Илиев - Тонев и Донев на среща с феновете на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: Илиев - Тонев и Донев на среща с феновете на Левски

Мнениеот Der Schmarotzer » 30 юли 2012 21:07

Моето скромно мнение:
1. Илиян трябва да остане - за мен той е много добър треньор, но му трябва време и играчи, които той иска, а не тези, които му доведоха.
2. Има готов вариант за двойка централни защитници - при това българи - тези на Черно море - пласират се много добре, сравнително бързи, с поглед върху играта, сравнително добра техника, играят много твърдо, но не грубо, играят със сърце и т.н. и т.н. т.е имат всички качества, които им трябват. Вместо да взимат за толкова пари тоя, португалеца, спокойно можеха да ги вземат двамата. Един отбор започва да се гради от защитата. Пример: големите отбори на Левски през 80-те години, от който почти всички защитници бяха и национали,това важи и за шампионския отбор на Левски от 90-те години, като защитата му с резервите (изключение Туньо) беше почти само от играчи на Левски и от този преди няколко години. Освен това преимуществено играчите да бъдат българи - добри български играчи поне толкова, колкото тези напоследък взетите, има в БГ достатъчно.
3. Предателите веднага да изчезнат от Левски - който веднъж е предал, той ще предаде и втори, ако му се отдаде и трети път - случаят Миньор и копието му - мачът със Сараево в Босна - Гаджев специално го следих цял мач, когато влизаше в кадър, та той нямаше 2 правилни отигравания, да не говорим за безобразното му бездействие, при това напълно съзнателно при 3. гол на босненците.
4. Играчите, поне тези, които останат, трябва да са под натиск, за да са сигурни, че игричките им няма да останат ненаказани.
5. Въпреки всичко това, мисля, че ако Илиян го оставят на спокойствие и не му се месят Тоньо и Доньо, и Сульо и Пульо (Батков и сие), може да постигне много с този отбор и тези играчи, поне в БГ първенството и купата, а за Евротунирите догодина - с подобаващите истински играчи в селекцията през зимата и след това през лятото.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
bacedesko
Контакти:

Мнениеот bacedesko » 30 юли 2012 21:38

bigbonusprize написа:Аз лично не виждам смисъл да се правя на експерт, да плюя футболистите или ръководството. Имам няколко въпроси, които ме интересуват живо. С техните отговори ще мога да си направя сметка, накъде сме поели. Моля, някой да ги попита на срещата, ако ходи:
Каква им е стратегията за бъдещето? Пак ли като при Гонзо ще се търсят бързи резултати или ще се заложи на един състав, който да се изгражда, колкото време е нужно и то около българско ядро! И в този ред на мисли, какво стана с българите в отбора?

Между другото много е лесно да се хвърли вината върху Влади. Аз лично го подкрепям и очаквам от него да е лидера на отбора, заедно с Пелето... Ицо да окачи бутоните и да помага... Капитана написа много верни работи, както винаги...

Съгласен съм с идеята ти за бъдещето, но Пелето никога не е бил лидер и няма да стане(той вече веднъж избяга от Левски за пари-това не се збравя). За Гаджев ми е трудно да говоря но вече 2-ра година разочарова и не става лидер................................той сам си каза ,че няма мотивация да играе в Левски..............остана само защото нямаше добра оферта.
Старокин и Иво Иванов немогат да паснат на отбора, а на чужденците им трябва време и добър треньор, дано това да е Илян Илиев.
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 30 юли 2012 22:56

Твърдо съм за това - доказаните кретени - вън от Левски.
Доказани са когато повече от година са на ниско ниво и не проявяват никакви симптоми за подобряване На този критерий отговарят Главата , Гаджев , Йовов Старокин, Мюлдер и Райков. За всички тези позиции имаме юноши , които трябва да налагаме в първия отбор.На новите чужденци също трябва да им се даде шанс - също максимум 6 месеца в които да покажат защо са тук - въобще такива трябва да са им договорите:6м плюс 2-3 години.Ил.Илиев също трябва да получи година време.Карвальо е свършил за сериозния футбол.Надеждите ми са по-скоро в Прохазка , Опоку , Силва , защото са млади и имат стимул да показват израстване.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 30 юли 2012 23:01

