Илиев - Тонев и Донев на среща с феновете на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
baltimore

Re: Илиев - Тонев и Донев на среща с феновете на Левски

Мнениеот baltimore » 31 юли 2012 18:40

Поне махнахте единия Иво, сега да ги питам нашите какво ще го правим :?

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 31 юли 2012 21:19

Да питам и аз нещо. Г-н Илиев, казахте за лошата атмосфера в съблекалнята. Вие имате ли пръст в това? Не смятате ле, че като отнехте капитанската лента от Пламен и я дадохте на "Поп Кръстю" (или Юда Искариотски, все едно) не наляхте масло в огъня? С какво новият капитан заслужи това доверие- с отлична игра (видяхме я), с авторитет (съмнявам се, твърде малко го познават играчите), или с НЕЩО ДРУГО? Босненците с почти младежки състав ни направиха за смях- нашите младежи къде са? Кажете на всички Вашата визия за това как един млад футболист ще "обгори в битката" ако не с игра? Сигурно сте измислили нов метод- споделете го! Правите ли разлика между Левски и Берое? Благодаря, че няма да ми отговорите!
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 31 юли 2012 22:22

nikivarna написа:
balef написа:По-бездушен отбор Левски никога не е имал !!!
Пелето-Иванов-Гаджев трябва моментално да ги изгонят от Левски !

Ако съм на Батков и Тонев ще освободя целия отбор и ще пусна юношите ,да видим тогава колко от "феновете на Левски" дето ходихте да псувате и да се правите на мъже ще сте на стадиона. Като ни опънат първите 5 кръга с по 3-4:0 ще ви видя каква песен ще запеете ,ама защо да страдаме всички фенове на Левски заради 50-60 човека

Ама ще придобият опит, и след 3-4 години, като са на над 20 повечето (даже не всички), на такива отбори като Сараево ще им вкарват минимум 10 гола за два мача!

Пък и като гледах как играха Александър (май, може и да му бъркам първото име) Тонев и Пламен Илиев, не вярвам, че ще падаме с 3-4:0, даже по-скоро ще е обратното... те играят с желание, с хъс, които понякога са по-важни дори и от футболните качества (ако разликата не е огромна, разбира се, демотивиран Меси си е по-добър от мотивиран Гонзо, ясно е), но аз дори не съм сигурен, че тея боклуци дето са в Левски сега като футболни качества превъзхождат младите ни?

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 01 авг 2012 07:01

levski_4_life написа:
nikivarna написа:
balef написа:По-бездушен отбор Левски никога не е имал !!!
Пелето-Иванов-Гаджев трябва моментално да ги изгонят от Левски !

Ако съм на Батков и Тонев ще освободя целия отбор и ще пусна юношите ,да видим тогава колко от "феновете на Левски" дето ходихте да псувате и да се правите на мъже ще сте на стадиона. Като ни опънат първите 5 кръга с по 3-4:0 ще ви видя каква песен ще запеете ,ама защо да страдаме всички фенове на Левски заради 50-60 човека

Ама ще придобият опит, и след 3-4 години, като са на над 20 повечето (даже не всички), на такива отбори като Сараево ще им вкарват минимум 10 гола за два мача!

Пък и като гледах как играха Александър (май, може и да му бъркам първото име) Тонев и Пламен Илиев, не вярвам, че ще падаме с 3-4:0, даже по-скоро ще е обратното... те играят с желание, с хъс, които понякога са по-важни дори и от футболните качества (ако разликата не е огромна, разбира се, демотивиран Меси си е по-добър от мотивиран Гонзо, ясно е), но аз дори не съм сигурен, че тея боклуци дето са в Левски сега като футболни качества превъзхождат младите ни?

Предишния ми тренер в отбора ми казваше, че най-важното нещо е хъса и мотивацията. Каквито и тактически схеми, заучени разигравания и прочие да тренираш, нямаш ли хъс и мотивация, всичко отива в коша за боклук...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 01 авг 2012 11:44

Иво Иванов е виновен. Щом го махаме, значи ръководители и треньори мислят така. Не, че издънките на Иво от както е на Герена са малко, но....Но той дойде от Берое, където треньор му беше Илиан Илиев. Сега се връща обратно, а на негово място пак от Берое идва друг играч на който до скоро треньор беше същия този Илиан Илиев. Значи той основно е учил /или не е научил/ и двамата играчи как да се пласират при центрирания, кого да пазят, как да пресират и куп основни неща във футбола. Споменатия треньор вече начело на Левски явно не е доволен от това което е научил бившият му възпитаник Иванов. Но дали в такъв случай новият играч и също бивш негов възпитаник ще бъде по-добр научен? Може би, ако е внимавал в час. А може да не са толкова лоши тези ученици, а учителят да им е слаб. А може да не го бива директорът на училището. Без значение дали това е новият силен човек там горе, или все още е старият доскоро силен човек и той все още някъде там горе. За мен е без значение защото няма разлика. Без значение е, че Иво е изпуснал елементарно човека си при първия гол, или че са минали целия отбор при другия гол в Сараево. Без значение е, че не можехме да си подадем два паса. Без знаение е, че гонят Иво, а взимат да речем Николай. Без значение е и кой ни е треньор. Всичко са детайли и те са следствие на това което върши онзи /онези/ там горе. Без значение е и кой /кои/ е онзи /онези/ там горе. Но е от огромно значение как си върши работата. Всичко друго е поправимо, но и това също. Просто трябва да се смени онзи /онези/ там горе, след като не си върши работа. С кого? Ами има с кого. Справка, Левски преди пет, шест години. Човека си го има, но не е в Левски. Но стига да има воля, връщането му може да е въпрос на време по-късо от минута.

ПП. Ако не беше трагично, то смяната с днешна дата по оста Левски-Берое в друг момент би предизвикала у мен лека усмивка.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 02 авг 2012 10:22

milen.hristov написа:Владимиров най-хубаво е да се замисли за оставката си, явно не се справя с дейността си

и какво като си подаде оставката,ти никога ама никога няма да бъдеш на неговото место.

Върни се в “Левски”