Петя Неделчева - поредната...олимпийска гордост
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Петя Неделчева - поредната...олимпийска гордост
Убеден съм,че състезателите и особено ръководителите преди тръгване на състезание се изхвърлят и искат да си правят реклама (няма да забравя как Сани Жекова я обявиха за надежда за медал на зимната олимпиада
),обаче може ли да нямат поне малко трезва преценка
Каква равностойност на първите 20, индонезийката (64-та) беше с класа над нашата 
veni__85 написа:Някой гледа ли интервюто след мача с нея. Нищо чудно след 4 години да вземе медал за някоя друга държава , и пак ще казваме , че е предателка и т.н:
ПЕТЯ НЕДЕЛЧЕВА ЗАПЛАШИ ДА НЕ УЧАСТВА ЗА БЪЛГАРИЯ НА СЛЕДВАЩАТА ОЛИМПИАДА
Така не може, нищо не ми е подсигурено, изрази разочарованието си бадминтонистката
http://www.blitz.bg/sport/article/135475
Да участва на следваща Олимпиада?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
гледате ли я как плаче момичето,каза,че ще участва на другата олимпиада но не се знае за коя държава
ПЕТЯ ПЛАЧЕ ПО БНТ 1 .
СРАМ !!!!!!!!!
- shotgun blues
- Контакти:
До това са доведени спортистите в тази скапана държава
Жалко ,наистина много тъжно беше това което стана в студиото
Жалко ,наистина много тъжно беше това което стана в студиото
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Някой може ли да каже какво стана? Точно започна интервюто, треньора и започна да говори за някакъв мениджър, който трябвало да урежда спаринги, наложи се да изляза от стаята и като се върнах тя вече плачеше и Кедъра даде край на студиото...
Плаче момечето, защото както се разбра и се е пречело по всякакъв начин от страна на федерацията. На мен също ми стана тъжно за нея и от това което видях и чух. Просто нямам думи за това което стана в ефир, явно не успя да сдържи мъката си от отношението към нея. В подобни случаи Държавата би трябвало да вземе радикални мерки към финансирането на Федерациите и да бъдат намерени схеми за финансирането на самите спортисти, без това финансиране да минава през издънилата се Федерация, както и мониторинга да е изключинелен. Това което е било до сега трябва да се прекрати, защото спорта ни по този начин се затрива. Същото се разбра, че е положението и с Мария Гроздева и стрелбата, а и не се знае в още колко федерации и спортисти е така.
Докато спортните ни федерации се командват от комунисти,ченгета,бандити,кредитни милионери и подставени лица така ще е.Това се отнася и са президентите на спортните клубове.Затова нямаме спорт.
Баткоff вън
Ясно е, че в тази шибана държава покрай спортистите филията мажат разни гниди по федерацийките... И май започват сериозно да изплуват подобни истории от много места. И в такава ситуация ми е много интересно дали онзи палячо Нейков, който ми прави впечатление напоследък, че много се опитва да имитира Бойко Борисов като държание и стойки дали ще вземе някакво отношение...или ще се покаже като мека Мария 
Еми ще плаче ,при какви условия тренира тя при какви нейните конкурентни. При положение , че казаха , че взима 400 лв нормално е да е принудена да се състезава за друга държава. И в другите спортове е така , едно време имахме щангисти и боксьори във абсолютно всяка категория. Сега сме с 3 боксьори и 2 щангисти. Честито на ръководителите на родния спорт след години ще се радваме , ако имаме дори един представител на олимпиадата като цяло.