В понеделник - ВСИЧКИ НА ЛАУТА!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Re: В понеделник - ВСИЧКИ НА ЛАУТА!

Мнениеот bianchi » 31 юли 2012 01:21

Ванко_Ултраса написа:Абе ти не разбра ли, че никой от собствениците на ФК у нас не печели от футбол и не е станал собственик на ФК за да печели от него?
Колко пъти да ти се каже на теб, че Локомотив Пловдив не е Черно море от Варна? Нито можеш да сравниш Пловдив, който го знае целия свят заради богатата му история и култура с Варна!
Ако не си го разбрал пак ще ти се каже - Локомотив Пловдив е Марка, която е притегателна за ценители с възможности.Марешки е просто поредния от тях...не е много богат горе-долу около 400 000млн.
Ти бил ли си на мач във Варна и в Пловдив? Явно не си, щото иначе нямаше да спориш.

Але ...але ...оооо

Остави го да си пише сам Лека Ванко

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 31 юли 2012 01:23

Ванко_Ултраса написа:Абе ти не разбра ли, че никой от собствениците на ФК у нас не печели от футбол и не е станал собственик на ФК за да печели от него?
Колко пъти да ти се каже на теб, че Локомотив Пловдив не е Черно море от Варна? Нито можеш да сравниш Пловдив, който го знае целия свят заради богатата му история и култура с Варна!
Ако не си го разбрал пак ще ти се каже - Локомотив Пловдив е Марка, която е притегателна за ценители с възможности.Марешки е просто поредния от тях...не е много богат горе-долу около 400 000млн.
Ти бил ли си на мач във Варна и в Пловдив? Явно не си, щото иначе нямаше да спориш.

Але ...але ...оооо

Пловдив го знаел целият свят а Варна не .Момче ти си дрогиран .Работил съм две години в Италия и 6 месеца във Франция .Хората знаят два града в България София и Варна .Пусни си CNN или Evronews и виж прогнозата за времето .Над България дават 2 града- София и Варна .Ти въобще не си в час бе . Тук ми мирише на комплекси.................Я лягай да спиш

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 31 юли 2012 01:25

bianchi написа:

Але ...але ...оооо

Остави го да си пише сам Лека Ванко

Сега за Лека нощ си признай ,че ти е неловко и гадно . Знам ,че не това е желаният президент от Вас ама това е по-добре така отколкото във В група . А иначе смятай ,че вече ви смятам за наш сателит .Марешки си пере пари на ТИМ .Ще сте малкото ни братче

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 31 юли 2012 01:26

fraport написа:
VMS написа:Какво му обръщате внимание на този анимационен герой изобщо? :mrgreen:
Г-н Марешки инвестира в ЛОКОМОТИВ, защото ЛОКОМОТИВ е една от най-големите марки в българския футбол. Дори да приемем, че г-н Марешки инвестира в ЛОКОМОТИВ, защото "Б.Б. го е накарал", това пак означава, че ЛОКОМОТИВ е една от най-големите марки в българския футбол. Едва ли има човек, който да си мисли, че Марешки е локомотивец.

Не приятел идват избори и ти ще отидеш да пуснеш бюлетина за Мутрата ,щото ти е намерил спонсор на отбора .За това намери и на Левски ,Берое, за това дава пари на Етър за стадиона и на др отбори .Това са ГЛАСОВЕ А Марешки като се позабавлява с Вас и му писне ще ви зареже .Човека няма най-малкото да е близо до отбора .Той си живее и работи във Варна Тук има Болници и 100-на аптеки .

И с право ще пусна глас за Бойко щото е единствения, който показа някаква загриженост за спорта...що да не гласувам за него на изборите.
Може би Станишев и ДПС са по-добрия вариант за теб?

Марешки и Локомотив ПД са една симбиоза - Локомотив е обезпечен финансово, но никой на знае какво му е обещано на Марешки, за да вземе Локомотив.
Така, че изгодата е взаимна :!: Не се опитвай да разделяш нещата щото на теб така ти отърва!
В Пловдив доматите не ги ядем с корените :!:
Акъл не ти достига за теб самия...няма нужда да го показваш пред всички.
Можеш да се опиташ да поучаваш едни фенове от близките до Пловдив селца, но не и нас!
Изображение

Потребителски аватар
Alex-Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Alex-Plovdiv » 31 юли 2012 01:29

