В понеделник - ВСИЧКИ НА ЛАУТА!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Re: В понеделник - ВСИЧКИ НА ЛАУТА!

Мнениеот bianchi » 30 юли 2012 20:36

za nas e toj religiq написа:Честито , надявам се 11 кръг да е истински празник за града ни !

Благодаря ти успех и на вас.

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 30 юли 2012 21:13

Успех, смърфове! Със спокойствие и добра игра дано пак се класираме в Лига Европа, ако не в ШЛ! :)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 30 юли 2012 21:17

Pupper_ написа:Подозирам, че теб са те учили само как да се заяждаш на дребно! Няма размах в твоята теза, няма обем. Нападаш ме, ама и ти не знаеш за какво точно. Познат стил, важното е да изнервим противника, той сам ще си покаже слабите страни. Не може да ме накараш да мразя Локомотив, понеже и аз като всички нормални хора имам колеги, съседи и приятели привърженици на този клуб. Но определено може да ми покажеш, колко ниско може да падне някой, за да се почувства забелязан!

Моята теза няма за цел размах или обем а да отразява истината. А истината е, че когато един лицемер каже "Аз не ви мразя" няма причина да му се вярва. И не вися аз из форумите на други отбори за да бъда забелязан.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

sure thing1926

Мнениеот sure thing1926 » 30 юли 2012 21:28

demy27, тях все ги учат.... Ама като се случи нещо хубаво при "безразличния" им Локомотив и веднага забравят наученото. Нека да ги има. Да ни бъдат за пример, какви не трябва да бъдем и да внимаваме децата ни да не станат като тях... Никога не бих си завел сина, в дните около Коледа, да го карам да псува и да плюе по портрети... Тези "научените", обаче ги намират за нормални тези неща. Да ги оставим на спокойствие. Само за тях един последен поздрав: Да, днес на стадиона не бяхме повече от 200!

http://www.sportabg.com/gallery/categor ... iv-plovdiv

Любимецът на Пловдив, отново доказа, че Любовта е черно-бяла!

Не съм кой знае колко впечатлен от интервюто на Марешки. Останах с впечатление, че е по-устат, но сигурно се смутил от тези 200 човека пеещи и скандиращи. Положително е, че освен дълговете на Коко около 2 милиона, вече даде и милион за клубът. За един ден внесе толкова пари, колкото беше бюджета на един "гигант" с неясна година на създаване.... Поне няма да ни се налага да мамим от държавата, като създавеме нови отбори/сдружение. Ние сме съвестни граждани, а не дребни мошеници с корени в селата около Пловдив....

ПС, май също ще участва, тъй като тя е банкерката на Марешки. Така както ЦВ е на А. Демир Д.

чакаме и наблюдаваме.... Кой какво ще свърши? Приятелства с Кирчо Домусчиев, обаче не искам. Стигат ни 2 продадени финала... Да си учи некадърниците да играят футбол... Че после идват едни 97 минути и пук.....

Само ЛОКО!
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 юли 2012 21:45

Честито и много успехи ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 30 юли 2012 21:51

Новият собственик на Пловдивския Любимец - Веселин Марешки:
Моята цел е да създам финансова стабилност, за пари няма да мислят в спортно-техническия щаб и футболистите. Аз няма да играя на терена, моята работа е да осигуря средствата, а те да правят каквото трябва,“ продължи той.

Ей тези думи на новия ни собственик най-много ми харесват!
Вярвам, че отбора няма да има проблеми във финансово отношение с Марешки.
Друг е въпроса сега новият Бос на "Лаута" какви са му намеренията, като цели и успехи.
Още е мъгла и ходим в неяснота, но до една седмица ще излезнат наяве много неща, за които сега си блъскаме главите.
Снимки и клипчета да качвам ли...с телефона са правени и не знам, какво им е качеството.
Записал съм Канал 3, но не съм гледал какво е записано...да качвам ли нещо или да не качвам. :mrgreen:
Изображение

obi-wan kenobi
Контакти:

Мнениеот obi-wan kenobi » 30 юли 2012 22:07

Честито на локомотивци! Радвам се ,че все пак ще има дерби, но така и не разбрах дали ще се прави някаква спешна селекция или ще се разчита на тези футболисти които са в момента в отбора ви. Защото без нови попълнения ми се струва че ще се борите за оставане в групата.

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 30 юли 2012 22:13

Искам да попитам феновете на Локо ПД - мисли те ли ,че на един Варненец като Марешки му пука за Локо ПД - ОТГОВОРА Е НЕ ! Просто Бойко го е накарал в замяна на нещо друго .С такъв собственик по скоро трябва да мълчите а не да скачате .Човека не е пловдивчанин не е емоционално обвързан с града ,камо ли с отбора

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 30 юли 2012 22:14

fraport написа:Искам да попитам феновете на Локо ПД - мисли те ли ,че на един Варненец като Марешки му пука за Локо ПД - ОТГОВОРА Е НЕ ! Просто Бойко го е накарал в замяна на нещо друго .С такъв собственик по скоро трябва да мълчите а не да скачате .Човека не е пловдивчанин не е емоционално обвързан с града ,камо ли с отбора

Ти кой беше?

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 30 юли 2012 22:18

bianchi написа:
fraport написа:Искам да попитам феновете на Локо ПД - мисли те ли ,че на един Варненец като Марешки му пука за Локо ПД - ОТГОВОРА Е НЕ ! Просто Бойко го е накарал в замяна на нещо друго .С такъв собственик по скоро трябва да мълчите а не да скачате .Човека не е пловдивчанин не е емоционално обвързан с града ,камо ли с отбора

Ти кой беше?

Хе Хе нещо май и на теб не ти харесва ,че няма един Пловдивски бизнесмен да вземе Локото .Ама така е нали знаеш в ТОП 100 НА НАЙ-БОГАТИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ 18 СА ОТ ВАРНА :) :)

Върни се в “Локо Пловдив”