Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kiko75
Контакти:

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот kiko75 » 30 юли 2012 14:16

Pichichi написа:
Срещу Мура кой точно можеше да пусне вместо Тошко?

Станислав Костов, Якимов, всеки един офанзивен играч от старшата но не и Ст.Йовчев което беше показна
акция, аз какъв инат съм !!!!

аве глупости аз гледам два мача на вафлите вкарват им шес гола през центъра и всичкит с подаване по земя на мача с ботев враца имаше едно момче играеше опоерен халф всичките подавания му бяха напред и на крак не като тошко назад и на страни аз щях да пусна двоика халфове коста и анисе а в атака янев и киро
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 юли 2012 14:17

Pichichi написа:
Пак се повтарям (натъртвам),планът (тактиката) на Младенов срещу Тулуза бе провалена от Данчо.Той не послуша треньора си и това коства елиминирането на ЦСКА!

Това просто няма как да е така !!!
Ст.Младенов е много по-виновен за отпадането от Й.Тодоров !!!
И това е така защото ние не играхме футбол след като поведохме(а и преди това дори). Една топка в тъч нищо не ти гарантира.
Никой не ти гарантира също така кога съдята ще даде край на мача, справка -> Динамо З - Лудогоерц !!!

всъщност, тогава цялата работа тръгна от българина удоджи, ако не си беше изкарал ч.к. надали щеше така да стане, но само можем да гадаем :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 юли 2012 14:18

kiko75 написа:
Pichichi написа:

Станислав Костов, Якимов, всеки един офанзивен играч от старшата но не и Ст.Йовчев което беше показна

аве глупости аз гледам два мача на вафлите вкарват им шес гола през центъра и всичкит с подаване по земя на мача с ботев враца имаше едно момче играеше опоерен халф всичките подавания му бяха напред и на крак не като тошко назад и на страни аз щях да пусна двоика халфове коста и анисе а в атака янев и киро

мача с враца беше тото, не си прави изводи от него, поне от второто полувреме

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 30 юли 2012 14:22

kiko75 написа:
Pichichi написа:

мача с враца беше тото, не си прави изводи от него, поне от второто полувреме[/quote]
аз гледам как я подава и как я спира а тошко янчев никога не бил футболист за над 15 години тоя има 50 подавяния напреде всичко му е назаде и настрани
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 юли 2012 14:24

ами това момче нямаше картотека, за което и да говориш

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 30 юли 2012 14:27

шивача написа:ами това момче нямаше картотека, за което и да говориш

ми тука бъркаш имаме право 24 часа до мача да добавяме неограничен брои юноши

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 юли 2012 14:28

kiko75 написа:Станислав Костов, Якимов, всеки един офанзивен играч от старшата но не и Ст.Йовчев което беше показна

аве глупости аз гледам два мача на вафлите вкарват им шес гола през центъра и всичкит с подаване по земя на мача с ботев враца имаше едно момче играеше опоерен халф всичките подавания му бяха напред и на крак не като тошко назад и на страни аз щях да пусна двоика халфове коста и анисе а в атака янев и киро[/quote]
Кико,а нима най-големите пропуски не дойдоха по земя?Нима Анисе не пропусна от 11 метра (защитника изби топката от голлинията ),или пък пропуска на капитана или този на Машината не бяха от положения по земята?
ако говориш само за първия мач съм съгласен,че топката се държеше високо,но втория ги пробвахме отвсякъде!Пробихме ги след центриране(чрез Апата),но най-чистите положения бяха създадени по земя!Истината е,че Титаните се стиснаха и не се разплатиха за Платини и за това ние нямахме адекватен нападател в редиците си.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 юли 2012 14:31

kiko75 написа:

с кое бъркам :roll: имаше ли картотека и защо Стойчо не го е включил в групата :twisted:

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 30 юли 2012 14:34

GOLEADOR написа:
kiko75 написа:Станислав Костов, Якимов, всеки един офанзивен играч от старшата но не и Ст.Йовчев което беше показна

Кико,а нима най-големите пропуски не дойдоха по земя?Нима Анисе не пропусна от 11 метра (защитника изби топката от голлинията ),или пък пропуска на капитана или този на Машината не бяха от положения по земята?
ако говориш само за първия мач съм съгласен,че топката се държеше високо,но втория ги пробвахме отвсякъде!Пробихме ги след центриране(чрез Апата),но най-чистите положения бяха създадени по земя!Истината е,че Титаните се стиснаха и не се разплатиха за Платини и за това ние нямахме адекватен нападател в редиците си.
[/quote]
аве стига писахте глупости за платини проблема не пари а работна виза за бг а от там и не картотекирането

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 юли 2012 14:35

kiko75 написа:

Така е!За това Младенов се чудеше и питаше защо те са без картотека за ЕКТ.Но за Живков е по-важно да не прекратява почивката си,вместо да си гледа работата.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Архив”