Едни други така подписваха за 6 месеца + няколко години ,ама после много реваха :)
Трябва да се гледат играчите в няколко мача и тогава да се вземат ,вашите уж бяха гледане .Нашите от кол и въже от куц та по куц ,имахме един футболист който правеше разликата в отбора ни и боклуците го продадоха.Както всеки изявил се през последните години.
Със слаби Левски и ЦСКА ,футбола ни тотално умря !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 31 юли 2012 01:27

Toнев пак ще лъже и маже...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 31 юли 2012 02:47

Владо Гугутката е най-скъпият трансфер на "сините"

Шефът на фенклуба на „Левски” Владимир Владимиров–Гугутката струва на любимия си тим повече и от най-скъпоплатените футболисти на „Герена”. Привърженик №1 на „сините” прибира месечно по 25 000 лева от клуба и с право може да претендира за длъжността „щатен запалянко”, твърди ежедневникът "Всеки ден".

Владо Гугутката прибира солидната сума от футболния клуб, за да охраняват стюарди от фенклуба останалите запалянковци от сектор „Б”. С част от парите, отпускани от „Левски”, Владимиров плаща за екскурзии с автобуси за привържениците, когато „сините” гостуват в България и в чужбина.

Отделно от това Гугутката прибира постъпленията от търговската дейност на феновете. От „Левски” са предоставили безвъзмездно емблемата на клуба за ползване от привържениците. Доскоро бизнесът със сини артикули бе поверен изцяло на хулиганската фракция „София Запад”, даже се мълвеше, че по този начин хората на Ицо Исуса легализират мръсни пари от продажбата на дрога.

Срещу Владимир Владимиров–Гугутката се надигна недоволство преди седмица, след като шефът на фенклуба на „Левски” не само че не заклейми, а дори подкрепи срамния транспарант в сектор „Б” срещу „Сараево”, гласящ: „Ратко Младич и Аркан ви е*аха, сега наред сме ние”.

Плакатът, издигнат в сектор „Б” от активисти на „София Запад”, предизвика грандиозен дипломатически скандал и до голяма степен е виновен за срамното отпадане на „Левски” от босненския тим. Играчите на „Сараево” възприеха като лична кауза отстраняването на „сините” заради грозната гавра, величаеща клането в град Сребреница през 1995 г., когато бяха избити над 8000 босненци.

Вместо да се извини на босненците и да се разграничи от шепата лумпени, Владо Гугутката обвини за скандала журналистите, които излишно раздухали съдържанието на фашисткия транспарант.

Сега част от привържениците на „Левски” планират да искат оставката на Гугутката, който освен всичко друго е и на щат към футболния клуб и съответно не може да изпълнява ролята на коректив.

иван66
Контакти:

Мнениеот иван66 » 31 юли 2012 12:20

И тримата да си ходят,барабар с Батков.Батков трябва да глоби само себе си,защото той избра тия куци коне да ни мъчат и да рушат авторитета на Левски.Всички добри играчи на Левски са извън отбора-Къде е ДЕМБЕЛЕ,къде е С.ГРИЙН.Защо появи ли се някой добър-веднага го продава.Той мисли само за пари,а не за Левски.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 31 юли 2012 12:23

Captain Stottlemeyer написа:
СВОБОДЕН написа:Илиев - Тонев и Донев на среща с феновете на Левски. От това ще има смисъл само, ако обявят оставките си!

