Не съм от 14 и не мога и нямам право да коментирам неща свързани с тях!! Това,което написах е лично мое мнение, а не на Офанзива-макар и повече от организацията да са на подобно!!
За разговорите ще ти кажа,че е имало и то неведнъж- резултат никакъв! Само за сведение миналата година на 2-3 пъти обещаваше да даде хореота на нас- и със Стяуа и с Левски първия мач и в поселдния момент се отмяташе!!Помните какви катастрофи бяха и двете!!
Дучето вече няма почти никой зад него-освен фиктивни фенове,които и без това не идват на мачове!Така че вместо да си губите времето-акоискате да помагате и да се развиваме, купете си карти и станете част от Офанзива-а ако имате нещо да кажете-предполагам знаете към кого да се обърнете
До председателя на "централния фенклуб" на ЦСКА София
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: До председателя на "централния фенклуб" на ЦСКА София
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
ОФАНЗИВА написа:Не съм от 14 и не мога и нямам право да коментирам неща свързани с тях!! Това,което написах е лично мое мнение, а не на Офанзива-макар и повече от организацията да са на подобно!!
За разговорите ще ти кажа,че е имало и то неведнъж- резултат никакъв! Само за сведение миналата година на 2-3 пъти обещаваше да даде хореота на нас- и със Стяуа и с Левски първия мач и в поселдния момент се отмяташе!!Помните какви катастрофи бяха и двете!!
Дучето вече няма почти никой зад него-освен фиктивни фенове,които и без това не идват на мачове!Така че вместо да си губите времето-акоискате да помагате и да се развиваме, купете си карти и станете част от Офанзива-а ако имате нещо да кажете-предполагам знаете към кого да се обърнете
Мерси за отговора

- samocskasamo
- Контакти:
Нямам думи-ЦСКА копира Партизан.И там обединената фракция Забранените скочи на Алкатраз със същите обвинения,които имате вие от Офанзива.И там обвиниха Кими-лидера на Алкатраз за прибиране на пари.Млади момчета, а знаете ли че тази воина там даде жертва-да Алкатраз убиха фен на Забранените,и кво стана фен на Партизан уби фен на партизан.След това пък бе премазан от бои един от лидерите на Алкатраз.ТОВА ЛИ ИСКАТЕ ДА СТАНЕ И ТУК
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
Абе що говорите глупости!Къде сравняваш Алкатраз с Дуче!?
Едните са силни и многобройни, другия я има 5-6 човека зад него, я не!! Айде малко по-сериозно!
Едните са силни и многобройни, другия я има 5-6 човека зад него, я не!! Айде малко по-сериозно!
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- samocskasamo
- Контакти:
ОФАНЗИВА написа:Абе що говорите глупости!Къде сравняваш Алкатраз с Дуче!?
То е ясно че сравнения няма,ама ставаме за цирк с тези осмиваници помежду си
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
Просто господина прекали и с глупостите и с нападките!
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Има една максима: "Никой не е по-голям от хляба!"
Същото важи и за феновете: "Никой не е по-голям от ЦСКА!" (същото важи и за Левски, и за Ботев, и за Локо Пд, и за Берое, и за Пирин, и за всеки един клуб!!!) Така че, "със" или "без" председатели на фен-клубове, привъженици и запалянковци винаги ще има. А това, че някои са се "усетили" и са намерили начин да лапат здраво, си е само за наша сметка... Само накрая да видим кой какво ще лапне. Засега го"лапаме" ние - тези, които ни еня за любимия отбор. `Щото всички останали: собственици, футболисти, служители и ПРЕДСЕДАТЕЛИ на фен-клубове - просто ни го поднасят на тепсия (това `дето го лапаме...)
Не ме интересува нито Дуче, нито Гугутка, нито каквито и да са там ръбове! В момента просто ме е срам от великите ни евроидиоти, а след като гореспоменатите все още си мислят, че са нещо повече от мен - да го .... То и черният дроб си има срок на годност.
Същото важи и за феновете: "Никой не е по-голям от ЦСКА!" (същото важи и за Левски, и за Ботев, и за Локо Пд, и за Берое, и за Пирин, и за всеки един клуб!!!) Така че, "със" или "без" председатели на фен-клубове, привъженици и запалянковци винаги ще има. А това, че някои са се "усетили" и са намерили начин да лапат здраво, си е само за наша сметка... Само накрая да видим кой какво ще лапне. Засега го"лапаме" ние - тези, които ни еня за любимия отбор. `Щото всички останали: собственици, футболисти, служители и ПРЕДСЕДАТЕЛИ на фен-клубове - просто ни го поднасят на тепсия (това `дето го лапаме...)
Не ме интересува нито Дуче, нито Гугутка, нито каквито и да са там ръбове! В момента просто ме е срам от великите ни евроидиоти, а след като гореспоменатите все още си мислят, че са нещо повече от мен - да го .... То и черният дроб си има срок на годност.
Не че нещо-ама като не се интересувате от сектора защо изобщо се месите и коментирате!!Никой не се мисли за по-голям от вас!Гледайте си отбора и толкова-това са неща,засягащи хората от северната трибуна!

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Точно това е проблема, че вас май ви интересува само сектор Г. В предният си пост отбелязах , че във вашата декларация думата ЦСКА я нямаше.Интересуваме се от сектора защото е част от цялото и не ни е приятно да ви гледаме разделени по ъглите. Ние що не седим на групи във В и А.В крайна сметка вие някакви лични сметки ли уреждате или искате да направите нещо за ЦСКА.Все повече се съмнявам ,че е второто.
- Plamenator
- Контакти:
Като неутрален фен на ЦСКА (по посока на "Властта" и "Опозицията"), в нашите форуми се чувствам като в смесица между мексикански и турски сериал. Караници раздират сектори и групи, говори се за корупция, говори се за подмазвачество, говори се за предателства и лъжи... А там някъде на заден план се е свил на кълбо футбола... Това, заради което съществуват Сектор А, Сектор Б, Сектор В, Сектор Г... Това заради което съществува цялата "Българска Армия"... Това, заради което съществуват ЦСКА и Левски и Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив и Черно Море и Черноморец.. Всички... Защо всички гледат как да се сборичкат или сбият или да покажат надмощието на някоя от групите от някой си сектор, а самият футбол всички го забравят! Не претендирам да съм много запознат с това как стоят нещата в клуба, все пак на 17 години имам малко по-други приоритети... Гледам играта и (с уважение към всички вас) ВЪОБЩЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА кой от коя група е или коя личност подкрепя!!! Двете неща, които ме интересуват, са на първо място 11-те червени футболисти на терена, и след това- онази агитка, която се чува, дори да е превъзхождана числено 5 пъти... Когато си пусна телевизора (ако знаете как съжалявам, че нямам възможност да ходя на мачовете ни) чувам само песни, не знам кой от коя група е и това ме радва, но до тук... Футбола не върви, следователно и феновете трябва да се избият... За това за мен има само едно решение... Колкото и да не Ви харесва, обединете се, бийте шута на ръководството, пък тогава се сменяйте.
И без готин аватар, и без готин подпис, и без 10000 мнения, и без снимки на играчите, и без да съм от сектор А, В или Г, аз съм фен на ЦСКА!!!
[strike]Батков[/strike], [strike]Борисов[/strike], [strike]Иванов[/strike], [strike]Живков[/strike], [strike]Домусчиев[/strike]
[strike]Батков[/strike], [strike]Борисов[/strike], [strike]Иванов[/strike], [strike]Живков[/strike], [strike]Домусчиев[/strike]