Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот Жоржиньо » 31 юли 2012 18:37

Най-после главата го разкарах от Левски,две години само ни трови нервите :x

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 31 юли 2012 18:39

zlatan написа:Докъде я докарахме-фенове да казват кой става и кой не става за този отбор.
Не защитавам никого да бъда разбран правилно,но ето ви един казус.
Жоао Силва прави фурор първите 5-кръга бележи всеки мач по два гола,следват пет мача суша и някви селяци отиват на тренировката на Левски и казват на Илиан-махай го този не става и Илиан го маха и взима на негово място Крум Бибишков.
Това е адски глупаво и непрофесионално.
Иначе аз познавам лично това момче Везалов-няма да давам оценки за него,ще си ги запазя за мен.
Относно няколкото мнения на Ралка,от днес -не се познаваме ,но ми прави впечетление с какво доверие си предразположена към БГ-футболерите.
Рали -Българите в Левски са тумора на отбора-повярвай ми.

Пелето,Владо,Райков-както един се е изказал във Фейса-пълни итриганти и тролеиии

Не знам дали са селяци или граждани, но търпението на хората се изчерпа. Колко години стана едно и също - амбиции, селекции, гледани шест месеца, първи избори, не знам си какво и накрая от трите най-дългото. Феновете са в пълното си право да обиждат, да псуват, това е Левски и е недопустимо футболистите да разхождат фланелката години наред и да взимат заплата. Най-жалкото е че наистина както казваш българите са най големия тумор в отбора, поне така излиза.

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Re: Левски изгони Иво Иванов , взе Димитър Везалов

Мнениеот kambata » 31 юли 2012 18:41

Най-голямата грешка на Тонев беше, че не изгони играчите които най-ги мързеше да тичат или пък са приключили за Левски. Изгони Цветков, Калво и Жуниор а остави инвалидите Гаджев, Йовов, Иванов, Старокин.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 31 юли 2012 18:41

Отдавна трябваше да го изгоните тоя.Везалов е в пъти по-добър,надявам се и при вас да го покаже.Успех на Митко.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 31 юли 2012 18:42

Везалов ще бъде представен по-късно днес. Така казват поне по канал 3.
Иначе е ясно ,че този трансфер е колкото да се покаже някаква дейност пред феновете...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 31 юли 2012 18:43

Аре честито...Иво Главата се махна !!! Са да махнат Прасокин и Гаджев, а Кмета да се пенсионира заедно с Ангелов и може да започнем да се надяваме на някакво смислено представяне...къв е тоя дето замества Фейсбука ? Гледам разполага с впечатляваща визитка с отбори от "Б" група...
Изображение

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 31 юли 2012 18:43

acmilan написа:drvasco, откъде пък разбра, че ние сме кандидат номер едно за изпадане, нямам особена представа... Щом ти казваш е ясно, че вече сме в Б група, няма смисъл да започваме първенството дори. Няма да намесвам отбора ти, защото съм на по - различно ниво. Със здраве.

[offtopic]Видях класирането от миналата година. Махнах изпадащите, след което махнах Локомотив София от изпадащите и ситгнах до Монтана, Ботев Враца и Берое. За мен те са най-веяротната тройка изпадащи. Нищо лично, мое мнение[/offtopic]

Потребителски аватар
beroefen
Контакти:

Мнениеот beroefen » 31 юли 2012 18:44

Хубав трансфер с Везалов. Момчето е нахъсано и се бори до последно за топката. И в атака се включва, висок е и с глава играе. Дано не се спече и се отпусне и се докаже. А за Иво... жалко, че се връща. Няма работа в Стара Загора тоя смешник.
[img]http://bgshare.1gb.bg/82410/2rykkef[1].gif[/img]

Барбана
Контакти:

Мнениеот Барбана » 31 юли 2012 18:47

kambata написа:Най-голямата грешка на Тонев беше, че не изгони играчите които най-ги мързеше да тичат или пък са приключили за Левски. Изгони Цветков, Калво и Жуниор а остави инвалидите Гаджев, Йовов, Иванов, Старокин.

Напълно съм съгласен с това!

Върни се в “Архив”