Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Жребия за Лига Европа!
Акого помолим Гришата, ще станем като Вас, а той никога няма да е един от нас...А ние не сме кой да е ...ние сме БОТЕВ 1912, и е без значение, дали ще бъдем в А, Б, В или селските групи...много сме и сме единни: лекари, зарзаварчии, зараватчий, гурбетчии и фирмаджии, строители , учители, актьори , парламентьори , студенти, ученици и невръсни дечица.... имаме си отбор(че), имаме си и школа, имаме си и публика...имаме си и идол и то велик ИДОЛ, друго не ни трябва, особенно ако е с мръсни пари....успехите сами ще дойдат!!! И си имаме футбол, който ни радва!!!
ТОЙ НЕ УМИРА

http://www.sportal.bg/news.php?id=191527
На мен ли така ми се струва или в 4-та урна има по-силни отбори, отколкото в 3-та
На мен ли така ми се струва или в 4-та урна има по-силни отбори, отколкото в 3-та
mimyto написа:http://www.sportal.bg/news.php?id=191527
Не се излагай

Панатинайкос
Копенхаген
Динамо Загреб
ЦСКА
Това си харесах аз
Копенхаген
Динамо Загреб
ЦСКА
Това си харесах аз

-
- Контакти:
slavi_1914 написа:Така както го разбирам аз дефакто ако вземеш 1 победа - 2 точки те не ти се броят все едно! Защото минимума е 2 ! Т.е. или взимаш от бонуса ако не вземеш други точки или ако си вземеш от победи не взимаш бонус
Аз мисля,че всеки получава минимум 2 точки,дори да загуби и 6-те мача. А ако спечели още точки се добавят към актива му.
mimyto написа:http://www.sportal.bg/news.php?id=191527
:D не на тебе ти са струва

ni_ki87 написа:mimyto написа:http://www.sportal.bg/news.php?id=191527
Не се излагай
не се излагам
- radkata_cskar4eto
- Контакти:
Levskar777 написа:Рома
Евертън
ЛЕВСКИ
Тулуза
Xaxa

Последна промяна от radkata_cskar4eto на 28 авг 2009 00:54, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
от labrador2 на 27 Авг 2009 19:50
Акого помолим Гришата, ще станем като Вас, а той никога няма да е един от нас...А ние не сме кой да е ...ние сме БОТЕВ 1912, и е без значение, дали ще бъдем в А, Б, В или селските групи...много сме и сме единни: лекари, зарзаварчии, зараватчий, гурбетчии и фирмаджии, строители , учители, актьори , парламентьори , студенти, ученици и невръсни дечица.... имаме си отбор(че), имаме си и школа, имаме си и публика...имаме си и идол и то велик ИДОЛ, друго не ни трябва, особенно ако е с мръсни пари....успехите сами ще дойдат!!! И си имаме футбол, който ни радва!!!
Пожелавам ви добър собственик и отново да сте ни дразнител.Да играете в Европа вместо разни отбори без публики........(Литекс,Локо Сф).
Пожелавам ви добър собственик и отново да сте ни дразнител.Да играете в Европа вместо разни отбори без публики........(Литекс,Локо Сф).
Някои може ли да ми каже кога ще е жребия и дали някоя програма ще го излъчва ?