Петя Неделчева - поредната...олимпийска гордост

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Петя Неделчева - поредното разочарование

Мнениеот Синьо сърце » 31 юли 2012 22:01

Да, гледах го мача и бая псувни изтресох, но кво да направим-оная беше по-добра, факт! Че и кълне, мамицата ѝ жълта... Нашата обаче не беше в час. Но има още шанс, доколкото разбирам...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 31 юли 2012 22:04

mormona написа:Петя Неделчева се състезава в в спорта които ние на улицата наричахме федербал.
Аз този спорт го следя през 4 години НАЙ-вече заради Неделчева.
Сега обаче го е закъсала яко срещу някаква индонезиика.
Кажете какво мислите за нея и смятате ли , че повече хора могат да се занимават с този спорт? В краина сметка какво па толко ти е нужно да се готвиш по федербал бе боже господи... НЕ и умаловажавам усилията а питам защо според вас няма повече спортисти в тази област както и Тенис на маса - ако фигурира като спорт ?
На Васил Левски тренират и фехтовка. Никои от тамушните обаче неиска да се състезава камоле на ЛОИ. Е толко ли няма кои бе баси.

Тази индонезийка я смачка. А без да съм специалист в този спорт знам, че най-силни са състезателите от Далечния Изток. Какво е нужно за развиването на този спорт ли? Добри треньори с качествени методики за тренирането му, както и популярност в дадената страна за да може все повече хора да го практикуват. Не мисля, че притежаваме някои от тези неща. ;)

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 31 юли 2012 22:09

Абе я си скрий някъде бе това е много труден спорт колкото и лесен да ти изглежда по ТВ-то. Петя е сред елита за съжаление не успя да победи индонезийката ама оная много гадни пера и даваше цял мач. Трябва да се гордеем с всички участници на Олимпиадата пък ако искат и на последно място да завършат. Има няколко спорта бадминтона е сред тях, които в България даже не ги броя за живи, а имаме представители точно на тях на Олимпиадата. Вчера Петя май е прекалила с купона за рождения ден :lol: .

До автора на темата ако си гледал целия мач си чул какво каза Близнакова. Петя е определена за най-добра бадминтониска на десетилетието на Балканите. В другите страни около нас нямат никакъв бадминтон, а ние си имаме сред елита на света и трябва да се гордеем с нея, а не да я плуем независимо какви резултати записва.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Петя Неделчева - поредната...олимпийска гордост

Мнениеот mormona » 31 юли 2012 22:21

Надявам се така да ви харесва заглавието !
Браво на Петя. Другия път и да подобри рекорда за най-бърза загуба и да падне за 4мин. пак ще се гордея с нея...Нищо ,че има качествааа - важното при нас е да губим с достоинство , нищо , че и загубата с достоинство си остава загуба. :| :|
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 31 юли 2012 22:23

бадминтона бил федербал. боже колко непросветен народ има. бадминтона е най-динамичния ракетен спорт и натоварванията са чудовищни. скоростта на перото, отнесена към размери на полето в пъти надвишават това съотношение при тенис на корт..най е лесно да говориш на изуст :x

ти чу ли че тя няма никакви равностойни спаринги тук и трябва да обиколя европа за да си намери равностойни противници за тренировка..мухль0 :x

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 31 юли 2012 22:24

Аз пък ще добавя още нещо-да си махне сутиена и да играе така, за ужас на противниците ѝ с неопределим пол! Така де-това за жени ли е турнир, или за странни примати?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 31 юли 2012 22:25

След като автора на темата не прави разлика между федербал и бадминтон има ли нужда повече от коментар? Едно време като бях в училище и се чудих как да не карам някой час се записах в отбора по бадминтон, точно 2 училища в града имаха отбори. Ами като спорт е доста по-изморителен от много други спортове. Ако не си пипал ракета за бадминтон и перо по-добре не коментирай. А в града имаше не повече от 4-5 човека които спортуваха този спорт извън училище.

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 31 юли 2012 22:26

Доколкото знам Петя,не тренира в България,а в Дания,ако греша някой да ме поправи :) тука условия за този спорт,няма както и за много други спортове.

Iv4o88
Контакти:

Мнениеот Iv4o88 » 31 юли 2012 22:27

mormona написа:Надявам се така да ви харесва заглавието !
Браво на Петя. Другия път и да подобри рекорда за най-бърза загуба и да падне за 4мин. пак ще се гордея с нея...Нищо ,че има качествааа - важното при нас е да губим с достоинство , нищо , че и загубата с достоинство си остава загуба. :| :|

Автора на темата.Последния смешник който не се е занимавал през живота си с никакъв спорт.За да твърдиш че бадминтона е някакъв си там федербал значи съвсем си изтряскал мой човек.Тъп си до дъното на дребната си душица.Незабавен ключ за темата

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 31 юли 2012 22:28

Реалносттта е ,че азиатките са по -силни от Петя...и тя е вече на трета Олимпиада и може би вече е на възраст за този спорт,де да знам
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Върни се в “Лондон 2012”