Е, моля ви се !
Били под напрежение ...
На който не му понася напрежението, да не е ставал обществена личност !
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
THE G.A.M.E
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
Tommi написа:Stanislav_Ivanov написа:ehh написа:Сега изгледах няколко видеа в спортала. Честно да ви кажа, и това не е решение. Отборът е като пребит в момента, като нещата се засилват от това висене на крайно настроени фенове край тренировъчните игрища, засипвайки с долни псувни собствените ни играчи. И аз онзи ден, докато гледахме мача с приятели, ги наричах мърди и идиоти, но да обиждаш на майка като каруцар, мисля че минава всякакви граници.
Отборът е обременен психически, с това никак не му се помага. Гледам, че и Илиан е като гърмян заек. Сигурен съм, че и той е загубил всякаква увереност към този момент, а какво остава да чакаме да вдигне момчетата и да успее да ги нареди както трябва.
Знам, че и феновете са си в правото, но не бива чак по този начин. Въртим се в един омагьосан кръг. Не предполагах, че ще започнем по този кошмарен начин сезона, просто не е истина...
Точно.Отбора има нужда от подкрепата на феновете точно сега,а те се нахвърлиха като лешояди на умряло животно.Левски е силен само с публиката си и ако я загуби и ней,нещата стават страшни.С псувни няма да стане.Отбора ще затъне още.И аз не харесвам играта на отбора,но никога няма да псувам играчите.Дайте своята подкрепа на стадиона и със песните от ЛЕВСКАРСКИЯ фолклор.По друг начин няма да се оправим бъдете сигурни.
Досега, като имаха подкрепа, какви са резултатите? По този начин може още 10 години да си ги подкрепяте, те ще си прибират огромните заплати и ще "играят" както досега.
И със псувни всичко ще тръгне като в приказките нали ?

А тоя Главоч и за манекен не става...

"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Stanislav_Ivanov написа:И със псувни всичко ще тръгне като в приказките нали ?
За съжаление, явно това остана единственият ход, който може да се пробва...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
ralka_levskarka написа: вчера от видеото чух, че викат и по Вутов. Какво е виновен пък точно той, който даже не се появи и на терена и за 2 минути?
Никой не е псувал и викал по Вутов. Викаше се на Вутов "Вутов, тичай по-бавно, че ще се заразиш. Тия са заразни, бягай далече от тия *****" и т.н. Аре, нЕма нужда от подобни интерпретации. Журналистите доволно си пишат свободните съчинения.

-
gri6ata1914
- Контакти:
Някой от играчите да се извини на публиката за срама, който донесе? Както каза колега по-горе имаха страхотна подкрепа повече от 3 години в тежки за тях времена. Падахме т кой ли не и пак нямаше освирквания и искане на оставки...Нека да видят, че вече ни писна и да се стягат...Пък който е много ранив и не издържа, прав му път!
Няма ли да изиграем някоя и друга контрола, или ще караме само на тренировки?
L_Messi написа:Няма ли да изиграем някоя и друга контрола, или ще караме само на тренировки?
tevez написа:Левски ще загрее за старта на новото първенство с проверка срещу новака в елита Пирин (Гоце Делчев). Контролата е планирана за събота (4 август) от 19,00 ч. на стадион "Георги Аспарухов". Все още не е ясно дали "сините" ще уредят и други приятелски мачове преди 1-ия кръг, в който приемат Черноморец.
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Tommi написа:Stanislav_Ivanov написа:И със псувни всичко ще тръгне като в приказките нали ?
Еми те ще се скапят още повече така ама..

-
gri6ata1914
- Контакти:
Stanislav_Ivanov написа:Tommi написа:Stanislav_Ivanov написа:И със псувни всичко ще тръгне като в приказките нали ?
Еми те ще се скапят още повече така ама..
Що бе? Може да се амбицират, знае ли човек