Лондон 2012: Ден 5
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лондон 2012: Ден 5
Злобата и завистта ще ни затрият като нация, ако вече не са..
- Пловдивчанинът
- Контакти:
ros написа:След всяко едно на интервю на успял в спорта си състезател усещам разочарованието им от България - разочарование от условията, които им се предоставят, от начина на работа с тях, от отношението на ръководителите на спорта и от отношението на медии и фенове към тях. Е как мама му стара тези хора да са горди, че са българи. Бербатов, Казийски, Жеков, Гроздева, Неделчева и още и още... наистина ми е жал за самочувствието на тези хора, за унижението от българската неблагодарност, която чувстват, от това, че имат малшанса да живеят в тези условия и да ги сочат с пръст. Дори едно младо момиче като Бонева още от сега да казва, че вече не и пука какво ще прочете за нея е показателно
Обикновено на Олимпиада спортистите плачат от радост, а при нас плачат от терзания дали да не емигрират, въпреки нежеланието си!!! УЖАС
А има някои, които си мислят, че им е много лесно и си псуват на воля защо били се отказали от България и т.н. Да отидат на тяхното място да видим дали няма и те да се откажат то това е тормоз, подигравка и на никой не му пука.
Недопустимо е да се отнасят по такъв гаден начин с най-добрите ни спортисти!Някой знае ли поне един спорт с нормална федерация, защото аз не се сещам за такъв!Не стига, че парите в спорта са малко ами и федерациите са пълен ташак! 
- Federer91
- Контакти:
Като се отделим за малко от нашенските си проблеми и погледнем към големите на Олимпиадата. Най-после повод за радост за Щатите след като Нейтън Ейдриън спечели кралската дисциплина в плуването - 100 свободен стил. Отново Магнусен остана с титлата на фаворит преди състезанието както беше и в щафетата.
Federer91 написа:Като се отделим за малко от нашенските си проблеми и погледнем към големите на Олимпиадата. Най-после повод за радост за Щатите след като Нейтън Ейдриън спечели кралската дисциплина в плуването - 100 свободен стил. Отново Магнусен остана с титлата на фаворит преди състезанието както беше и в щафетата.
една стотна разлика..
Разплаканите очи на Петя Неделчева ме върнаха в жлката ни действителност... Колкото и победи да направят волейболистите, дай боже да са много, колкото и медали да спечелим, дереджето на спорта ни няма да се промени като цяло. Все ще има обирджии и търтеи по федерациите, все хората, заради които се вдига флага ще мизерстват, и все ОНЕЗИ ПРИМАДОНИ ПО ФУТБОЛНИТЕ НИ КЛУБОВЕ ЩЕ НЕДОВОЛСТВАТ ОТ 5-10 000 ЕВРО МЕСЕЧНО, а истинските, стойностните ни състезатели ще се отказват от родината си
Последна промяна от ros на 01 авг 2012 22:35, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- lastsentinel
- Контакти:
Federer91 написа:Като се отделим за малко от нашенските си проблеми и погледнем към големите на Олимпиадата. Най-после повод за радост за Щатите след като Нейтън Ейдриън спечели кралската дисциплина в плуването - 100 свободен стил. Отново Магнусен остана с титлата на фаворит преди състезанието както беше и в щафетата.
Невероятен финал, а тъпите англичани го сложили по-средата на програмата най-интересното и даже не забавиха малко някое повторение
-
gri6ata1914
- Контакти:
ros написа:Разплаканите очи на Петя Неделчева ме върнаха в жлката ни действителност... Колкото и победи да направят волейболистите, дай боже да са много, колкото и медали да спечелим, дереджето на спорта ни няма да се промени като цяло. Все ще има обирджии и търтеи по федерациите, все хората, заради които се вдига флага ще мизерстват, и все ОНЕЗИ ПРИМАДОНИ ПО ФУТБОЛНИТЕ НИ КЛУБОВЕ ЩЕ НЕДОВОЛСТВАТ ОТ 5-10 000 ЕВРО МЕСЕЧНО, а истинските, стойностните ни състезатели ще се отказват от родината си
за жалост наистин футболът ни е най-надценения спорт, перат се яко пари и се раздават големи заплати на анонимници чужденци...Сещам се за една история, бне помня името на гребеца ни, но май на предната Олимпиада му се счупило греблото и отива човека при хората с поддръжката на отборите и те му викат не сме виждали такива гребла от сто години...Та се наложило да го оправят по някакъв начин саморъчно...Това мисля, че е показателно за бг спорта...Без пари и грижа за спорта, без терени и подготовка, все пак правим чудеса. И трябва да сваляме шапка на тези българи спортисти, които въпреки всичко и всички се опитват да направят нещо и понякога успяват. Техният успех е може би най-значимият!
ros написа:Разплаканите очи на Петя Неделчева ме върнаха в жлката ни действителност... Колкото и победи да направят волейболистите, дай боже да са много, колкото и медали да спечелим, дереджето на спорта ни няма да се промени като цяло. Все ще има обирджии и търтети по федерациите, все хората, заради които се вдига флага ще мизерстват, и все ОНЕЗИ ПРИМАДОНИ ПО ФУТБОЛНИТЕ НИ КЛУБОВЕ ЩЕ НЕДОВОЛСТВАТ ОТ 5-10 000 ЕВРО МЕСЕЧНО, а истинските, стойностните ни състезатели ще се отказват от родината си
Като изключим големите проблеми....Покъртително е това което каза треньора на Бонева,НИЕ НЯМАХМЕ ПАРИ ДА ОТИДЕМ ДО МЮНХЕН да простреляме оръжията на Антоанета и на Мария,иначе можеше да има и по-добър резултат а може би и да ги няма тези четири 8-ци от 5 изстрела.Сега оправдания много но Нейков да си стяга багажа и да изчезва като не може да контролира средствата във федерациите ,Дянков да влиза във всички федерации ревизия ,съд и затвор за всеки един откраднат лев на българският данъкоплатец
Страхотно плуване на Ребека Сони и нов световен рекорд!Много ме радва това момиче!