mon1nho написа:не бе аз съм съгласен че ние трябва да подкрепяме отбоа да купуваме фен артикули и билети и абонаметни карти. всички да го правиме не по 1000 или 2000 човека. а другите да идват с/у фулъм заради възможността за победа , а после с рома да сме 2 пъти по-малко защото изхода е ясен... съгласен съм с всичко , но за да се стгине до там първо трябва да има ръководство. нормално ръководството. което да предостави условия. а те са: стадиона ти да не прилича все 1 е паднала атомна бомба в центъра, фланелката да не бъде на легеа... световно неизвестна фирма... футболистите да не се сменят на 6 месеца. да няма постоянни скандали вътре в клуба. изобщо да се работи професионално. никъде в света няма да видиш толкова добре подкрепян отбор като нашия. въпреки всичките дебилщини , миналата седмица бяхме колко левскарите, при които всичко е рози.е поне беше де... ние феновете даваме много. време е ръководителите да ни дадат малко и на нас.толкова ли много искаме? хубав стадион, честни мачове и отбор и треньор , които да работят заедно 2-3 години? и да няма постояни скандали за пари или такива глупости? 4 простички неща... и ще видиш фена как ще се върне. а да не говориме ако се направят реформи в а група с 10 отбора и вместо перукан дойде човек, който му се работи за футбола... тогава спонсорите сами ще идват. няма да има нужда да ги търсиме
ма за да се получи това нещо първо трябва да покажем че ги има тия фенове тогава можеби ще се хванат 5 ,6,7,8 фирми да вземат клуба и да направят нещо работещо но до като сме по 1500 човека ще са титани ,черепи и вълци