1.Ти имаш ли готови варианти за техните места?! Или дай така да си пишем, да се намираме на работа... Преди време искахме Илиев за треньор, как пък сега след 2 истински мача (1 победа и 1 загуба) вече не го искаме!?.....
Имам, виж подписа ми. Що се отнася до Илиан Илиев, той стана треньр от немай къде, защото Тонев не пожела Сираков да се завърне и Мъри отказа поста. Една загуба не е просто една загуба. Сега загубихме в турнирите с 1:3, а преди години си спомням, че беше с 2:4. Но тогава беше от Ливърпул, а сега от Сараево.
Captain Stottlemeyer написа:2.Навсякъде по света на правителствата дават 100 (сто) дни без критика. Колко време са начело на "Левски" Илиев, Тонев и Донев!?
Иво Тонев е тук повече от сто дни. Той има вина и за миналогодишните издънки, а не само за сегашните. И понеже той е новият силен човек, то всички по веригата надолу са само функция на неговите действия. В това число и треньора за което написах по-горе.
Captain Stottlemeyer написа:3. От колко време се сработва сегашният състав на "Левски"? Казвам сегашния, нямам предвид 90-те човека, минали през последните 4 години...
Там е работата, че няма разлика между това сега и последните четири години. В началото на миналия сезон бяха взети куп играчи /Гонзо оше командавше тогава/, но отпаднахме в турнирите, а в първенството зациклихме. На полусезона /вече с шеф Тонев/взехме още една порция нови като изгонихме част от старите, но пак нищо. Сега историята пак се повтаря.
Captain Stottlemeyer написа:4. Какво спечелихме вчера, като напсувахме играчите?
Нищо не спечелиха тези които ги псуваха, но играчите какво са очаквали, да им подарят букети за благодарност ли?
Captain Stottlemeyer написа:- тези, на които "Левски" е през онази работа, си го преместиха от единия в другия; те пак ще разхождат сините фланелки, вЕрвайте ми;
Щом не им пука за Левски, какво чинят тук?
Captain Stottlemeyer написа:- онези (те за мен са много повече), на които им пука за "Левски", които се срамуват от направените грешки и искат да ги поправят, сега са обидени; те ще се страхуват да излязат на терена на "Георги Аспарухов", за да не отнесат още псувни и закани. 8-)
Който го е страх от мечки, да не ходи сам в гората.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Един въпрос към Илиан Илиев

Мнениеот СВОБОДЕН » 31 юли 2012 12:29

Имам един въпрос към Илиан Илиев. Г-н Илиев, Вие по време на подготвителния лагер не водихте една от контролите на Левски за да отидете да гледате мача на Сараево с предния им съперник. Въпросът ми към Вас е, след като твърдите, че сте ги гледал, какъв анализ направихте на видяното и къде всъщност гледахте, та допуснахте да станем за резил? Питам тук,защото аз не ходя на такива срещи. Нямам време, а и мисля, че от тях няма смисъл.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Един въпрос към Илиан Илиев

Мнениеот terata » 31 юли 2012 17:10

СВОБОДЕН написа:Имам един въпрос към Илиан Илиев. Г-н Илиев, Вие по време на подготвителния лагер не водихте една от контролите на Левски за да отидете да гледате мача на Сараево с предния им съперник. Въпросът ми към Вас е, след като твърдите, че сте ги гледал, какъв анализ направихте на видяното и къде всъщност гледахте, та допуснахте да станем за резил? Питам тук,защото аз не ходя на такива срещи. Нямам време, а и мисля, че от тях няма смисъл.

Не че ще ти отговори ма и аз се присъединявам към твоето питане, плюс още няколко въпроса:

Г-н Илиев, преди началото на сезон твърдо заявихте, че ще разчитате на Йовов само при крайна необходимост. Защо тогава бе титуляр още в първия мач и то на позиция, която изисква бързина и скорост? Толкова ли беше важен рекорда на гърбавия за сметка на играта на Левски, и то при положение че цяла подготовка на лявото крило се налагаха Опоку и Райков и изведнъж в първия мач Иценцето титуляр там.

Защо на Иво главата се дава кредит на доверие във вече трети пореден сезон, при положение че в двете години на Герена с нищо не показа, че заслужава фланелката на Левски? В същото време, само след 5 месеца и то след, като не е водил никаква подготовка игралия в Лече и Рома Диамутен не получи никакъв шанс да се докаже.

Защо в първия мач със Сараево на пейката останаха ЕДИНСТВЕНИТЕ футболисти, за които се плати трансферна сума (Прохазка и Силва) и за които твърдяхте че са ваш пръв избор и много ще вдигнат нивото на тима?

В изказването след резила със Сараево, казахте че имало сред титулярите много млади момчета, на които напрежението не им било понесло? Кои аджеба са тия млади момчета, че аз освен Пламен Илиев други в титулярния състав не видях?

Защо през лятната селекция не се привлякоха хора на точните постове а непрекъснато футболистите се въртят да играят на различни позиции?

Върни се в “Левски”