България без Казийски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Матей, дали ти е удобно?

Мнениеот калпазанчо » 01 авг 2012 16:16

MayDay написа:Като бием Италия, Сърбия, Испания - все бивши или настоящи европейски, световни шампиони, това е между другото. Вчера бихме каруцарите от Полша и вече това стана най-великия успех? :shock: Наистина е подвиг, предвид състава и треньора, страхотна победа извоювана така както искаме да гледаме националния отбор винаги! Но да стане повод за нахвърляне върху Матей? НЕ!

Браво на младите лъвове! Но долу ръцете от Матей! :arrow: Подкрепяйте, а не плюйте! Ние, противниците на Данчо&Ко може да псуваме гадния инженер и лизачите му, но никога няма да кажем лоша дума за останалите момчета в отбора! Имайте уважение към спортистите и особено към такива КОЛОСИ като Матей! Още повече, че самите млади лъвове застават зад Казийски и дори в момента го имат за част от отбора!

БОРБАТА ИСКА ЖЕРТВИ!

+1919!
@ Искам Левски, по-добре си дръж клавиатурата далеч от Матей Казийски, иначе доста храна ще изядеш ;)
Долу Данчо Лазаров! Долу ръцете от Матей и Радо!
[center]Member of Old School Boys [/center]

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 01 авг 2012 16:17

Пий си хапчетата и си лягай. Само пълен олигофрен или тотален идиот (оставям ти да си избереш сам какъв си) може да твърди, че поляците са слаб отбор.

Къде съм написал, че са слаб отбор :?: Избирам си да съм трън в гъза на данчовите секретарки :lol: :twisted:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 авг 2012 16:17

Обичам Левски написа:

Чети и повече не се обаждай: http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=373798

Това ли ти е довода ??! :lol: :lol: :lol: Ти между фалшиви любезности и реалност правиш ли разлика ??!

Дори на Балканите не е най-добрата зала, ще ти изредя само няколко - Синан Ердем в Истанбул, Београдска Арена в Белград, новата зала на Фенербахче-Юлкер и т.н.

Иначе залата в София си е много хубава, не ме разбирай погрешно, но е смешно да се пъчим, че е най-добрата в Европа.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 01 авг 2012 16:17

Поредната помия изсрана от "спортлайно" !
Как може да го отваряте даже тоя гнуслив сайт !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 01 авг 2012 16:19

калпазанчо написа:Обичам Левски, ти си нещо сбъркан, наистина :!: Не те ли беше срам да правиш такава тема, платен драскач? Шнур за Данчо Лазаров!

+10 Нека си обича "Левски", ако иска и ДЛ - може и да си легне с него, но за волейбол да не пише повече нищо !

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 01 авг 2012 16:19

Обичам Левски написа:Ще ви кажа нещо и това няма да ви хареса.Кажете ми прецедент във който играчи и тренъори искат оставката на Шефа на федерацията и предават България след като сме хвърлили сумати пари,усилия и нерви за да се класираме там ?

след като толкова нерви си хвърлил тогава сега си ги пести - очевидно е че си загубил доста мозъчен потенциал и не ти се отразява добре цялата тази суматоха... гледай волейбол ама без нерви ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 01 авг 2012 16:20

Чети и повече не се обаждай: http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=373798

Пич,това го казват във всяка държава в която отидат ръководителите на волейбола,казаха го на нас,преди това на финалите в ПОЛША,преди това за "Арена Белград" ...трябва да си на 10 за да повярваш,че тези наистина мислят ,че Арена Армеец е най-хубавата зала в ЕВРОПА.Но аз предполагам ти наистина си на 10,след като казваш че никога не сме печелили повече от 2 победи на ОЛИПМИАДА...предполагам тази в ЛОНДОН ти е първата която гледаш :|
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 01 авг 2012 16:21

Обичам Левски, като ти чета писанията ми напомняш на един екземпляр от форума на Черно море - Гочето. Двамата сте си лика-прилика, ама ми се струва, че дори той не може да ти се опре. Направо чупиш глупомера. Спри се малко, почети, помисли и може да намалиш писането на простотии. Мислех да ти изредя поне няколко по-силни представяния на България до сега в други турнири и първенства, но ми се струва глупаво и загуба на време и нерви да споря с невменяем. Живей си живота, само не вгорчавай живота на ближните си!

П.С. Както каза един колега малко по-горе - да живее националния отбор и долу "инженера"(инженер е колкото съм и аз)!

velchev
Контакти:

Мнениеот velchev » 01 авг 2012 16:21

Вчера гледах едно боксьорче как целуваше българското знаме, избродирано на екипа му...
Е няма как да подкрепям, когато някой си изоставя съотборниците и отбора в най-важния момент :!:

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 01 авг 2012 16:22

shotgun blues написа:
Ми бехме домакини и на олимпийската квалификация с Радо, па тоя "най-слабият отбор ГЕРМАНИЯ" взе че ни "изклеца"

Това е така,но спечели решителният мач с ФРАНЦИЯ -които по принцип са ни адски неудобен съперник
С великият Найден после-всички отбори ни "изклецаха" ,преди вчерашният мач,така че и с РАДО не постигнахме кой знае какво - и с Найден тактика - толкова постигнахме досега и ще постигнем и за в бъдеще

То Найден е толкоз треньор колкото аз космонавт. Плачи върши всичко в отбора и то се вижда. Само че, мен не ме интересува, кой е треньор, а отбора да върви. Тва е най-важното ;) Засега и без Матей се представят добре, дано продължат да ни радват възможно най-дълго.

Върни се в “Волейбол”