Лондон 2012: Ден 5
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лондон 2012: Ден 5
Днес има и много интересни финали в плуването. Ще стискам палци на Китаджима, въпреки че не е във формата, в която го помня... Ще бъде интересна и битката между Аниел, Сезар Сиело и Джеймс Магнусен, като, разбира се, американеца може да им развали тройката.
[center]1914[/center]
Антонета Бонева завърши 7-ма в клалификацията http://www.london2012.com/shooting/even ... index.html
След първата част от квалификацията на първата от двете групи стрелци Антоанета Бонева е седма
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Антоанета Бонева завърши седма от 20 състезателки в квалификацията на 25 метра пищак със средно 9.633. С'я трябва да почва и другата група където е Гроздева.
Колко отиват на финала , някой знае ли?
Това бе прецизната стрелба... има и още една - бърза. Едва тогава ще стане ясно окончателното класиране на Тони в квалификациите. А иначе първите осем в крайното класиране от двете групи продължават
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Нина Рангелова плува в момента. Тя завърши втора в своята серия с нов национален рекорд
3- национален рекорд за Рангелова.
Кога почва квалификацията на Мария
За жалост май Нина пак няма да успее да се класира за 1/2 финалите . По мойте сметки е със 17-то време, а трябва да е в топ 16