Подкрепяй Левски до край

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dachi
Контакти:

Подкрепяй Левски до край

Мнениеот Dachi » 31 юли 2012 11:57

Гогутчице, сектор Б какво стана с мотото ви "подкрепяй Левски до край", много бързо забравяте, само при първия лош резултат, при първата грешна стъпка. Нали Левски е вашата религия, толкова лесно ли се отказахте от нея, безверници. Истинските фенове си личат, когато подкрепят отбора и в трудни моменти, а не ги заплашват, че ще играят пред празни трибуни. Какво да кажат феновете на Нотингам Форест, Ливърпуул, Лийдс и тн, отбори с история и традиции далеч по-големи от тези на Левски, а стадионите им пълни до дупка?

ВЪН ГОГУТЧИЦЕ ОТ ЛЕВСКИ, ЗАЕДНО СЪС ВСИЧКИТЕ ДИЛЪРИ ОТ СЕКТОР Б!!!!
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД

иван66
Контакти:

Re: Подкрепяй Левски до край

Мнениеот иван66 » 31 юли 2012 12:29

Това не е първия лош резултат.При Батков Левски стана един жалък тим.Да подкрепяме жалкия Батков,жалките играчи,и неизвестния треньор-това левскарско ли е?Истинските левскари трябва да се борим за незабавна смяна на собственика и неговата клика.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 31 юли 2012 12:33

някак си 3-4 години безсилие ми идва множко,но аз Левскар съм роден и такъв ще си отида от този свят.
Въпроса е че за някои Левски е само дебитна карта ето това е.
Какъв е начина само един.
Или целия отбор само от Българи или точно обратното само от чужденци.Пример Интер Милано взе всичо само с чужденци.
Левски ми е съкратил живота може би с много години ,но аз не плюя-моя протест е едничък и само аз си го знам какъв е.
На Илиан и балерините футболисти успех-съгласи се с мен че в момента в отбора мъже нямаме.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Dachi
Контакти:

Мнениеот Dachi » 31 юли 2012 12:46

Прави сте, сигурно Сър Алекс е спечелил Шампионската лига, шампион на Англия, ФА, Карлинг куп и Комюнити шилд още първия сезон!!!
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 31 юли 2012 12:58

Събираме хора за фен клуб на Манчестър Сити в България. Ако някой се интересува да пише на ЛС

Ти фен на Левски или на Сити си ? Такива двойни фенове, които имат претенции за нещо са най-интересни. В Сараево ходи ли ? Като почнете да ходите по мачове и си давате последните пари за любимия отбор, тогава може да претендирате за нещо.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 31 юли 2012 13:05

Подкрепяй Левски до съсипването му от Тоньо и Доньо ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 31 юли 2012 13:16

Бе аз съм левскар откакто се помня и левскар ще си остана завинаги обаче тези нулеви години лъжите на много хора и наглото отношение на някои футболисти към клуба ми идват вече в повече.Не може всяка година да почваме с надеждите групи на ЛЕ титла купа отпадаме август от ЛЕ титлата я отписваме след стабилно изоставане зимата и купата си заминава след някакъв смешен мач още февруари март.Идва лятото и всички отново надъхани ей тая селекция е здрава работа е сега ще станем добри бием некви си Сараево в София с 1:0 и то с гол от рикушет измъчено и вече сме големия отбор кеф голям.Левски е приравнен със селските отбори в сравнение с преди 5 години примерно и трябва да се вземат радикални мерки и то най-вече от феновете.Да ги видим сега едни дали ще имат смелостта да повторят същото каквото направиха 2009 срещу един човек който ни направи шампиони.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 31 юли 2012 13:23

Здравейте отново на всички.Разбира се ,че ще подкрепям отбора си докрай,но това не означава ,че не са некъдърници !

Потребителски аватар
hazza

Мнениеот hazza » 31 юли 2012 13:25

rzEtw написа:
Събираме хора за фен клуб на Манчестър Сити в България. Ако някой се интересува да пише на ЛС

Ти фен на Левски или на Сити си ? Такива двойни фенове, които имат претенции за нещо са най-интересни. В Сараево ходи ли ? Като почнете да ходите по мачове и си давате последните пари за любимия отбор, тогава може да претендирате за нещо.

Че той не е левскар ?
Dachi написа:Гогутчице, сектор Б какво стана с мотото ви "подкрепяй Левски до край", много бързо забравяте, само при първия лош резултат, при първата грешна стъпка. Нали Левски е вашата религия, толкова лесно ли се отказахте от нея, безверници. Истинските фенове си личат, когато подкрепят отбора и в трудни моменти, а не ги заплашват, че ще играят пред празни трибуни. Какво да кажат феновете на Нотингам Форест, Ливърпуул, Лийдс и тн, отбори с история и традиции далеч по-големи от тези на Левски, а стадионите им пълни до дупка?

ВЪН ГОГУТЧИЦЕ ОТ ЛЕВСКИ, ЗАЕДНО СЪС ВСИЧКИТЕ ДИЛЪРИ ОТ СЕКТОР Б!!!!
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 31 юли 2012 13:31

Естествено ,че трябва да ги подкрепяме! Но трябва да искаме и промени, не може да се продължава така! Докато школата не започне да захранва първия отбор с качествени играчи нещата няма да се променят! За клуб с нашите финансови възможности, трансферната ни политика в момента е направо смешна! Продаваш си най-добрите играчи в първенства като турското и руското и се надяваш да вземеш някой по-добър от втора френска лига или серия "Б"! Няма как да стане ,защото ако са по-добри, те ще отидат направо в Русия или Турция, какво ще правят в смешното ни първенство?! Дембеле и Мораес са изключения, които ни засилват илюзиите ,че може да се развиваме по този начин! Инвестиции в качествени млади треньори за децата, това истината за всички български клубове, иначе агонията в Европа ще продължи дълги години!

Върни се в “Левски”