Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Гледам че спорите за китайския хазарт. Аз нищо не разбирам по темата признавам си. Само 1 не мога да разбера, как азиатските букмейкъри са такива тъпаци, че губят милиони от нашите хубавци - Коко динев, Титан, Батков и т.н. За да има далаваера трябва азиатските къщи да печелят от тези залози.

PR_CSKA написа:Гледам че спорите за китайския хазарт. Аз нищо не разбирам по темата признавам си. Само 1 не мога да разбера, как азиатските букмейкъри са такива тъпаци, че губят милиони от нашите хубавци - Коко динев, Титан, Батков и т.н. За да има далаваера трябва азиатските къщи да печелят от тези залози.![]()
![]()
![]()
![]()
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Китайците и въобще всички азиатци са благотворителни дружества, това не го ли разбра. Спонсорират ни хората тайничко 
ми за мене по логичното е всички тези онлайн букмейкъри те да уреждат мачове. Щото до колкото знам те имат някаква система за оповестяване при големи залози на дадена среща.
kiko75 написа:PR_CSKA написа:Гледам че спорите за китайския хазарт. Аз нищо не разбирам по темата признавам си. Само 1 не мога да разбера, как азиатските букмейкъри са такива тъпаци, че губят милиони от нашите хубавци - Коко динев, Титан, Батков и т.н. За да има далаваера трябва азиатските къщи да печелят от тези залози.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти па всеки ден превеждат по милион на коко
Нещо не са му превеждали скоро, виж че се отказа от Локо, скоро и от Емилия
PR_CSKA написа:Гледам че спорите за китайския хазарт. Аз нищо не разбирам по темата признавам си. Само 1 не мога да разбера, как азиатските букмейкъри са такива тъпаци, че губят милиони от нашите хубавци - Коко динев, Титан, Батков и т.н. За да има далаваера трябва азиатските къщи да печелят от тези залози.![]()
![]()
![]()
![]()
а защо мислиш , че губят
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
шивача написа:PR_CSKA написа:Гледам че спорите за китайския хазарт. Аз нищо не разбирам по темата признавам си. Само 1 не мога да разбера, как азиатските букмейкъри са такива тъпаци, че губят милиони от нашите хубавци - Коко динев, Титан, Батков и т.н. За да има далаваера трябва азиатските къщи да печелят от тези залози.![]()
![]()
![]()
![]()
а защо мислиш , че губятте идват с куфарите, казват как трябва да свърши мача и си заминават, губят ония дето са им подшушнали, че еди кой си мач е нагласен и се почват едни линии, едни падащи коефиценти, всеки скача яко и .....дълга и широка е.............да не казвам(вече го казвам
), че като изключим зарибените патрони, масово останалите са бивши футболисти, които не могат да губят, психологията на спортиста. Естествено и че ги шибат чат пат, но в рамките на допустимото
да де ма нашия пазар е смешен за да доидат и да НАредят мач за 50 000 лв аре не нам А
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
шивача написа:PR_CSKA написа:Гледам че спорите за китайския хазарт. Аз нищо не разбирам по темата признавам си. Само 1 не мога да разбера, как азиатските букмейкъри са такива тъпаци, че губят милиони от нашите хубавци - Коко динев, Титан, Батков и т.н. За да има далаваера трябва азиатските къщи да печелят от тези залози.![]()
![]()
![]()
![]()
а защо мислиш , че губятте идват с куфарите, казват как трябва да свърши мача и си заминават, губят ония дето са им подшушнали, че еди кой си мач е нагласен и се почват едни линии, едни падащи коефиценти, всеки скача яко и .....дълга и широка е.............да не казвам(вече го казвам
), че като изключим зарибените патрони, масово останалите са бивши футболисти, които не могат да губят, психологията на спортиста. Естествено и че ги шибат чат пат, но в рамките на допустимото
Да другия вариант примерно
между другото преди залагах та много обичах Волеренга
kiko75 написа:шивача написа:PR_CSKA написа:Гледам че спорите за китайския хазарт. Аз нищо не разбирам по темата признавам си. Само 1 не мога да разбера, как азиатските букмейкъри са такива тъпаци, че губят милиони от нашите хубавци - Коко динев, Титан, Батков и т.н. За да има далаваера трябва азиатските къщи да печелят от тези залози.![]()
![]()
![]()
![]()
да де ма нашия пазар е смешен за да доидат и да НАредят мач за 50 000 лв аре не нам А
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !