Лондон 2012: Ден 5
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- NiKsAnA_ss
- Контакти:
Re: Лондон 2012: Ден 5
нееееееееееееееееее..................Няма такъв карък на тази олимпиада майка му стара...

Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария
- boston celtics
- Контакти:
Аз още в началото ви казах - БНТ1 са пълни неудачници,по отношение на предаването на ОИ и най-вече при информирането за българските участници...Сега ще ми е много интересно как ще се извиняват,ако Бонева не е попаднала сред финалистите,както бяха изписали преди 30 мин... 
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
и поредното приключило участие.. 
Е как го решиха нищо не пише всички показатели са и равни с 7 и 8 място
veni__85 написа:Е как го решиха нищо не пише всички показатели са и равни с 7 и 8 място
Имало е престрелка и е останала 3-та от равните
[center]

[/center]

[/center]- rebelheartous
- Контакти:
Е то и да участваше, щеше да е доста далече от тройката. Както и Данчо има минимални шансове в своя финал. Не таете напразно надежда точно за тях.
Чакаме бокса ся. Май Далаклиев е първи?
и ся кво..? 
rebelheartous написа:Е то и да участваше, щеше да е доста далече от тройката. Както и Данчо има минимални шансове в своя финал. Не таете напразно надежда точно за тях.
Тервел е първи, след 45 мин.
[center]1914[/center]
veni__85 написа:Е как го решиха нищо не пише всички показатели са и равни с 7 и 8 място
нещо друго гледаш!9-та е Гроздева и 10-та Бонева..