012 10:22

boys85 написа:
RUSE написа:Бил съм на мач между Дунав и Разград във "В" и в "Б" група (съответно на "Балканфарма" и "Дянко Стефанов") и мога да ви кажа, че и двата мача в двете нива на футбола бяха много сериозно посетени. Единият мач във "В" група се игра при около 2 000 души, на другият в "Б" имаше 5 000 души (90% от капацитета на стадиона тогава, сега не знам как е след промените).

Ходил съм не малко пъти в Разград, имам и роднини там, знам че всички до един се деляха на червени и сини, което не им пречеше да ходят на някой по-важен мач на Лудогорец най-вече в Б група и да съберат 3-4 000.

За Русе виж колко голям град сте, имате още по-големи традиции във футбола, а също мнозинството се делите на чорбари и левскари в свободното време, когато не сте фенове на Дунав. Надъхали сте се един мач, раздавали сте билети по улиците и ето ти 7-8 000 за мач със Спартак Варна примерно, а в останалото време цъкате с дистанционното мачовете на Цска и Левски. Отборът се подкрепя всяка седмица, а не 3 пъти на 10 години.

Е това за раздаването по улиците определено никога не е ставало. За мача със Спартак Варна дори билетите свършиха, а беше в 11:00 сутринта (btw, много як мач, на едно от челните места го класирам в последните 10 години) но това са странични неща. Аз също не подкрепям тази философия да си двоен фен, но пък не смятам и да съдя някого, не го правете и вие.

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Re: Град Русе ти благодари Г-н Домусчиев

Мнениеот B3ATS » 03 авг 2012 10:28

[offtopic]
Обичам Левски написа:Дунав тази година има добър осигурен бюджет.Тази година е зададена целта влизане във Б група.Имаме много спонсори.Само за месец влязоха още 2 спонсора във клуба ,а и братята Домусчиеви ще помагат за развитието на русенския футбол.Според мен Дунав го чакат добри дни ;)

"Имаме" :lol: Ето за това ставаше дума в миналата тема. Чак сега се сети , че имаш местен отбор , когато някой ще налива пари в него и няма да е вече аматьорски. Голям фен на Левски ... сигурно си гледал 3 техни мача в последните 5 години , ама много знаеш :mrgreen:[/offtopic]

deceitt
Контакти:

Мнениеот deceitt » 03 авг 2012 10:41

Ти като обичаш Левски , защо пишеш в първо лице , мн.ч за някакво селско отборче ?

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 03 авг 2012 10:44

С една дума не бъдете курви и си подкрепяйте местният отбор.Всичко останало е тъпотия.
А за тези,които са 'фенове' на Чужди отбори не ми се отваря дума.

Върни се в “Лудогорец”