Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Родригес и Бенжалюн напуснаха Локомотив ПД

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 23 юли 2012 13:10

kiko75 написа: май всички си тръгват след мача с витес нищо чудно А група да се намали по естесвен път което лошо за футбола де дано хората на ББ да вложат някои лев от котнрабадата при вас

Все отнякъде трябва да се влагат...дали от боклук,дали от Кремиковци,дали от МНО... ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 23 юли 2012 13:19

Жозе Моуриньо написа:Супер ! Сержиньо какво се мота още ?

За другите 2-ма не е ясно ама Коко може и да хариже Сержиньо на ЦСКА за някое и друго евро дето ще го
чака няколко години .

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 23 юли 2012 13:21

Модератор ЛокоПД написа:
kiko75 написа: май всички си тръгват след мача с витес нищо чудно А група да се намали по естесвен път което лошо за футбола де дано хората на ББ да вложат някои лев от котнрабадата при вас
дали от МНО... ;)
тия не дават стегнати са :lol: :lol: :)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 23 юли 2012 13:22

ivo77 написа:Май отиват в ЦСКА...

В Цска отиват Златински и Сержинио.Даксон отиде в Бразилия и други ще напускат отбора ще има място за юношите
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 23 юли 2012 13:25

Pichichi написа:

За другите 2-ма не е ясно ама Коко може и да хариже Сержиньо на ЦСКА за някое и друго евро дето ще го
чака няколко години .

аве ти гледаи да не стане партниор на титаните 8-) щото когато отиде в пловдив се носише слух че са му предложи да влезе в ЦСКА но той повярва на наско узунов че в пловдив ще му дадът всичко което поиска :mrgreen:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 28 юли 2012 14:37

kiko75 написа:
Pichichi написа:

чака няколко години .

аве ти гледаи да не стане партниор на титаните 8-) щото когато отиде в пловдив се носише слух че са му предложи да влезе в ЦСКА но той повярва на наско узунов че в пловдив ще му дадът всичко което поиска :mrgreen:

Той вече е станал партньор с Титан,подари им половината отбор ..разбирам да спре да дава пари, и да се оттегли ,но защо трябваше да пусне Венков,Тасио и гръка .Като няма да помага ,поне да не пречи ,и да не прави мръсно.. :idea:

sure thing1926

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот sure thing1926 » 30 юли 2012 21:35

Курдов може да получи шанс според мен... Никога не е казвал нещо лошо за нас. Докато всички помним: Мишки миризливи... седнете ми, хубаво ми седнете.... Цяла България още се смее....

Нека да поиграе в голям отбор, с истинска публика!!!
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 01 авг 2012 11:42

Лошо...много лошо! Е как така си тръгнаха 8 човека, а няма да вземем никого?! :shock:

"Амбициите пак са челно място в "А" група и евроучастие", заяви той

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) говори пред "България днес" за бъдещето си и това на клуба при новия бос на "смърфовете" Веселин Марешки.

Г-н Велев, в клуба отнов има пари, колко от тях ще бъдат дадени за селекция?
- Николко! Няма да има селекция това лято. Ще разчитаме на тези играчи, които останаха лоялни към клуба.

Доста футболисти напуснаха отбора след оттеглянето на Коко Динев, не ви ли трябват нови на тяхното място?
- Да, нужни са, разбира се. Но вече няма време да търся играчи, да ги изпробвам, че да се стигне до привличането им. Тези, които мога да взема, вече са отхвърлени опт други отбори, защо са ми на мен тогава? А и да се търсят чужденци също няма време, а и пари. В тази ситуация - когото и да взема, ще сбъркам.

Не сте ли говорили с новия собственик за селекцията?
- Какво има да говорим. Той иска в състава да има повече българи, както и млади играчи. Ще разчитам на тези, които имам, както и на момчета от школата. Това не е много добре за мен като треньор. В Локо няма време за обиграване на отбор. Феновете са прекрасни, но искат победа във всеки мач. Докато обигравам нови футболисти, няма как да им обяснявам загубите.

Какви са амбициите ви за новия сезон?
- Моите амбиции, както и тези на клуба, винаги са високи. Челно класиране в шампионата и място в европейските турнири.
Изображение

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 01 авг 2012 15:46

Ванко_Ултраса написа:Лошо...много лошо! Е как така си тръгнаха 8 човека, а няма да вземем никого?! :shock:

"Амбициите пак са челно място в "А" група и евроучастие", заяви той

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) говори пред "България днес" за бъдещето си и това на клуба при новия бос на "смърфовете" Веселин Марешки.

Г-н Велев, в клуба отнов има пари, колко от тях ще бъдат дадени за селекция?
- Николко! Няма да има селекция това лято. Ще разчитаме на тези играчи, които останаха лоялни към клуба.

Доста футболисти напуснаха отбора след оттеглянето на Коко Динев, не ви ли трябват нови на тяхното място?
- Да, нужни са, разбира се. Но вече няма време да търся играчи, да ги изпробвам, че да се стигне до привличането им. Тези, които мога да взема, вече са отхвърлени опт други отбори, защо са ми на мен тогава? А и да се търсят чужденци също няма време, а и пари. В тази ситуация - когото и да взема, ще сбъркам.

Не сте ли говорили с новия собственик за селекцията?
- Какво има да говорим. Той иска в състава да има повече българи, както и млади играчи. Ще разчитам на тези, които имам, както и на момчета от школата. Това не е много добре за мен като треньор. В Локо няма време за обиграване на отбор. Феновете са прекрасни, но искат победа във всеки мач. Докато обигравам нови футболисти, няма как да им обяснявам загубите.

Какви са амбициите ви за новия сезон?
- Моите амбиции, както и тези на клуба, винаги са високи. Челно класиране в шампионата и място в европейските турнири.

Спокойно, бе, Ванко. Велев е при нас от известно време и знае, че даже и 10 да излезнат, ние, по трибуните, ще запълним състава. ;)

Върни се в “Локо Пловдив”