za nas e toj religiq написа:Честито , надявам се 11 кръг да е истински празник за града ни !
Благодаря ти успех и на вас.
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
za nas e toj religiq написа:Честито , надявам се 11 кръг да е истински празник за града ни !
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Pupper_ написа:Подозирам, че теб са те учили само как да се заяждаш на дребно! Няма размах в твоята теза, няма обем. Нападаш ме, ама и ти не знаеш за какво точно. Познат стил, важното е да изнервим противника, той сам ще си покаже слабите страни. Не може да ме накараш да мразя Локомотив, понеже и аз като всички нормални хора имам колеги, съседи и приятели привърженици на този клуб. Но определено може да ми покажеш, колко ниско може да падне някой, за да се почувства забелязан!
Новият собственик на Пловдивския Любимец - Веселин Марешки:
Моята цел е да създам финансова стабилност, за пари няма да мислят в спортно-техническия щаб и футболистите. Аз няма да играя на терена, моята работа е да осигуря средствата, а те да правят каквото трябва,“ продължи той.

fraport написа:Искам да попитам феновете на Локо ПД - мисли те ли ,че на един Варненец като Марешки му пука за Локо ПД - ОТГОВОРА Е НЕ ! Просто Бойко го е накарал в замяна на нещо друго .С такъв собственик по скоро трябва да мълчите а не да скачате .Човека не е пловдивчанин не е емоционално обвързан с града ,камо ли с отбора
bianchi написа:fraport написа:Искам да попитам феновете на Локо ПД - мисли те ли ,че на един Варненец като Марешки му пука за Локо ПД - ОТГОВОРА Е НЕ ! Просто Бойко го е накарал в замяна на нещо друго .С такъв собственик по скоро трябва да мълчите а не да скачате .Човека не е пловдивчанин не е емоционално обвързан с града ,камо ли с отбора
Ти кой беше?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта