Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот BRF » 01 авг 2012 11:40

petkan написа:
BRF написа:Ще перефразирам:Да разбирам ли,че Соколов може да замести Казийски като лидер на отбора и да ни поведе към края?

Вальо, ако си гледал вчерашният мач, мисля, че нямаше да задаваш такъв въпрос. Нашите победиха, защото играха като ОТБОР! Не мисля, че преди Казийски е бил лидер, нито пък Цецо сега. Освен това той е само на 22 г. За какво лидерство може да става въпрос ;)

Лидер е човека който поема отговорността в труден момент.Така че смятам ,че Матей беше лидер на отбора.Колкото до годините това е или вътре в теб или го няма!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 авг 2012 11:43

калпазанчо написа:
BRF написа:
калпазанчо написа:Аз лично не приемам тезата, че Казийски е родоотстъпник. По-скоро вярвам, че Данчо Лазаров е Боби Перуката номер 2 и в знак на несъгласие той и Радо Стойчев си набиха камшика. Само те си знаят отношенията помежду си. Но едва ли може да се нарекат родоотстъници (лично мое мнение, не ангажирам никой с него)

Аз съм съгласен с теб.Едва ли има спортист,който не желае да играе на ОИ.Това за мен е опит за промяна във волейбола!

Само дето само тия двамата могат да се изправят срещу тоя Лазаров, защото са постигнали почти всичко във волейбола и имената им тежат доста повече от въпросния Лазаров. Другите си мълчат и гледат сеир май май :roll:

Както беше казал някой:В България има поне 200 човека,които могат да вършат работата на г-н лазаров,но нито един който да играе като Матей!
Играл е за България и контузен и болен,затова смятам,че той се опитва да го направи за по-добър волейбол.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 01 авг 2012 11:45

Снимката на евентуалния терорист:
Изображение

Според сайта Бесове била видна олигофреничността на индивида :roll:
п.п. Абе не ви ли прилича малко на Самир Насри от Ман Сити :mrgreen:
п.п.2 Ако не - я пак се вгледайте внимателно :mrgreen: :lol:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 01 авг 2012 11:47

Какво да говорим за Матей и за Радо Стойчев. Те са си гиганти! А Лазаров е анонинимник, който се крие на сянка и харчи държавната пара както той си иска. Ще излезе пропверката на Смертната Палата и ще се види. Стойчев преди да дойде беше казал, че в България е пълно блато във волейбола. Според мен хората са отишли, видели са и са победили в Италия-та (veni vidi vici) :mrgreen: Доказали са се в чужбина. А Лазаров кой беше, че не можах да се сетя от първия път. Жокер? :roll:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 01 авг 2012 11:51

BRF написа:
petkan написа:
BRF написа:Ще перефразирам:Да разбирам ли,че Соколов може да замести Казийски като лидер на отбора и да ни поведе към края?

Вальо, ако си гледал вчерашният мач, мисля, че нямаше да задаваш такъв въпрос. Нашите победиха, защото играха като ОТБОР! Не мисля, че преди Казийски е бил лидер, нито пък Цецо сега. Освен това той е само на 22 г. За какво лидерство може да става въпрос ;)

Лидер е човека който поема отговорността в труден момент.Така че смятам ,че Матей беше лидер на отбора.Колкото до годините това е или вътре в теб или го няма!

Ами да. Това е дефиницията за “лидер“. Но по мое мнение, не сме имали такъв в последните 4-5 години. Може и да е необходим, но според мен един сплотен отбор може да свърши по-добра работа. Добра игра във всички линии и ентусиазмът на Салпаров могат да са достатъчни.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 авг 2012 11:56

[
Вальо, ако си гледал вчерашният мач, мисля, че нямаше да задаваш такъв въпрос. Нашите победиха, защото играха като ОТБОР! Не мисля, че преди Казийски е бил лидер, нито пък Цецо сега. Освен това той е само на 22 г. За какво лидерство може да става въпрос ;)[/quote]
Лидер е човека който поема отговорността в труден момент.Така че смятам ,че Матей беше лидер на отбора.Колкото до годините това е или вътре в теб или го няма![/quote]
Ами да. Това е дефиницията за “лидер“. Но по мое мнение, не сме имали такъв в последните 4-5 години. Може и да е необходим, но според мен един сплотен отбор може да свърши по-добра работа. Добра игра във всички линии и ентусиазмът на Салпаров могат да са достатъчни.[/quote]
Според мен Матей винаги поемаше отговорността в трудни моменти,което го правеше лидер на отбора.Отново сме на различни мнения :lol:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 01 авг 2012 12:26

Че аз да не съм казал нещо различно? Матей никога не се е крил. И болен, и преуморен е излизал да играе, щом се е касаело за Националния отбор! И е допринасял за успехите му! Но никога не се е изявявал еднолично като лидер. Такъв, какъвто беше Стоичков примерно, който освен с изключителните си футболни умения, можеше да нахъса и поведе и останалите да играят на върха на възможностите си. Матей е просто един от най-добрите волейболисти на Планетата през последните 6-7 години.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 01 авг 2012 12:31

Познавам лично Митко Тодоров Джолана, по-старото поколение го помни. Стана волейболист в Бургас, след това в Левски и дълги години в Италия. Беше капитан на националния по волейбол. Преди 1-2 години говорих с него. Опозицията на няколко пъти му е предлагала да стане президент на волейбола, но бизнесът му в Габрово не го позволява (партньорите му от чужбина не са съгласни да се отделя от фабриката си). На разговор на маса ми е разказвал ужасяващи неща за сегашното управление на федерацията, но няма как да ги споделя тук. Така че, за мен Радостин и Матей са прави, спешно е необходима промяна.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 01 авг 2012 12:45

Това е и моето мнение! Само, че единствената светлина в тунела е Дянков, Нейков и финансовите експерти да си свършат работата, при вече доказаните злоупотреби на лазаров! Тази гад така се е окопала във власт, че само държавна намеса може да го изтика от поста.

kme7a
Контакти:

Мнениеот kme7a » 01 авг 2012 13:57

калпазанчо написа:
kme7a написа:Видно е че се работи в правилната посока според мен!!!Имаме 4-ма младежки национали до 17 годишна възраст Стоян Кижев , Милчо Ангелов , Михаел Орачев и Станислав Дрянов.
Национали до 21 години Георги Терзиев,Борислав Балджийски,Пламен Димов и Ник Дашев доскоро и Венелин Филипов.Изобщо не е малко до преди години нямаше никой :)

Ооо, кмете, днес ще се видим ли на мача с Етър?

Риторичен въпрос :P

Върни се в “Черноморец”