Мнениеот ros » 01 авг 2012 18:24
При всички сътресения във федерацията по стрелба и липсата на нормална подготовка БРАВО НА МАРИЯ И АНТОАНЕТА. Наистина малшанс... Жалко и за двете ни стрелкини, но все пак... спортът ни предлага и неприятни емоции.
Прави ли ви впечатление, че очевидно ръководството на спорта в България е тотално сбъркано.
1. футбол - няма какво да говорим, месец юли по средата и вече сме 100% аут от ЕКТ, а националите се борят да останат в стотицата
2. волейбол - тотална каша и унищожение на този най-обичан спорт
3. стрелба - дори на заминаване за Лондон Мария посочи лицата във федерацията, които мътят водите. В началото на годината тя дори каза: "Ако не отстранят шефа, аз няма да се състезавам в Лондон". Сега онзи мошенник е подсъдим с две потвърдени присъди
4. Щанги - без думи... вече и децата разбаха що за хора управляват и този спорт и избягаха за... АЗЕРБЕЙДЖАН, а и печелят медали за тази страна
5. Бадминтон - вчера Петя неделчева каза, че ако няма промени тя ще си търси друга държава - тази не и помага с нищо
и още, и още
ЖАЛКА ИСТОРИЯ
трябва да се радваме на всяко влизане в осмицата, това ни е дереджето. Причината - УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН