Сливнишки герой - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Сливнишки герой - Левски

Мнениеот ralka_levskarka » 01 авг 2012 21:49

Обичам Левски написа:
ralka_levskarka написа:Да приемем, че бяха взели Шаешу, а не Силва. Нападателят остава да е Карвальо. И кво правим после? Някои хора пък почват да се тюхкат, ама защо Карвальо, ама хайде още един нападател. И пак стигаме до парите.

Лудогорец играе без типичен нападател и направи требъл.Можеше да минем без типичен нападател,ако бяхме взели Шаешу

Левски без типичен ЦН ? Да, да, добре ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 01 авг 2012 21:52

ralka_levskarka написа:
Обичам Левски написа:
ralka_levskarka написа:Да приемем, че бяха взели Шаешу, а не Силва. Нападателят остава да е Карвальо. И кво правим после? Някои хора пък почват да се тюхкат, ама защо Карвальо, ама хайде още един нападател. И пак стигаме до парите.

Лудогорец играе без типичен нападател и направи требъл.Можеше да минем без типичен нападател,ако бяхме взели Шаешу

Левски без типичен ЦН ? Да, да, добре ;)

А със типичен такъв 4-ри години само калъвки айде моля стига.Готов съм на всякакъв вариант само Левски да победи

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 авг 2012 21:56

Обичам Левски написа:

А със типичен такъв 4-ри години само калъвки айде моля стига.Готов съм на всякакъв вариант само Левски да победи

Ммм и за последните 4- ри години кой беше добър освен Гарата?

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 01 авг 2012 21:58

ralka_levskarka написа:
Обичам Левски написа:

Ммм и за последните 4- ри години кой беше добър освен Гарата?

Емил Ангелов ме радваше когато стигнахме до четвърт финал.За Дембеле няма смисъл да говоря.Само тези нападатели са ни радвали май ?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 авг 2012 22:01

Домо не те ли е радвал :? (махайки 4-те години)

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 01 авг 2012 22:02

Някой знае ли къде е Гаджев :?:

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 01 авг 2012 22:03

batmanlevski написа:домакините тотално доминират над жалкия и в този мач Левски. Илияне ,връщай Калво,Жиниор и Цветков докато е време или се махай ,че пак ще станем за резил ! Илияне,чувал ли си за Гара Дембеле ?

За Калво и Жуниор не знам, ама за Цветков времето ви мина преди няколко месеца ;)
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 01 авг 2012 22:03

ralka_levskarka написа:Домо не те ли е радвал :? (махайки 4-те години)

Да него го забравих.Добри нападатели и то българи имахме тогава.А сега ги дирим из Португалия и Басау,Масау някаде из третия свят :(

Потребителски аватар
bacedesko
Контакти:

Мнениеот bacedesko » 01 авг 2012 22:05

К'ви ,нападатели к'ви 5 лева, пак не уцелихме на тренер :((((((((((. Тоя почна да се оправдава с тия преди него и само той да си харесва играчите :((((((((((((:
"Старши треньорът на Левски Илиан Илиев смята, че в последните години в клуба се е работило на парче.

„В последните години тук се е работило на кръпки - да дойде даден футболист за един сезон. Така например Ромеин Ели е първият централен защитник в клуба от доста време, който играе с ляв крак. Не съм изненадан от това, което показа Везалов, защото знам добре неговите качества. На срещата с феновете не са се взели важни решения, както каза и председателя на фенклуба, но си казахме важни неща. Хората са събирали през годините и е нормално загубата със Сараево да ги е разочаровала“, коментира старши треньорът на „сините“.

„Целта която имахме в този мач да играят футболисти, които по рядко получаваха шанс по време на подготовката или са закъснели с нея, беше изпълнена. Сега ни предстои още един мач с Пирин ГД, която се надявам и някои от контузените да се завърнат“, допълни специалистът."

ХАхахахха , смеех ние ги видехме тия дето не са закаснели с подготовката.
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.

ultrasblue
Контакти:

Мнениеот ultrasblue » 01 авг 2012 22:08

Не гледах мача, знам че не са играли нищо различно и ще продължат с тази СМЕШНА игра. Искам да питам как игра новия защитник и става ли за нещо

Върни се в “Архив”