Анкета: За или против общо обединение за оставки в БГ футбол

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

За или против общо обединение на всички фенове против управлението на футбола в България?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: До всички фенове на всякакви сини,червени,черни и др.тимове

Мнениеот boys85 » 03 авг 2012 09:30

BEROE 88 написа:Какво ми пука за Левски и ЦСКА има и други отбори,които се борят и това е.Дай като няма пак един от двата отбора да е шампион и сега било безсмислено първенството.Нямало да има публика.Тея теми ги пишете хора които ходите по 2 мача на година.Писна ми от измислени фенове.Мене лично нищо не може да ме спре,когато имам възможност да съм на мачовете на Берое.Ама така е като си от на майната си и си телевизионен фен на Левски и ЦСКА така става.

+1913

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 09:31

boys85 написа:
BEROE 88 написа:Какво ми пука за Левски и ЦСКА има и други отбори,които се борят и това е.Дай като няма пак един от двата отбора да е шампион и сега било безсмислено първенството.Нямало да има публика.Тея теми ги пишете хора които ходите по 2 мача на година.Писна ми от измислени фенове.Мене лично нищо не може да ме спре,когато имам възможност да съм на мачовете на Берое.Ама така е като си от на майната си и си телевизионен фен на Левски и ЦСКА така става.

+1913

Вървете на майната си

BEROE 88

Мнениеот BEROE 88 » 03 авг 2012 09:32

South_Park написа:
haiobaio написа:Трябва да има обединение срещу вас - червени и сини.
Разбери, че въобще не ми пука какво се случва с отбора ти, а още повече не ми пука, че няма да се борите за шампиони.
Отвращате ме като почнете да говорите за обединение, когато сте супер зле. Що не го търсихте когато играхте в ШЛ?
Така че - у лево.
Колкото е вредно БФС за футбола - толкова сте вредни и вие.

Най-точното мнение от създаването на форум Гонг до сега ;)

Така е.Като си спомня 2008 какво мега престъпление се извърши срещу Берое никой не каза една дума от големите моралисти за футбола.Точно с Левски който всеки мач пеят Умрете селяни примерно да се обединяваш моля ви се.
1986,2010,2013

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 09:33

Ще се разпищите вие жалки мишки още първия кръг,че ви режат,ще ви лъжат докато ви дойде акъла във главата.На бас се хващам,че до третия кръг някой ще иска оставката на Боби Михайлов

minyoro
Контакти:

Мнениеот minyoro » 03 авг 2012 09:34

Обичам Левски написа:Добре ве лумпени нещете обединение неискате правила а дано всяка година отборите ни да отпадат още във първия кръг.Дано да отпадат още 20 години подред.Това заслужавате комплексари.Заради вас футбола ни е такъв умрял :evil: :evil: :evil:

Отпадайте ако щете и 40 години подред. Останалите фенове какво ни вълнува кога отпадате. Тая година се видя колко големи "евробойци" сте и двата отбора. Локо и Лудогорец поне отпаднаха от силни отбори и то го направиха с добра игра, а вие които претендирате, че сте №1 в ЕКТ се усрахте.

Потребителски аватар
motoem930
Контакти:

Мнениеот motoem930 » 03 авг 2012 09:35

Обичам Левски написа:
South_Park написа:
haiobaio написа:Трябва да има обединение срещу вас - червени и сини.
Разбери, че въобще не ми пука какво се случва с отбора ти, а още повече не ми пука, че няма да се борите за шампиони.
Отвращате ме като почнете да говорите за обединение, когато сте супер зле. Що не го търсихте когато играхте в ШЛ?
Така че - у лево.
Колкото е вредно БФС за футбола - толкова сте вредни и вие.

Най-точното мнение от създаването на форум Гонг до сега ;)

Комплексари и нещастници сте вие.Никога няма да видите жалките ви отборчета във Европа

знаеш ли кой говори и обижда така ? Човек който като чуе истината и няма какво да каже. Знаеш ли че ти избиваш комплекси в момента и ставаш за смях на целия форум а ?

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 03 авг 2012 09:35

Обичам Левски написа:Комплексари и нещастници сте вие.Никога няма да видите жалките ви отборчета във Европа

Комплексарят си ти приятелю. От Русе фен на Левски само и само да си избива комплексите за малоценност. Аз любимият клуб съм го виждал в Европа, а ти мухльо си цъкай с дистанционното, но никога няма да разбереш какво е да си футболен фен. Това е тъжната истина. ;)

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 03 авг 2012 09:36

И какво значение има това ,че Левски и ЦСКА са слаби, това ръководство на БФС докара футбола ни до дъното, но не гледам разни зелени , жълти и черно бели не им дремело, ами да ще дойдат мачовете съдиите ще почнат с поръчките и тогава ще ви видя като почнете да скачатеи да ревете с крокодилски сълзи и да викате какво червено-синьо БФС имаме и какви са некадърници! Айде със здраве, пък то и за вас ще има Видов ден, така ,че пак ще си говорим!

minyoro
Контакти:

Мнениеот minyoro » 03 авг 2012 09:36

Обичам Левски написа:Ще се разпищите вие жалки мишки още първия кръг,че ви режат,ще ви лъжат докато ви дойде акъла във главата.На бас се хващам,че до третия кръг някой ще иска оставката на Боби Михайлов

Нас са ни рязали винаги и винаги ще ни режат. Така че дали е Боби или някой друг все тая. А вас винаги са ви подпирали и винаги ще ви подпират.

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 09:36

minyoro написа:
Обичам Левски написа:Добре ве лумпени нещете обединение неискате правила а дано всяка година отборите ни да отпадат още във първия кръг.Дано да отпадат още 20 години подред.Това заслужавате комплексари.Заради вас футбола ни е такъв умрял :evil: :evil: :evil:

Отпадайте ако щете и 40 години подред. Останалите фенове какво ни вълнува кога отпадате. Тая година се видя колко големи "евробойци" сте и двата отбора. Локо и Лудогорец поне отпаднаха от силни отбори и то го направиха с добра игра, а вие които претендирате, че сте №1 в ЕКТ се усрахте.

Жалка работа гроздето е кисело нали,когато не може да стигнете до местата на медалите злобеете отвътре.Защо не се разпаднахте този сезон и без това Минъор е символ на корупцията във България.Не ни трябвате във А група

Върни се в “Футбол - България”