Така че, въобще няма да се очудя, ако действително стане посоченото в статията ...
Боливия слага край на капитализма....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
THE G.A.M.E
Re: Боливия слага край на капитализма....
Е, те латино"американците" по-природа са си чалдисани ...
Така че, въобще няма да се очудя, ако действително стане посоченото в статията ...
- Captain Stottlemeyer
1912plovdiv написа:Alexx написа:Аз също нямам нищо против и тука да забранят кока кола и макдоналдс.
Мда, цигари и алкохол може, кока-кола и мак доналдс не може щото са вредни
Честно казано, в закусвални от типа на McDonald's не влизам, а Coca-Cola избягвам от доста години. Тогава у дома в банята работеше един водопроводчик, който ме помоли за чаша Coca-Cola (ако имам). Помислих, че на човека му се пие и му занесох, а се оказа че му трябвала, за да развинти две клеясали тръби. След като изсипа "напитката" върху мястото, тя почна да шуми и се пени като киселина, разяждаща метал. След малко тръбите бяха развити.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
100 години 100
Captain Stottlemeyer написа:1912plovdiv написа:Alexx написа:Аз също нямам нищо против и тука да забранят кока кола и макдоналдс.
Мда, цигари и алкохол може, кока-кола и мак доналдс не може щото са вредни
Честно казано, в закусвални от типа на McDonald's не влизам, а Coca-Cola избягвам от доста години. Тогава у дома в банята работеше един водопроводчик, който ме помоли за чаша Coca-Cola (ако имам). Помислих, че на човека му се пие и му занесох, а се оказа че му трябвала, за да развинти две клеясали тръби. След като изсипа "напитката" върху мястото, тя почна да шуми и се пени като киселина, разяждаща метал. След малко тръбите бяха развити.Аз пък оттогава не пия Coca-Cola дори с водка...
Факт! Развивал съм ръждясали болтове с помощта на Кока-Кола
Какво се случва в организма, когато пием кока-кола
• През първите 10 минути в тялото постъпват 1 ч. л. захар (а това е максималната препоръчителна дневна доза!), но фосфорната киселина, добавяна в питието, притъпява тази сладост и позволява захарта да се усвои по-бързо от организма.
• След 20 минути съдържанието на захар в кръвта вече се е увеличило, а това води до изхвърлянето на допълнителни количества инсулин. Черният дроб реагира на това, като превръща захарта в мазнини.
• След 40 минути завършва и усвояването на кофеина. Разширяват се зениците, повишава се кръвното, черният дроб изхвърля повече захар в кръвта. Аденозните рецептори на мозъка се блокират и по този начин се предотвратява сънливостта.
• След 45 минути се засилва изработването на допамин - хормона, който е един от основните невротрансмитери в организма, а също така стимулира центъра на удоволствието. На същия принцип действат и наркотичните вещества.
• След 1 час фосфорната киселина свързва калция, магнезия и цинка в червата и засилва метаболизма. Увеличава се отделянето на тези елементи с урината.
• След повече от час започва да се усеща и диуретичното действие на кофеина. С урината се извеждат екстрени количества калций, магнезий и цинк, които са необходими за здравината на костите, а също така натрий, електролити и вода. Този химичен процес прави хората раздразнителни и уморени.(а)
А за гумените сандвичи от Макдоналдс какво да говорим
slabia_forever
-
гражданин от село
blue magic написа:Ако в публикацията на този руски вестник има нещо вярно, то това е едно малоумно решение на тези управляващи. Някакво си правителство да забранява съществуването на верига за обществено хранене или продажбата на безалкохолна напитка! Очевидно режимът в тази страна е отчаян и с идиотски PR ходове търси популярност.
Верига за ГМО и доказано вредната напитка.
-
THE G.A.M.E
Що се отнася до Кола-та ...
Пичове, няма вкусни, и същевременно - полезни храни и напитки.
Има едно правило, което в пълна сила важи за лекарствата ...
Ако нещо е много гадно на вкус, значи- помага/е полезно.
И обратното ...
Всичко, което ти носи наслада е вредно/има негативни последици върху организма.
Пичове, няма вкусни, и същевременно - полезни храни и напитки.
И обратното ...
- messi7
- Контакти:
E, плодовете са вкусни и полезни. Медът също. Иначе кола преди много пиех, но реших да понамаля. Макдоналдс веднъж в месеца макс. 

-
THE G.A.M.E
messi7 написа:E, плодовете са вкусни и полезни. Медът също. Иначе кола преди много пиех, но реших да понамаля. Макдоналдс веднъж в месеца макс.
Всички плодове са полезни за едно, и вредят на друго ...
Лимоните и портокалите също имат разяждащ ефект.
Лично медът, една от субстанциите му запушвал капилярите ... И сигурно се досещаш, че това в никакъв случай не е полезно.
Alexx написа:Аз също нямам нищо против и тука да забранят кока кола и макдоналдс.
Аз пък имам против. Теб някой насила кара ли те да ги купуваш ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Captain Stottlemeyer
THE G.A.M.E написа:Що се отнася до Кола-та ...
Пичове, няма вкусни, и същевременно - полезни храни и напитки.![]()
И обратното ...
Има и друго правило: Всяко зло за добро. Например, лошият навик да се наливаш с водка вечер води до добрия и полезен навик да пиеш минерална вода сутрин.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
THE G.A.M.E
Captain Stottlemeyer написа:Има и друго правило: Всяко зло за добро. Например, лошият навик да се наливаш с водка вечер води до добрия и полезен навик да пиеш минерална вода сутрин.
Хахах ... Ами това е то.