Когато и да погледна в тоя форум, попадам на покъртителни мнения. Сега някой от нашите се е сдърпал с някакъв си моряк и видите ли, Черно море били евробоец :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Варна я знаел целият свят, Пловдив - никой. Момчета, знам, че не говориме по темата, обаче не е тук мястото да си мерите **шките. То се вижда кой колко е голям и без демонстрации по форумите. Колкото до темата... Марешки е известен в Пловдив с това, че има верига аптеки. Във Варна може би е по-известен. За да вземе Локомотив явно има някаква причина, която на моряците им е неприятно да си я признаят... :mrgreen:
Последна промяна от Alex-Plovdiv на 31 юли 2012 01:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 31 юли 2012 01:31

fraport написа:

Але ...але ...оооо

Пловдив го знаел целият свят а Варна не .Момче ти си дрогиран .Работил съм две години в Италия и 6 месеца във Франция .Хората знаят два града в България София и Варна .Пусни си CNN или Evronews и виж прогнозата за времето .Над България дават 2 града- София и Варна .Ти въобще не си в час бе . Тук ми мирише на комплекси.................Я лягай да спиш

Ти си толкова счетоводител, колкото аз съм Спайдърмен...върни се обратно в училище да понаучиш историята!
В Италия знаели само два града...хахахах.
Кво да ти кажа, майна...мъдрите хора са казали: "С лош човек можеш да се разбереш, но с ПРОСТ - НИКОГА"!

Лека, че требва на работа да се ходи...не съм "счетоводител" като теб утре да ми е почивен ден!
Изображение

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 31 юли 2012 05:12

fraport написа:.Бъркаш двете неща . Варна като население не само ,че не отстъпва ами и превъзхожда като човешки материал Пловдив .Във Варна има много университети а в Пловдив - едно нищо .Тук идват хора от цяла България ,а в Пловдив не .

Другите ти глупости не ми се коментират ама за университетие направо ме разби Варна имало много в Пловдив нямало :roll:

:) :) :)
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 31 юли 2012 12:33

fraport написа:
kirchaka написа:Ем като не е фен и му е през к*ра,защо дойде и веднага даде 1 милион лева? :? :?

Отиди утре до някоя аптека в Пловдив . Купи си някое лекарство без рецепта .Например CONCORD 5 mg.И познай ще ти го дадат без рецепта :) :) Знаеш ли колко е глобата за това .А знаеш ли ,че до момента няма нито един акт към нас за това .Познай защо :) Сега разбра ли защо Марешки дава един милион .Защото ако реши Бойко може да го съсипе за един ден .

Днес бях в една от аптеките на Марешки и познай - купих две опаковки без рецепта :lol:! Обаче взех и Ривотрил на таблетки 2 mg /Ксанакс-а го били изкупили "августинките" последните 3-4дни/! 8-) Пусни един адрес, за да ти ги пратя! Имам близка психиатърка, която след като ти изготви профил, смята, че трябва да започнеш да ги приемаш незабавно по схема! :roll: Мога да ти гарантирам, че със щуротиите си, както се казва, вече си станал "оперативно интересен"! Не се ослушвай за звънеца - те не звънят! :o
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Мнениеот Perroquet » 31 юли 2012 16:30

Alex-Plovdiv написа:Когато и да погледна в тоя форум, попадам на покъртителни мнения. Сега някой от нашите се е сдърпал с някакъв си моряк и видите ли, Черно море били евробоец :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Варна я знаел целият свят, Пловдив - никой. Момчета, знам, че не говориме по темата, обаче не е тук мястото да си мерите **шките. То се вижда кой колко е голям и без демонстрации по форумите. Колкото до темата... Марешки е известен в Пловдив с това, че има верига аптеки. Във Варна може би е по-известен. За да вземе Локомотив явно има някаква причина, която на моряците им е неприятно да си я признаят... :mrgreen:

Ами причината самият Марешки не си ли я призна ? Борисов го "убедил" за 5 минути ! :) Предложение на което не може да се отказва... Собственик , назначен със заповед от Премиера ... смях.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 31 юли 2012 17:13

Fraport. много си се развихрил гледам,преди време беше казал , че НЕ СИ футболен фен, а само волейболен.Недей така бе излагаш ни честно мой.Едно от нещата с които се гордеем като град, че по принцип не гледаме в канчето на другите.
Какво си се развихрил Марешки та Марешки, взел Локомотив взел ги точка.Като ти гледам мненията и това , което си писал ,някои неща на са точно така.Не ми са влиза в подробностти, ама се излагаш яката.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Върни се в “Локо Пловдив”