Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот Ванко_Ултраса » 02 авг 2012 09:43

БЕЗ СЕЛЕКЦИЯ В ЛОКОМОТИВ!!!
Е баси ташака, майна :!:

На Марешки не знам, кои са му съветниците, и до кои се допитва, но не я бива работата.
Ще те напуснат 8 човека и няма да вземеш нищо?! Това освен с безумие няма как друго да го нарека.
Кокалът ми падна в очите - мислех го за мъжкар, но се оказа страхливец. Вместо да наддаде глас, че му трябват футболисти той ми се плюнчи.
Спас Делев ти е свободен, какво чака Марешки? На какво се надява - Здравко да му играе до 100 години ли? Нале е сред най-заможните българи, какво - пари ли няма?
То да е само Делев свободен, ама колко добри футболисти има в момента, които са свободни и ще излезнат без пари, като например Дани Младенов...не е за приказване, но на карък върви работата.
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 02 авг 2012 12:57

Е как да не съм в час, като коментирам изказване на Марешки!

Новият собственик на Локо (Пд) Веселин Марешки ще действа предпазливо и няма да предприема никакви кадрови промени в клуба до Нова Година. Освен това за този период от време на Лаута няма да бъдат привличани нови попълнения. Това заяви самият аптекарски бос пред шефа на фенклуба на черно-белите Костадин Славов.

За всичко останало се допитвам ежедневно до футболни хора, на които имам доверие, а окончателните решения ще взимам сам.

А ето го и изказването на Кокала, от което прозира всичко друго, но не и твърдост:

Доста футболисти напуснаха отбора след оттеглянето на Коко Динев, не ви ли трябват нови на тяхното място?

Да, нужни са, разбира се. Но вече няма време да търся играчи, да ги изпробвам, че да се стигне до привличането им

Мод аз не съм толкова близко до нещата като теб и Христо!
Веднъж реших да те послушам да отида на стадиона и да питам...не мисля, че пак ще повторя.
Като отидох при Кокала да го питам културно и възпитано - каква е причината да не играят Станислав Маламов и Илиан Йорданов нямаше те да видиш как веднага към мен дотърчаха 4-5 човека сакън да не изпуснат нещо, какво си говоря с Велев. Накрая ме питаха аз затова ли съм дошъл на стадиона - да защитавам Малама.
Че и някакъв Коцето доживях да ме питат на Лаута аз с какво образование съм.
Втори път на такава среща нямам намерение и желание да дойда.
На среща се ходи с хора, с които се предполага, че ще се разговаря цивилизовано, а не като диваци.
Уж всичмки сме фенове на един отбор...ама се оказа че е само "уж".
Аз като гледам единствените хора, с които мога да седна на една маса и да разговарям са Draghi, Kubik и ТИ...други не виждам.
С теб почти винаги сме на различно мнение, но е нямало случай да ми се репчиш или да ме иронизираш...сори, ама аз такова отношение не мога да търпя.
Както и да е...

ПС:

Не мога да асимилирам защо се правят срещи, като мнение различно от това на групите - не се търпи?
Какви са целите на такива срещи?
Тези въпроси ги задавам щото съм сигурен, че има много хора, които искат да присъстват на такива срещи, но ги е страх да не би да им се нахвърлят, ако кажат нещо, което е в несъгласие с позицията на групите.
Как искат да се излезне от анонимност, като много хора се опасяват, че след като се легитимират ако изкажат мнение противно на определени хора ще се почне с :" Аве ейиии, пич като те видя на стадиона знайш ли, кво ще ти се случи, а?".
И се очаква от такива хора да се легитимират...може, ама ще има да си чакат.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 03 авг 2012 11:23

Иване, на една среща е нормално да има различни мнения. Ако беше отишал на повече от една среща в живота, твоето мнение можеше и да тежи повече :) Няма как хора дето сме в тоя филм от години да им тежи думата колкото на Ванко Ултраса от гонга дето сто процента не си си казал кой е да не изядеш някой зад врата от някой, който си "наредил" смело онлайн :mrgreen:

