БАТЭ написа:
Ти що не кажеш кога за последно сте били навънка в Европа (да ме прощава Санта Хулия че ги отрязах)
смешник
кво значение има дали вкъщи или навънка? вие верно,че в София се чувствате гости обикновено,помаци нещастни

смешник

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
БАТЭ написа:
Ти що не кажеш кога за последно сте били навънка в Европа (да ме прощава Санта Хулия че ги отрязах)
смешник
БАТЭ написа:Левски винаги има късмет при жребиите и ако това се запази, нещо подобно ще им е групата, какво мислите ще има ли нови европоходи
cekupa написа:slavi_1914 написа:maivia написа:истината е че преди време Левски имаше добър отбор който беше тотално разнебитен от Борат и компания и ако се погледнете в последните 3 години как играете в ЕВРОПА трябва да си замълчите!!!
А ВАШИЯ ОТ ТОМОВ ! Това май го пропусна ! С тази разлика че вие не играехте в европа. Тогава пак вървяхме заедно в групите на Уефа ! Ама вие май някъде спукахте гума и изостанахте (АХ, ОНЗИ ГОЛ НА ВАН ДЕР ВААРТ ОТ 40 МЕТРА НА АРМИЯТА ОЩЕ ГО ПОМНЯ )
И аз помня как Боднар ви забоде от 40м и Ржевски ви го сложи също .. да не припомняме Тампере Жилина Бате Дебрецен това е само за 3 години ...
![]()
![]()
![]()
tprodanov написа:БАТЭ написа:Левски винаги има късмет при жребиите и ако това се запази, нещо подобно ще им е групата, какво мислите ще има ли нови европоходи
Късмет? А що не пробвате да поритате малко ????
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта