Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот siniq_fen » 30 юли 2012 21:10

Много ясно, че не , това няма как да стане. При нас винаги "разчитат" на юноши, ама само те го виждат това :lol:
Само Левски!

Потребителски аватар
ТЪМНО СИН
Контакти:

Мнениеот ТЪМНО СИН » 30 юли 2012 23:07

Какво ще кажете за един подобен ЛЕВСКИ ИЛИЕВ ..........САШО.АЛЕКСАНДРОВ..Ч.М.......РОСЕН..КОЛЕВ..........ТЕРЗИЕВ.................ЗАНЕВ...................................... С. ДЯКОВ ГЕОРГИ МИЛАНОВ .......... ТОНЕВ ЗЛАТИНСКИ РАЙКОВ..................................... .. ИВЕЛИН ПОПОВ . ....... .....РЕЗЕРВИ БОДУРОВ,ДИМОВ,КУРДОВ,ГЕНКОВ,МОМЧИЛ ЦВЕТАНОВ И ДР.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 31 юли 2012 00:27

че ще е по зле и от сегашния. Да не говорим, че е смешно да се дават толкова пари за играчи като попов и ко. То за 1/4 то парите за него ще си вземем Дембеле....
Иначе дали ще е колев или иво иванов или старокин и там някой друг - все тая. В бг кадърни играчи няма от доста време.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 31 юли 2012 02:28

wilge написа:Дали връщането на Т. Чаворски и Ст. Петков не е началото на ново мислене в Левски?

Мислене в Левски????
Изображение
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 31 юли 2012 03:18

Има един израз "икономиката, глупако". За Левски може да се перифразира на "защитата, глупако". Не мога да ги разбера нашите, ако ще взимаме нови, било то и юноши, нека поне са в тази линия. Стига с тия офанзивни играчи. Хем виждаме, за какво става дума, и пак...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 юли 2012 09:53

Aбе то и некадърни защитници можеш да ги накараш да стоят прилично и да не оставят оголени зони ...
Тоест, да бъдат надигравани само индивидуално от по-класни хора отсреща, но не и да бъдат матирани с елементарни похвати.
Както междудругото се случи в Сараево ...

Зад Илиан Илиев съм.
Трябва да му се даде още време ( по-нагоре съм писал колко долу-горе ... ) ... Обаче според мен, той е главният виновник за провала в Европа този сезон.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 31 юли 2012 11:18

THE G.A.M.E написа:
Зад Илиан Илиев съм.
Трябва да му се даде още време ( по-нагоре съм писал колко долу-горе ... ) ... Обаче според мен, той е главният виновник за провала в Европа този сезон.

За треньора и аз нищо по-различно не мога да напиша.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 31 юли 2012 11:32

wilge написа:Дали връщането на Т. Чаворски и Ст. Петков не е началото на ново мислене в Левски?

Кво връщане :evil: ще преотстъпват Чаворски. Тва е "правилния" път... ще разкараме всички млади момчета и ще продължаваме да залагаме на измислени чужденци и БГ "звезди" като Иво главата, гаджев, пелето, старокин и тем подобни недоразумения

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 31 юли 2012 11:36

фифи перото написа:
plamenst7 написа:само светлинката да не се окаже от идващия насреща влак :lol:
[/quote]

Е той железничаря е вече тук :lol:[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 31 юли 2012 17:14

Ръководството на Левски реши да глоби с 50 % от заплатите играчите на клуба, научи Гонг от свой източник. Освен това „сините“ се разделят и с Иво Иванов. Централният бранител отива в Берое, а от там Левски привлича друг защитник – Димитър Везалов.

Решенията са взети от управата на клуба и влизат в сила от днес. Вчера Иво Тонев бе на дълъг разговор с футболистите и треньорското ръководство, който продължи повече от един час и се проведе в съблекалните на стадион „Георги Аспарухов“.

Футболистите и треньорите ще почнат да получават пълните си възнаграждения, когато изпълнят условие, което е поставено от ръководството. Условието няма да бъде съобщавано на обществеността. Привлеченият днес Димитър Везалов е подписал договор за три години с Левски.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=287383

Ще сменяме едно ренде с друго. Илиян май така и не може да се осъзнае, че Левски не му е Берое

Върни се в “Архив”