Е как да не съм в час, като коментирам изказване на Марешки!
Новият собственик на Локо (Пд) Веселин Марешки ще действа предпазливо и няма да предприема никакви кадрови промени в клуба до Нова Година. Освен това за този период от време на Лаута няма да бъдат привличани нови попълнения. Това заяви самият аптекарски бос пред шефа на фенклуба на черно-белите Костадин Славов.
За всичко останало се допитвам ежедневно до футболни хора, на които имам доверие, а окончателните решения ще взимам сам.
А ето го и изказването на Кокала, от което прозира всичко друго, но не и твърдост:
Доста футболисти напуснаха отбора след оттеглянето на Коко Динев, не ви ли трябват нови на тяхното място?
Да, нужни са, разбира се. Но вече няма време да търся играчи, да ги изпробвам, че да се стигне до привличането им
Мод аз не съм толкова близко до нещата като теб и Христо!
Веднъж реших да те послушам да отида на стадиона и да питам...не мисля, че пак ще повторя.
Като отидох при Кокала да го питам културно и възпитано - каква е причината да не играят Станислав Маламов и Илиан Йорданов нямаше те да видиш как веднага към мен дотърчаха 4-5 човека сакън да не изпуснат нещо, какво си говоря с Велев. Накрая ме питаха аз затова ли съм дошъл на стадиона - да защитавам Малама.
Че и някакъв Коцето доживях да ме питат на Лаута аз с какво образование съм.
Втори път на такава среща нямам намерение и желание да дойда.
На среща се ходи с хора, с които се предполага, че ще се разговаря цивилизовано, а не като диваци.
Уж всичмки сме фенове на един отбор...ама се оказа че е само "уж".
Аз като гледам единствените хора, с които мога да седна на една маса и да разговарям са Draghi, Kubik и ТИ...други не виждам.
С теб почти винаги сме на различно мнение, но е нямало случай да ми се репчиш или да ме иронизираш...сори, ама аз такова отношение не мога да търпя.
Както и да е...
ПС:
Не мога да асимилирам защо се правят срещи, като мнение различно от това на групите - не се търпи?
Какви са целите на такива срещи?
Тези въпроси ги задавам щото съм сигурен, че има много хора, които искат да присъстват на такива срещи, но ги е страх да не би да им се нахвърлят, ако кажат нещо, което е в несъгласие с позицията на групите.
Как искат да се излезне от анонимност, като много хора се опасяват, че след като се легитимират ако изкажат мнение противно на определени хора ще се почне с :" Аве ейиии, пич като те видя на стадиона знайш ли, кво ще ти се случи, а?".
И се очаква от такива хора да се легитимират...може, ама ще има да си чакат.