И АЗ СЪМ НА МНЕНИЕ, ЧЕ НЯМА МЯСТО ЗА БОЙКОТ ПРЕДИ ОЛИМПИАДАТА...ТАКА БОЙКОТИРАТ САМО КОЛЕГИТЕ СИ ОТ НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР...!!!
НЯМА МЯСТО ЗА ТАКИВА, КОЙТО ЗАСТАВАТ СРЕЩУ НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР!!!
МОЗЪКА НА ОТБОРА Е КАМИОНО ПЛАЧИ!!!
СКРИМОВ ИГРА ВЧЕРА ВЕЛИКОЛЕПНО, КАКТО И ТЕСИ САЛПАРОВ.
АКО ПОБЕДИМ АВСТРАЛИЯ ЩЕ ИМАМЕ ПО-ЛЕК ПРОТИВНИК НА 1/4 ФИНАЛИТЕ.
АРЖЕНТИНА БЕШЕ ПОБЕДЕНА ОТ ИТАЛИЯ ВЧЕРА И СЕ ВИДЯ, ЧЕ НЕ СА ТОЛКОВА СТРАШНИ!!!
УСПЕХ МОМЧЕТА
България без Казийски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Матей, дали ти е удобно?
Абе, защо не пуснете една тема "Само положителни неща за националния отбор по волейбол", за да могат поне позитивните хора и фенове на този спорт да има къде да подкрепят отбора. Защо сме такива негативисти? Този какво казал, онзи защо се отказал???... Всеки има право на мнение, наистина. Но когато става въпрос за България и българската чест, дайте да се съберем и да се подкрепяме. Проблемите ги има, но с критикарстване не се решават.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
shotgun blues написа:Чети и повече не се обаждай: http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=373798
Пич,това го казват във всяка държава в която отидат ръководителите на волейбола,казаха го на нас,преди това на финалите в ПОЛША,преди това за "Арена Белград" ...трябва да си на 10 за да повярваш,че тези наистина мислят ,че Арена Армеец е най-хубавата зала в ЕВРОПА.Но аз предполагам ти наистина си на 10,след като казваш че никога не сме печелили повече от 2 победи на ОЛИПМИАДА...предполагам тази в ЛОНДОН ти е първата която гледаш
той че не е гледал е ясно, ама поне да беше попрочел малко... Българя има сребърен олимпийски медал, ама той това откъде да го знае... та даже и на последната Олимпиада имахме 2 победи
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Обичам Левски
- Контакти:
Федерацията ни по-волейбол според вас е най-голямата дупка на кавала водена от-най големия некъдърник Лазаров на фона на супер богатата ни държава и успехите ни във всички други спортове.Евала на вас.
Обичам Левски написа:Федерацията ни по-волейбол според вас е най-голямата дупка на кавала водена от-най големия некъдърник Лазаров на фона на супер богатата ни държава и успехите ни във всички други спортове.Евала на вас.
Много сполучливо си си избрал аватара. Дефинира те прекрасно!
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
Обичам Левски написа:Федерацията ни по-волейбол според вас е най-голямата дупка на кавала водена от-най големия некъдърник Лазаров на фона на супер богатата ни държава и успехите ни във всички други спортове.Евала на вас.
абе земи се спри бе, не виждаш ли че пикаеш срещу вятъра

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Обичам Левски
- Контакти:
ros написа:shotgun blues написа:Чети и повече не се обаждай: http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=373798
Пич,това го казват във всяка държава в която отидат ръководителите на волейбола,казаха го на нас,преди това на финалите в ПОЛША,преди това за "Арена Белград" ...трябва да си на 10 за да повярваш,че тези наистина мислят ,че Арена Армеец е най-хубавата зала в ЕВРОПА.Но аз предполагам ти наистина си на 10,след като казваш че никога не сме печелили повече от 2 победи на ОЛИПМИАДА...предполагам тази в ЛОНДОН ти е първата която гледаш
той че не е гледал е ясно, ама поне да беше попрочел малко... Българя има сребърен олимпийски медал, ама той това откъде да го знае... та даже и на последната Олимпиада имахме 2 победи
Момче не се излагай аз говоря за най-големия ни успех след 1990 година.Къде ме връщаш във времето на комунизма.Сещам се за един сребърен медал на младежкия ни волейболен отбор преди 3 години
И аз смятам, че бойкотът е глупост, в която Матей защитава неговия си треньор и приятел и поставя собствените им интереси със Стойчев над тези на България и националния отбор. Същите те са работили със същия ДанчоЛазаров толкова време, но сега точно месец преди Олимпийските игри изведнъж решиха, че не могат повече ( а федерацията им закупи за 1 000 000 втора квалификация, понеже се справихме много добре първия път). Ок - изкарваш Олимпийските игри, печелиш медал и после с гордо вдигната глава и с подкрепата на целия народ искаш оставката на ръководството, а не да се из*каш на труда на всички и да чакаш някой да ти каже евала... И пак казвам, изобщо не подкрепям Данчо Лазаров, но ако някой е трябвало д аму иска оставката, то това беше още с раздаването на служебни медали и глупости във вътрешния шампионат, но нали нито Матейчо, нито Радостинчо играят в БГ първенството - тогава няма проблеми. Двамата постъпиха долно и това е... личните им дразги и его надделяха, отборът ще го има и след тях.
- Обичам Левски
- Контакти:
Кажете ми една българска федерация,която е по-силна от волейболната ?????
Айде сега, вземете днешния брой на 7 дни спорт, прочетете статията на малоумника Зарков, сравнете я с тази на автора на темата и открийте разликите. Такива несъмнено има, плод на жалкия опит на последния да бъде оригинален. Резултатът е налице. Не мога да разбера колко жалък трябва да си, за да не посочиш поне откъде ти е дошла идеята за подобни глупости. Въпреки, че като се знае кой е оригиналния автор, едва ли е повод за гордост