Трансфери лято 2012 Черноморец Бургас. Контроли.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Трансфери лято 2012 Черноморец Бургас. Контроли.

Мнениеот ntodorov » 29 юли 2012 10:09

Мачът с Черно море беше скучен и тягостен до 80-тата минута. До тогава липсваше тръпката, а скуката започваше да ни завзема с всяка изминала секунда. Може би и заради това гледахме събитията на терена с "профилите" си или иначе казано с по едно око и едно ухо. Останалите сетивни органи от този чифт бяхме насочили към публиката, ВИП- ложата и ближните си по седалка. Чоплехме и семки, абе с две думи гледахме да компенсираме "постното" на терена с неща, които си зависеха единствено и само от нас. Веселяхме се с "вълшебни" мисли изказани на пълно гърло към някой ( най-вече) към Сашко от Черно море) футбалер. И те така. Времето беше задушно, терена добър, публика - около 400-500 души. Имаше предпоставки за добър футбол, но така или иначе този двубой си остана с предпоставките де. Първото нещо, което ние, като най-организирани от всички зяпачи на стадиона направихме беше да поканим една влюбена двойка - привърженици на Черно море при нас. Горките се бяха отприщили на слънцето, а ние, като великодушни, любезни и благородни изпратихме емисар в лицето на Сашко ( Converse)да ги покани сред нас, където се бяхме настанили на удобните седалки и в сянка миксирана с остатъчен за деня полъх на въздуха. Сред нас имаше и едно чудо на техниката - мегафон с много и все полезни функции. Мегафона създаваше настроение и "прочиташе на висок глас" всяка песен до, която се докопа - стига да му предложиш такава от мобилното си устройство. Ние не останахме равнодушни към тези му "умения" и се започна...Първо си поръчвахме бира ( на заведението преди мача) чрез него: "Една бира моля" и сервитьорката тутакси припкаше с пенливата течност. Единственото му неудобство беше, че рискувахме с бира да дотърчят поне още две сервитьорки от близките на Водолея заведения. По-късно чрез мегафона си привиквахме хората от нашата агитка и се получаваше добре. Слухо-угодно беше и на стадиона, особено за ВиП-овете разположени на 20 метра от нас.
В хода на мача и то малко след, като получихме първия гол във вратата ни от мегафона с пълна сила зазвуча една популярна мелодия с интерпретиран до неузнаваемост текст: Нещото, което излезе от високоговорителя изглеждаше, колкото просташки, толкова и откровено до болка с оглед на случващото се не само на терена, но въобще и в родния ни футбол. Та в момент на затишие и очертаваща се скука от мегафона излезе "Боли ме гъзът". В първия миг шока за "изисканите" ВиП примадони беше голям. Някои футболни меценати сред тях почувстваха неудобство, а в този момент аз осъзнах, че дори и това неудобство е несравнимо със онова, което техния футбол ни предложи тази седмица в Юръпа. Визирам Петев, тренЕри на други отбори и техническите щабове на заинтересованите отбори, които присъстваха на мача и така нататък.
За спортно-техническия аспект от този двубой ще пиша, като се върна.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 30 юли 2012 12:18

Черноморец (Бургас) ще изиграе своята предпоследна контролна среща от 20:00 часа на 1 август срещу новака в “А” група Етър. Двубоят ще се проведе на стадион "Лазур" в Бургас.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 30 юли 2012 12:44

cena62 написа:
Черноморец (Бургас) ще изиграе своята предпоследна контролна среща от 20:00 часа на 1 август срещу новака в “А” група Етър. Двубоят ще се проведе на стадион "Лазур" в Бургас.

Там сме :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 30 юли 2012 12:45

Нейчо е прав че мача беше повече от кофти качество. Тъмнокожитъе вкл. и Гаел изобщо не впечатлиха, даже напротив. Мн-то тъмнокожи и без качество в този двубой дотегнаха мн на публиката. Но и това с мегафона накрая ми досади ужасно мн на мен (освен на лицето с инициали Е.А.) Някой хора се държаха като малки деца, които се радват на новата си играчка.
[center]Member of Old School Boys [/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 01 авг 2012 12:13

Черноморец подписва с французин
01 август 2012 05:35
Юношата на ПСЖ Гейл подсилва акулите
Юношата на Пари Сен Жармен Гейл почти сигурно ще подпише с Черноморец за настоящето първенство в А група. Остав само халфът да уреди личните си условия, но според запознати нещата вече са договорени, като той се явява един от заместниците на напусналия към Турция Атиф Шаушу.
Гейл ще е четврият нов в състава на Херо, след като Черномроец вече договори Юсуф Хуатара, Амара Бейби и Едир Хасан. Тази вечер акулите ще изиграят предпоследната контрола от лятната подготовка срещу завърналия се в елита Етър В. Търново.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 01 авг 2012 12:34

Значи горе - долу вече закърпваме положението за новия шампионат, поне откъм бройка.

Днес ще ходите ли на мача? Питам Олд скула, щото за другите знам, че са сериозни.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 01 авг 2012 17:16

petkan написа:Значи горе - долу вече закърпваме положението за новия шампионат, поне откъм бройка.

Днес ще ходите ли на мача? Питам Олд скула, щото за другите знам, че са сериозни.

:o Олд скула са несериозни, така ли?
Аз съм там.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 01 авг 2012 17:53

Трябва поне един свестен десен защитник,иначе ако Терзиев се контузи или е наказан алтернативите в защита се изчерпват :?
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
GONG.Bs
Контакти:

Мнениеот GONG.Bs » 01 авг 2012 18:01

petkan написа:Значи горе - долу вече закърпваме положението за новия шампионат, поне откъм бройка.

Брой и мен и Нейчо.
Only god can judge me.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 авг 2012 18:16

Аз си мислех , че след като съм в отпуск от 3 дена насам , ще съм на мача ... ама след малко отивам на сватба :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”