И кво ревеш тука да не казвам като какво. Какво очакваш да стане? Отиваш на Лаута стъпваш мъжката и си отстояваш мнението. Топки бате, топки, големи топки трябват. Другото е ала бала по форумите и джобен тенис.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 03 авг 2012 18:03

Нещо не си разбрал - мен не ме е страх от никой!
На срещата даже отидох сам, а това че не съм се представил, какво трябваше да направя - да си сложа табелка "Аз съм Ванко_Ултраса ВЕ" на фланелата или да си напиша никнейма на челото.
За топки ми говориш ха-ха...имаме различно разбиране с теб явно за целта на тези срещи.Ако ще се бием направо ги направете срещите в залата за MMI и да се почваме.
Докато не проумеете, че на срещите желание да присъстват могат да изявят и хора, които освен ръцете и краката си могат да използват и главата/разума си - на тези срещи ще си ходите само групите :!:

И това не съм го написал за себе си - има доста хора, които точно заради дивашкото отношение на някои не смеят да дойдат, или ако някой се престраши си мълчи.

На масата с биричката беше седнал Ванко:

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 03 авг 2012 21:22

[offtopic]Еми аз те чаках да дойдеш да почерпиш една биричка, ама като не дойде и отидох та си взех ;) .Ей никой не пожела да си каже две думи с Ванко.За кво да идвам на такива срещи ми кажи. :mrgreen: ;)[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 04 авг 2012 22:02

Наистина много добра новина!
И аз съм на мнение, че Велев е много добър треньор и трябва да продължи да води Локомотив.
Честно да си призная, майна аз се чудя как така Кокалът не ни напусна?!
Той е добър треньор, постигна отлични резултати с нас и съм сигурен, че няма да остане без работа нито у нас, нито навън.
Не мога да си обясня, какво го задържа при нас - 8 футболисти ни напуснаха, и като за капак ще разполага с бюджет по-малък от този, който Динев отпускаше хм... :roll:
Всеки на негово място би си тръгнал, но той се натиска да стои при нас предвид обстоятелствата в момента на "Лаута".
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 06 авг 2012 13:15

Здравко,Данчо и Христозов са "аут".Дано поне Ицо Златински и Дани Георгиев да останат... :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 06 авг 2012 13:37

Здравко, Данчо, що ви изгониха, момчета? Цял Пловдив знае, кои са троянските коне на Коко... Дано и Валери да си замине за Сандански. Успех в Славия и 70 % от пловдивчани ви желаят победа първия кръг. Не знам с кой ще играете, но искам да ШИЕТЕ, КОРАВО. Бийте за честта на Пловдив, Здравко и Данчо!
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
DelijePlovdiv
Контакти:

Мнениеот DelijePlovdiv » 11 авг 2012 19:34

Добре, че разкарахме Здравко макар и да ми е неприятно сега като пиша това, но като го гледам кво прави срещу папагалите...

67' Лазаров шутира над гредата от добра позиция
52' Греда на Лазаров. Нападателят на Славия се завъртя около оста си и с удар от около 15 метра нацели левия стълб зад Шеткус.
7' Здравко Лазаров спечели пряк свободен удар в близост до наказателното поле. Белите опитаха триково изпълнение и Лазаров стреля, но покрай вратата на Шеткус.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 11 авг 2012 23:14

DelijePlovdiv написа:Добре, че разкарахме Здравко макар и да ми е неприятно сега като пиша това, но като го гледам кво прави срещу папагалите...

67' Лазаров шутира над гредата от добра позиция
52' Греда на Лазаров. Нападателят на Славия се завъртя около оста си и с удар от около 15 метра нацели левия стълб зад Шеткус.
7' Здравко Лазаров спечели пряк свободен удар в близост до наказателното поле. Белите опитаха триково изпълнение и Лазаров стреля, но покрай вратата на Шеткус.

И Здравко и ние имахме нужда от промяна! Симбиозата е хубаво нещо но на моменти се пълни и с паразитни организми! Чистотата е здраве!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Върни се в “Локо Пловдив”