Лондон 2012 - Ден 3
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Re: Лондон 2012 - Ден 3
Никакъв шанс днеска за нашите първо Нина съвсем малко не и стигна да отиде на полуфиналите, после и Терзиев отпадна в квалификациите и не успя да стигне до финала, а не беше далеч от него по едно време. Надявам се поне днеска Цвети и Гришо да бият.
- Federer91
- Контакти:
Не вярвах,че някога ще бъда толкова ентусиазиран за хандбален мач и то при жените. Страхотно шоу правят Дания и Корея 
Federer91 написа:Не вярвах,че някога ще бъда толкова ентусиазиран за хандбален мач и то при жените. Страхотно шоу правят Дания и Корея
датчанките счупиха гредите днес
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
И румънците имат вече златен медал в мъжката стрелба с пушка
Federer91 написа:Не вярвах,че някога ще бъда толкова ентусиазиран за хандбален мач и то при жените. Страхотно шоу правят Дания и Корея
И на мен ми направи страшно впечатлени този спорт,заедно с бадминтона.
-
AnalBreaker
- Контакти:
Много добра среща между Дания и Корея.
Отдавна не бях гледал силен ханбал и сега си припомних този интересен спорт
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
AnalBreaker написа:Много добра среща между Дания и Корея.
ето за това са страхотни Олимпиадите. Едва ли в друго време ще можеш едновременно да гледаш хокей на трева, водна топка, ханбал, волейбол, баскетбол и футбол
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- boston celtics
- Контакти:
Ми как няма да ви направят впечетление останалите спортове,вие само от футбол се интересувате и тук-таме от волейбол..Има спортове,които в България са много подценявани,но понякога в тях има по-голяма интрига,отколкото в нашият "скъп" футбол... 
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
-
familyjewels
- Контакти:
boston celtics написа:Ми как няма да ви направят впечетление останалите спортове,вие само от футбол се интересувате и тук-таме от волейбол..Има спортове,които в България са много подценявани,но понякога в тях има по-голяма интрига,отколкото в нашият "скъп" футбол...
Веднага давам пресен, пресен пример от последните минути---> двойки кану в бързи води... голяма лудница е
familyjewels написа:boston celtics написа:Ми как няма да ви направят впечетление останалите спортове,вие само от футбол се интересувате и тук-таме от волейбол..Има спортове,които в България са много подценявани,но понякога в тях има по-голяма интрига,отколкото в нашият "скъп" футбол...
Веднага давам пресен, пресен пример от последните минути---> двойки кану в бързи води... голяма лудница еНикога не съм вярвал, че може нещо такова да изглежда толкова силно.
Мда, аз също се заглеждам доста в спортове, които не съм и подозирал, че биха ме привлекли. Кануто наистина беше много интересно, хандбалът също, а най-много се изненадах от стрелбите с пушки/пистолети (не съм наясно как точно се именуват). Изключително интригуващо е, когато се задълбочиш.