Анкета. Подкрепяте ли Стойчев и Казийски?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Подкрепяте ли Стойчев и Казийски?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Анкета. Подкрепяте ли Стойчев и Казийски?

Мнениеот v.r.s. » 01 авг 2012 15:29

MayDay написа:http://novinar.bg/news/volejbolnata-sapunka-niama-kraj_Mzk1MTs4Mw==.html

Нова серия от рейтинговия сериал с главно действащо лице шефа на волейбола Данчо Лазаров се завъртя вчера, след като стана ясно, че Общото събрание е избрало в Управителния съвет на централата два пъти изключвания от този спорт у нас Иван Сеферинов. Човекът в сянка във ВК „Славия” бе изхвърлен от волейбола първо през 2001 г., след като продаде една от звездите в миналото Ивайло Гаврилов на два чужди клуба едновременно.

През 2007 г. за малко не уби със стол покойния вече вицепрезидент на федерацията д-р Митко Иванов и се нахвърли да души другия вицепрезидент Верка Николова. Освен него още 4-ма функционери намериха място в новия УС, като бройката на членовете му вместо да намалее, за което настояваше Радостин Стойчев, се увеличи почти до максимума от 25 души. Друго любопитно решение на босовете, което излезе на бял свят, е и новото правило, че националният селекционер не може да води и клубен отбор. Така от споменатите вече три варианта за треньор на мъжете автоматично отпада Пламен Константинов.

Интересното в това правило обаче е, че то явно се отнася само за мъжкия отбор, след като наставникът на жените Марчело Абонданца води италиански клуб. Междувременно министърът на спорта Свилен Нейков обяви, че се прави всичко възможно Матей Казийски да бъде върнат в националния тим.

И какво излиза? Първо Данчо спасява волейбола от лошия Сеферинов, а после го вкарва обратно в келепира? Интересно :roll: Много далновидно и прозрачно решение. Друго интересно е как всеки президент на БФВ се има за абониран за този пост и дава властта само с кръв и бой. Затов се правят общи събрания на село с 200 човека въоръжена охрана. Голяма "любов към волейбола" или просто инстинкт за оцеляване? Извън ръководството тия тюфлеци не стават и за общи работници! Подкрепям категорично Радо и Матей!

Аз пък подкрепям Българският национален отбор и тези които в момента защитават честа му и вчера се радвах много на тази победа. Иначе всики има право на избор да подкрепя или не когото си иска, няма лошо.

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 01 авг 2012 15:34

1982 написа:
v.r.s. написа:Така, че освен да се казва вън, би трябвало да се знае и какво точно ще се прави след това, защото въпреки всички скандали относно БФВ, при това ръководство волейбола постигна доста успехи, каквито преди това нямахме от около две десетилетия.

Пак лъжеш нагло, лазаровистче. 1994-а година България завърши на 4-о място в Световната лига, 1995-а на 4-о място на европейското и на 5-о в Световната лига, 1996-а игра 1/4-финал на олимпиадата.... да ти имам и двете десетилетия....

Плюс бронзовия медал от световното първенство през 1986.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 01 авг 2012 15:34

1982 написа:
v.r.s. написа:Така, че освен да се казва вън, би трябвало да се знае и какво точно ще се прави след това, защото въпреки всички скандали относно БФВ, при това ръководство волейбола постигна доста успехи, каквито преди това нямахме от около две десетилетия.

Пак лъжеш нагло, лазаровистче. 1994-а година България завърши на 4-о място в Световната лига, 1995-а на 4-о място на европейското и на 5-о в Световната лига, 1996-а игра 1/4-финал на олимпиадата.... да ти имам и двете десетилетия....

Отново ли се появи бе келеш. Аз говоря за медали, а не за 4 и 5 места от световната лига, за мен това са успехи, а не да отидеш на комерсиален турнир, който се играе всяка година. Успехите в него нямат стойността на медал от Световно и
Европейско първенство. Егати и малоумника, може да получа и БАН за този коментар, но ти наистина си малоумен.

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 01 авг 2012 15:35

Аз пък подкрепям Българският национален отбор и тези които в момента защитават честа му и вчера се радвах много на тази победа. Иначе всики има право на избор да подкрепя или не когото си иска, няма лошо.

Подкрепяй ги, но не забравяй, че както каза Жоро Братоев "Матей е бил, е и ще бъде част от този отбор" :idea:

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 01 авг 2012 15:40

1913 написа:
1982 написа:

Плюс бронзовия медал от световното първенство през 1986.

И от 1986 до 2006 колко години са минали, не са ли 20 години?

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 01 авг 2012 15:47

MayDay написа:

Подкрепяй ги, но не забравяй, че както каза Жоро Братоев "Матей е бил, е и ще бъде част от този отбор" :idea:

Няма лошо, но на мен в момента Матей ми е напълно безразличен. Не подкрепям решението му да не играе за националният отбор и това е моето прави и мнение, както и ти имаш свое и държиш на него. Всеки има позиция и разбирания за нещата и е в правото си да държи на тях.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 авг 2012 15:59

v.r.s. написа:
Отново ли се появи бе келеш. Аз говоря за медали, а не за 4 и 5 места от световната лига, за мен това са успехи, а не да отидеш на комерсиален турнир, който се играе всяка година. Успехите в него нямат стойността на медал от Световно и
Европейско първенство. Егати и малоумника, може да получа и БАН за този коментар, но ти наистина си малоумен.

По-леко, да не получиш инфаркт, моето момче. Показах ти нагледно, че лъжеш нагло и потече пяна от устата ти. :lol: :lol: :lol:

И не ми обяснявай, че 4-о място е много по-различно от трето. И при двете си паднал на 1/2-финал, другото е мач без особено голям заряд.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 01 авг 2012 16:10

1982 написа:
v.r.s. написа:

По-леко, да не получиш инфаркт, моето момче. Показах ти нагледно, че лъжеш нагло и потече пяна от устата ти. :lol: :lol: :lol:

И не ми обяснявай, че 4-о място е много по-различно от трето. И при двете си паднал на 1/2-финал, другото е мач без особено голям заряд.

Няма да получа инфаркт, аз не се връзвам на подобни малоумници, които не знаят какво пишат и в постовете им има само глупости. Прочети отново какво си написал и може да разбереш, че наистина си много зле, ама много. След като трето място не е много по различно от четвърто, явно спорта въобще не ти е ясен или не може да стигне до мозъка ти, че да си трети и да вземеш медал е с много по голяма стойност, отколкото да останеш без такъв. Никой не помни четвъртият и в статистиките за дадено състезание се пишат медалистите, а останалите отбори са пълнеж. И един съвет, наистина е добре да потърсиш специализирана помощ, казвам ти го съвсем добронамерено.

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 01 авг 2012 16:22

Във футбола дори не играят малък финал, освен на Световно. Само за протокола. Бронзови медали взимат 3тия и 4тия без мач. :arrow:

И не се дръж като Митьо, щото който много праща по лекари обикновено сам има нужда.... :arrow:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 авг 2012 16:25

Да, v.r.s., между 3-о и 4-о място няма особено голяма разлика, даже почти никаква. Както и колегата ти е отбелязал, в много спортове този мач даже не се и играе, понеже е безсмислен.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Волейбол”